Tekalna steza "Terrariya": recept za ustvarjanje in možnosti

Tkalni stroj "Teraria" - univerzalna naprava za delo z mehkim materialom. Zahvaljujoč razširjeni funkcionalnosti, uporabniki dobijo priložnost za rokovanje s tkanino, ustvarjanje oblačil in celo različne zastave. Da bi bolje preučili to orodje, je dovolj, da najprej pretehtamo njegovo uporabnost in nato nemoteno preidemo v osnovne materiale, ki jih boste morali ustvariti.

Zakaj je potrebna?

Na začetku se lahko pojavijo dvomi glede uporabe tega orodja, vendar ni treba pohajati s sklepi. Tkalni stroj "Teraria" ima pomembno vlogo, saj omogoča delo z različnimi mehkimi materiali, ki jih druge naprave ne morejo narediti.


In treba je opozoriti, da so v sami igri takšni viri zadostni in zahtevajo aktivno uporabo. Zato dvom v izvedljivost uporabe ni vredno in je bolje narediti ustvarjanje te naprave.

Materiali za ustvarjanje

Kako narediti zanko «Teraria»? Da bi to naredili, boste morali uporabiti naslednje materiale in napravo:
 • Tartak - ta element bo postal glavni za plovila. Brez njega, da ustvarite orodje za obdelavo tkiva ne bo delovalo.
 • Les - dovolj se bo nabralo 12 kosov.
 • In ali ste mislili, da je ustvarjanju potrebno veliko truda? Tkalni stroj ni nekaj redkega in nenavadnega, zato ga lahko v vsakem primeru zgradite in uporabite za različne stvari za obrt.iz tkanine. In kaj bo točno ustvarjeno, o tem bomo še govorili.


  Kaj je mogoče storiti glede tega?

  Prej smo že omenili, da je ta stroj sposoben rokovanja z mehkim materialom. Kot osnova za obrt, svilo, barve in v nekaterih primerih lahko uporabite rubine.
  Razpoložljivi izbor receptov je naslednji:
 • Če nenadoma potrebujete mrežico (10 kosov), jo lahko dobite pri predelavi svile (1 kos).
 • Zastava različnih barv - najpreprostejša različica ustvarjenih predmetov, ki bodo koristni kot dekorativni okras. Potrebna svila v količini 3 kosov.
 • Borbena zastava je element, ki, kadar se uporablja, daje različne bonuse za pridobitev. V tem primeru morate zaloge s krpo (10 kosov) in lesa (5 kosov).
 • Jakna in hlače za grlo - zanimiva in precej kakovostna različica oblačil. Prilepite s črno barvo (3 kosi) in svilo (20 kosov), da jih ustvarite.
 • Oprema Heroja je poseben komplet, ki ga sestavljajo klobuki, srajce in hlače. Kot osnova, svila (20 kosov) in zelena barva (3 kos).
 • Arheološka uniforma - komplet, sestavljen iz srajce in hlače. Če želite ustvariti kožo, ki jo potrebujete (15 kosov).
 • Mantle je najlepši kos oblačil. Če želite ustvariti, boste morali najti rubini (3 kos.) In svila (20 kosov).
 • Zdaj imate informacije o tem, kako ustvariti stroj in njegovo nadaljnjo uporabo. Priporočamo, da vnaprej upoštevate uporabo vseh razpoložljivih materialov in učinkovito uporabite novepriložnosti.

  Sorodne publikacije