Tranquility Lane v Falloutu 3 - prehod in skrivnosti

Če ste opravili svetovno znani strelec z elementi RPG Fallout 3, potem ste nujno obiskali lokacijo, kot je Tranquility Lane. Konec koncev, tukaj je potrebno opraviti iskalno delo. Vendar pa lahko to storite na dva načina, pri čemer dobite pozitivno ali negativno karmo. Povejmo nekaj o načinih prehoda, pa tudi o sami lokaciji.

Kaj je ta kraj?

Ob obisku Shelterja 112 in aktiviranja ležalnika, se potovanje pojavi v majhnem prijetnem mestu, ki je bilo jasno zgrajeno pred vojno - tu še vedno stoji sredina dvajsetega stoletja. Junak se znajde v telesu otroka, oblečenega v predvojna oblačila. Običajna bitka Pip na levem zapestju se nadomesti z uro ustavljeno. Prijazni ljudje hodijo po ulicah mesta, lepe, urejene trate in gredice so v bližini hiš. V centru je otroško igrišče, kjer igra deklica Betty, in pes teče okoli psa z imenom Doc.


Na žalost je to le navidezna resničnost. In kmalu se izkaže, da je sladka deklica Betty njen pravi mojster, in počne vse, kar ji je všeč, pri čemer uporablja ljudi kot penijev. Poskušala bo kričati isti trik s popotnikom. No, da postanete njena poslušna lutka ali vstati in se zoperstaviti, je odločitev samega igralca. Karkoli je že bilo, za vse igralce, ki so že dolgo časa prestajali Fallout 3 Tranquility Lane.

Prenašanje slabe karme

Če karma ne skrbi preveč, ali vaš značajnamenoma zasluži negativno karmo, vredno je poslušati nasvet dekle Betty, ki nedvomno opravlja vsa njena naročila. V nagradi obljublja, da bo povedala, kaj se je zgodilo njenemu očetu Pryorozhnyju. Krutost nalog bo hitro rasla.


Najprej morate pripeljati Timove solze k fantu. Potem se bo Betty morala prepirati s parom Rockwell. Naslednji korak je umor gospe Henderson. Končno, Betty bo zahteval, da Vorozhny oboroženi z nožem in masko (so skrite blizu psa polje) in prekine celotno prebivalstvo Tranquility Lane.
Omeniti je treba, da je vsako nalogo mogoče opraviti na več načinov. Na primer, mogoče je dokazati, da se Timmieju solze, preprosto tako, da ga pretepa, zavodi starše, da se loči, da iz vojaške šole spravi brošuro in prepričljivo, da bo kmalu prišel tja, ali če je ubil svojo mater ali očeta. Ko bodo vsi prebivalci mesta mrtvi, se Betty zahvaljuje potniku za zabavo in priznava, da je v telesu psa Doc dejansko zavest svojega očeta.

Pridobivanje dobre karme

Če želite iti skozi "Fallout 3 Tranquility Lane", če imate dobro karmo, morate delovati povsem drugače. Vstopite v zapuščeno hišo (to je samo ena lokacija) in zaženite terminal za nujne primere. Če želite to narediti, morate dosledno dotikati naslednje elemente: radio, vrč, figuro gnome, vrč, opeko, gnome in steklenico. V terminalu izberite "Chinese Invasion". V mestu se bodo pojavili kitajski vojaki, ki bodo ubili vse, razen Dogwatcha, psa Doca in Betty. Lahko ga dobitedobra karma - smrt iz krogle je bolj humana odločitev kot večni nadzor nad bronskim bičem, ki je v telo dekleta Betty.
Potem bodo lahko potnik in njegov oče James odšel, toda brat bo za vedno ostal v majhnem virtualnem mestu v popolni samoti.

Zanimiva dejstva

Ko kitajski vojaki vstopijo v mesto, lahko poskušajo ropati - vsi v žepih držijo 12-13 krogov za puško 556 mm. Ostani stran, tovariš! Ukvarjali se bomo s temi imperialističnimi prašiči! Ura Pathfinder, ki se je spremenila v bitko, vedno pokaže čas 2:55. Če napadete Betty s katerim koli orožjem, bo potovanje takoj umrlo in učinkovito, kot da bi prišlo iz eksplozije granat.

Sorodne publikacije