Motorno olje Lukoil Lux 5W40 "Sintetika - pregledi in specifikacije

Danes so avtomobilska olja predmet večjih zahtev. To je posledica stalnega razvoja tehnologij v strojegradnji, pa tudi povečanja okoljskih zahtev in norm. Kupci poskušajo kupiti tudi maziva, ki bi optimalno ustrezala razmerju med ceno in kakovostjo. Takšno proizvodnjo na domači trg dobavlja domači proizvajalec. V naši državi je olje Lukoil Luxury 5W40 zelo priljubljeno v sintetiki. Preglede maziv in njihove lastnosti je treba podrobno preučiti pred odhodom v trgovino.

Splošne značilnosti

Vozniki različnih vozil pustijo pozitivne povratne informacije o motornem olju "Lukoil". Luxe Synthetic 5W 40 je ena izmed najbolj priljubljenih sort domačih maziv. To je zaradi visoke učinkovitosti med delovanjem.
Lukoil proizvaja lastna olja z najnovejšo tehnologijo v novi opremi. Postopek je čim bolj avtomatiziran. Omogoča trženje izdelkov, ki ustrezajo visokim svetovnim standardom. Odgovorni pristop k proizvodnji olj, kot tudi uporaba inovativnih tehnologij pri razvoju formulacij maziv, je omogočil certificiranje sintetičnega izdelka serije "Lux" s sistemom API.


Uporabi ta sredstva za motorje sodobnih avtomobilov znanih domačih in tujih proizvajalcev. To je visoko kakovostno skladišče, kiIma veliko pozitivnih lastnosti.

Načelo delovanja izdelka

Olje "Lukoil" ima pozitiven učinek na sistem motorja. Za Lukoil Synthetics 5W40 4 litre je značilna visoka fluidnost. Mehanizem prekriva s tankim filmom. Hkrati ostaja precej močna, kar omogoča, da se olje ne razbije pri visoki obremenitvi sistema.
Oljna baza je izdelana izključno iz umetnih sestavin. To močno poveča kakovost sestave. Lahko ohrani svoje začetne lastnosti že dolgo časa. Sintetična olja zahtevajo zamenjavo veliko manj pogosto kot druge sorte.

Medij se hitro širi skozi sistem zaradi njegove visoke pretočnosti. Premične elemente ščiti pred različnimi škodljivimi učinki, ki se lahko pojavijo pri različnih pogojih delovanja motorja. To vam omogoča bistveno podaljšanje življenjske dobe motorja.

Specifikacije

Proizvajalčeve specifikacije za olje serije "Lux" so testirali neodvisni laboratoriji. Ugotovili so, da parametri, ki jih je navedel Lukoil, sovpadajo z rezultati testov. Odstopanja od navedenih lastnosti so nepomembna.
Visoke obratovalne lastnosti so različne, glede na pregled olja Lukoil Lux 5W40 »sintetično 4l. 1354 mm2 /s ima indeks kinematične viskoznosti pri 100 ° C. Indeks viskoznosti je bil v razponu od 150 do 172 enot. Plamenišče je 231 ° C in naprava začne zamrzniti pri temperaturi -41 ° C. To so dobri kazalniki, ki govorijo o pravilno predstavljenem oljemstandard Število lužin na rezultatih testov smo določili pri 857 mg KOH /p. To potrjuje, da oljna sestava "Lux" ustreza standardu API SN /CF in ACEA A3 /B4.

Področje uporabe

V skladu s standardom API SN /CF je sintetično olje Lukoil Lux 5W 40 sintetično. API SM je bil predhodni standard. Od API SN se razlikuje z manj kompatibilnostjo z tesnilnimi elementi motorja. Motorno olje serije "Lux" ima možnost shranjevanja tesnil in tesnil sistema. To je ena od pozitivnih lastnosti olja.
Zaradi nove sestave se lahko serija "Lux" uporablja v bencinskih in dizelskih motorjih. Namenjen je izključno osebnim avtomobilom. Predstavljena je tudi sestava, ki se lahko uporablja v vozilih s sistemom s turbopolnilnikom. Lahko se vlije tudi v ohišje motorja tudi pri modelih športnih avtomobilov. Predstavljeno skladišče je namenjeno za uporabo v napetih razmerah. Lahko se uporablja pri temperaturi od +50 do -40 ° C. Oil Lukoil Lux "sintetični tip se lahko uporablja tako za servisiranje tujih avtomobilov in domačih avtomobilov, kot tudi v garancijskem obdobju obratovanja. Oblikovanje skladišča je upoštevalo posebne pogoje delovanja motorjev v naši državi.

Stroški

Preden greste v trgovino po novem mazivu za motor, morate razmisliti o pregledih, cenah maziv "Lukoil Lux 5W40" sintetika. Ta izdelek se prodaja v embalaži prostornine 1418 l. Za industrijska maziva je posoda 2165 litrov. Cena je 380-390rub /liter
Kapaciteta kanistra 4 litre, lahko kupite po ceni 1300 rubljev. Oil Lukoil Lux "v posodi 18 litrov lahko kupite po ceni 5700 rubljev. Za industrijsko uporabo predstavlja predstavljeno skladišče vrednost 49 tisoč rubljev. Skladišče odobrijo tako velika inženirska podjetja, kot so Volkswagen, Renault, BMW, Mercedes in Porsche. To je kakovosten izdelek, primeren za motorje novega modela tako tujih kot domačih blagovnih znamk. Pri izbiri je treba paziti na priporočila navodil proizvajalcev motornih vozil.

Koristi

Lukoil Luxury Motor 5W 40 "SN /CF Motor ima veliko pozitivnih lastnosti. Ob ustvarjanju se uporabljajo inovativne formule in tehnike. To omogoča kompoziciji, da prenese velike obremenitve. Ta sestava lahko prenese škodljive učinke okolja, gorivo nezadostne kakovosti.
Pri povečanju obremenitve film olja ne razpade. Pri zmrzovanju tekoče sintetične snovi hitro prodrejo v vse elemente sistema. S tem se dolgoročno izognemo obrabi delov. Dobre mazalne lastnosti smo dosegli z uporabo inovativnega kompleksa aditivov. Zagotavljajo visoko kakovostno zaščito pri različnih temperaturah okolice. Dodatke, ki jih dodaja Lukoil, imajo dobro znana podjetja svetovnega razreda. To omogoča, da olje zagotavlja visoke zaščitne lastnosti.

Slabosti

Maslo "Lukoil Lux 5W40" 4-litrski sintetični test je pokazalo tudi nekaj slabosti. Ugotovljeno je bilo, da v tekudelovanje predstavljene sestave relativno hitro izgubi svoje začetne značilnosti. Vsebuje suspendirane delce oksidov.
Polimerni zgoščevalec se proizvaja s povprečno hitrostjo. Paket dodatkov je hkrati dovolj učinkovit. Vendar njihova sestava ne izpolnjuje visokih sodobnih okoljskih zahtev. Tako je sestava razkrila precej visoko vsebnost fosforja in cinka. Delujejo kot dodatki proti obrabi. Ker so ti elementi več kot predvideni z okoljskimi standardi, je to negativni dejavnik. Vendar je vredno reči, da komponenta vključuje tudi druge komponente. Pranje kakovostnih maziv zagotavlja kalcij in magnezij. Te lastnosti so značilne za bor. Je del olja, ki deluje tudi kot dodatek proti obrabi. Navedene sestavine ne presegajo uveljavljenih standardov.

Značilnosti izbire olja

Po pregledih je motorno olje "Lukoil Lux 5W40" sintetika visoke kakovosti. Vendar to skladišče ni primerno za vsak avtomobil. Predstavljeno skladišče je posebej razvito za motorje novega modela. Če sintetiko napolnimo s starim motorjem visoke hitrosti, se lahko na koncu spremeni ta sistem. Če želite izvedeti, ali je serija "Suite" z razredom viskoznosti 5W40 primerna za določeno znamko avtomobila, lahko uporabite proizvajalčevo obliko izbire. Vnesti mora podatke o značilnostih vozila. Sistem bo določil, ali se v tem primeru lahko uporabljajo lubrikanti. Treba je opozoriti, da je treba predstavljeno orodje spremeniti v 2večkrat kot dražje sorte maziv. Vendar pa stroški sintetičnih "Lux" vam omogoča, da enostavno vzdrževanje vzdrževanja tudi z zmanjšanjem inter-service interval.

Kako razlikovati ponaredek

Pregledi kupcev o modelih "Lukoil Luxury" so večinoma pozitivni. Negativne izjave so lahko povezane z nakupom ponaredkov. Da ne bi postali žrtev prevarantov, morate poznati 5 ravni zaščite, ki jih je proizvajalec predvidel za svoj izdelek. Pokrov originalne posode je narejen iz zlate in rdeče plastike. Pod njim je prstan, ki ga je treba na prvi odprtini odtrgati. Pod pokrovom je zaščitna folija. Spajkana je na vratu. Kanister je narejen iz treh vrst plastike. Če odstranite folijo, lahko vidite več različnih segmentov populacije na vratu. Nalepke so v plastičnih posodah. Ne morejo se odtrgati in olupiti. Nalepke nosijo lasersko oznako. Na hrbtni strani vsebnika je treba navesti podatke o datumu proizvodnje olja in o serijski številki proizvoda.

Negativni pregledi

Pregledi sintetičnih olj "Lukoil Lux 5W40" so večinoma pozitivni. Vendar 20% kupcev pusti negativne izraze glede tega izdelka. V večini primerov je to posledica nakupa ponaredkov. Tudi razlog za negativne ocene je lahko napačna izbira mazanja. Da bi se izognili razočaranju, je treba kupiti nafto "Lukoil" samo od uradnih trgovcev. Med negativnimi ocenami bi morala biti izjava o nezadostnem časudeluje v seriji maziv "Lux". Pogosto se mora spreminjati. Prav tako vozniki opazijo, da po zamenjavi olja in določenem obdobju obratovanja motor začne delovati manj stabilno. Upočasnjuje pridobivanje moči. Hkrati se oljni filter precej hitro zamaši. Prisili kupovati maslo in ga ponovno vlijevati v sistem. V tem primeru je treba vzdrževanje izvajati pogosteje.

Pozitivne povratne informacije

Pregledi sintetičnih olj "Lukoil Lux 5W40" so večinoma pozitivni. Približno 80% anketiranih voznikov priporoča to mazivo svojim prijateljem in znancem. V povprečju serija sintetičnih maziv "Lux" zbira 42 točk od 5 možnih. To je zelo dober rezultat. S pravilno izbiro in pravočasno zamenjavo mazanja zagotavlja kakovostno zaščito mehanizmov pred obrabo. Zaščiteni so pred mehanskimi poškodbami, korozijo, nabiranjem umazanije in saj. Uporabniki opozarjajo, da z uporabo sintetičnega olja "Lux" delo motorja postane stabilno. Motor lahko zaženete tudi v močnem severozahodu. V tem primeru se zmanjšata raven vibracij in hrupa. Olje vpliva na sistem z dobrim učinkom detergenta. Prav tako uporabniki ugotavljajo relativno nizke stroške domačih proizvajalcev. Zaradi tega je sintetična struktura na voljo vsem voznikom. To je zanesljiv in visokokakovosten izdelek, ki ga zelo zanima. Ob upoštevanju značilnosti sintetičnega olja "Lukoil Lux 5W40", ki ga pregledajo potrošniki in tehnologi, je mogoče ugotoviti njegovo sprejemljivo kakovost z dovolj demokratičnimstroškov.

Sorodne publikacije