MFP SAMSUNG SL M2070: pregledi strank

Večnamenske naprave so že dolgo prevladujoče za domačo uporabo kot običajni tiskalniki. To je enostavno razložiti. Bolje je, da kupite tri naprave v eni, kot kupite vsako posebej. Tudi iz ekonomskih razlogov. Trenutno je trg računalniških perifernih naprav poln visokokakovostnih večnamenskih naprav različnih proizvajalcev. Toda med laserskimi enobarvnimi večnamenskimi napravami ima Samsung SL-M2070 BFP pomembno mesto. Mnenja o napravi so večinoma pozitivna. Zato ga je treba podrobneje razstaviti. Najprej pa nekaj besed o proizvajalcu.

O Samsungu
Le malo ljudi ve, toda sedanji IT velikan Samsung se je prvotno ukvarjal s proizvodnjo riževe moke. Leta 1938 je podjetje ustanovljeno za ta namen. Pred nekaj desetletji je podjetje začelo izdelovati integrirana vezja, različna tiskana vezja in drugo elektroniko. Ampak potem nihče ne bi pomislil, da bo znamka sinonim za kakovostne pametne telefone in druge naprave. Z razvojem mobilnih komunikacij v "Samsung" začela svojo lastno oddelek za javnost mobilnih telefonov. Potem so bili pametni telefoni. Toda v nobenem trenutku svojega razvoja je podjetje pozabilo na računalniške zunanje naprave in druge izdelke. Samsung SL-M2070 MFP pregledi, ki jih bomo pregledali nekoliko kasneje, so na primer klasičen primer Samsungovih pisarniških perifernih naprav. Izvaja se v najboljših tradicijah podjetja in je zelo zahtevna med uporabniki. Zdaj pa si poglejmo podrobneje ta izdelek.


Zunanjividez in oblikovanje

Zgleda, da bodo pregledi Samsung Xpress SL-M2070 MFP obravnavani v naslednjih poglavjih, tako kot vse druge naprave za pisarniško ali domačo uporabo. Majhna pravokotna škatla s pladnjem za nalaganje papirja in špranjo končnega izpisa. Pod zgornjim pokrovom je skeniran skener. V bližini nadzorne plošče z vsemi potrebnimi gumbi in LCD zaslonom za lažji nadzor postopka tiskanja. Glavni material je visokokakovostna plastika. Metal je edini mehanizem za vložitev listov. V tem primeru ima večnamenska naprava bistveno težo 75 kilogramov. Vendar pa je taka naprava zelo priročna za uporabo tako doma kot v majhni pisarni. Z obsegom dela se bo ta naprava spoprijela. Zdaj pa si poglejmo osnovne tehnične lastnosti naprave. Začnimo, očitno, s funkcijami za tiskanje in hitrostjo.


Hitrost tiskanja in kopiranje

Samsung SL-M2070 funkcije MFP in pregledi, ki jih zdaj razstavljamo, se lahko pohvali z zelo dobrimi parametri. Torej je čas sprostitve prve strani po začetku le 85 sekund. Odličen rezultat. Namesto tega tečejo samo kul profesionalni modeli ali LED tiskalniki. Skupna hitrost tiskanja je 20 strani na minuto. To je format A4. Ta naprava ni prilagojena za tiskanje v formatu A3. Treba je omeniti, da je hitrost kopiranja (tudi brez uporabe računalnika) popolnoma enaka. To je najhitrejša kopija vseh znanih. MFU uporablja tehnologijo laserskega tiskanja in ima precejšen mesečni vir 10.000 strani. To pomeni, da je enostavnoobvladovanje obsega dela v majhni pisarni. Ta večnamenska naprava lahko tiska na poljuben papir: mat sijaj, fotografski papir, etikete, ovojnice itd. Takšna vsestranskost igra na roki naprave. Kapaciteta vhodnega pladnja je 150 listov. Izhod - 100. Te specifikacije so standardne. Zdaj pa poglejmo skener, ki se uporablja v napravi.

Značilnosti optičnega bralnika

MFP Samsung (laserski) pregledi SL-M2070, ki jih bomo preučili kasneje, imajo zelo dobro napravo za skeniranje. Njegova ločljivost je 1200 DPI v dolžino in širino. To pomeni, da se bo zlahka spopadla s kakovostnim skeniranjem besedila ali slik. Značilnosti elementa skeniranja so precej dobre. Na primer, v načinu kopiranja prve strani element pregleda in izpusti v 14 sekundah. To je povsem običajen rezultat, saj mora biti skener ogret. Poleg tega skener zagotavlja odlično kakovost pri skeniranju materiala in prenosu na računalnik. Na splošno je skener ena izmed prednosti te večnamenske naprave. Vendar pa se vrnimo k drugim funkcijam naprave. Čas je, da razmislite o podprtih vmesnikih. Tukaj se MFP razlikuje od mnogih drugih.

Podprti vmesniki

Torej, katere vrste povezav podpirajo Samsung (Laser) MFP SL-M2070? Preglede uporabnikov bomo pregledali malo kasneje. Doslej si oglejmo značilnosti. Večnamensko napravo lahko priključite na računalnik s standardno različico z vhodom USB. Na voljo tudipovezavo prek priključka RJ-45. Toda glavna "lastnost" tega MFP-ja je razpoložljivost Wi-Fi oddajnika in podpora za tehnologijo tiskanja DirectPrint. To pomeni, da lahko večnamenska naprava tiska neposredno iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika. V napravo je priložena posebna aplikacija za pametni telefon. MFP lahko uporablja tudi tiskanje v oblaku. Primer: Google Tiskanje v oblaku. Zaradi tega je naprava visokotehnološka in sodobna. Poleg tega lahko večnamenska naprava takoj pošlje skenirane slike v pametni telefon. Zahvaljujoč vgrajenemu Wi-Fi oddajniku. To so osnovne značilnosti Samsung SL-M2070 SS293B MFP. Takoj bomo pregledali ocene uporabnikov o tem.

Pozitivne povratne informacije o napravah

Če želite izvedeti vse o tem, kako se naprava obnaša v realnem smislu, potem ničesar boljšega od lastnikov naprave ni mogoče najti. Še posebej, ko gre za BFP Samsung SL-M2070. Povratne informacije uporabnikov o tej napravi so večinoma pozitivne. Mnogi lastniki te večnamenske naprave ugotavljajo, da so njene resnične lastnosti popolnoma skladne s trditvami. Devejci delajo z impresivno hitrostjo. 20 strani minut v načinu tiskanja, kopirni stroj. To je drago. Prav tako se uporabniki pozitivno odzivajo na življenjsko dobo kartuše. Dovolj za približno mesec in pol z aktivno uporabo večnamenske naprave. To je odličen rezultat. V tem primeru potrošni material za to napravo ni drag. Možno je tudi pisati v profesionalce. Hotelski pohvali so dobili možnost brezžičnega tiskanja. To je zelo velikoje priročno. Tudi povezovanje z računalnikom preko Wi-Fi je veliko bolj prijetno kot tava pod nogami. Končni akord je bila cena večnamenske naprave. Praktično je zadovoljila vse uporabnike.

Negativni odzivi o napravah

In kaj pravijo tisti, ki ne marajo nekaj v BFP Samsung SL-M2070? Negativne povratne informacije so zelo majhne. Večina od njih je povezana z brezžičnimi zmožnostmi naprave in blagovno znamko za pametne telefone. Juzers trdijo, da je brezžična povezava z računalnikom ali pametnim telefonom pogosto precej nestabilna. Zato običajna tiskalna stran ni mogoča. Tudi mnogi nezadovoljni z blagovno znamko aplikacijo za pametni Samsung. Ni dovolj informativen. In da bi jih upravljali, morate trenirati nekaj desetkrat. No, slabosti - to je normalno. Ampak tu niso zelo kritični.

Zaključek

Torej smo pogledali MFP Samsung SL-M2070. Povratne informacije strank o tej napravi so večinoma pozitivne. In to ni čudno. Ta večnamenska naprava ima vse značilnosti sodobne naprave: dostojno hitrost tiskanja, kakovostno skeniranje, razpoložljivost brezžičnih vmesnikov, odličen vložek virov. Kaj še potrebujem povprečni uporabnik?

Sorodne publikacije