Kako uporabljati Gamekiller na Androidu

Mobilni operacijski sistem Android ima velik nabor funkcij in milijone različnih aplikacij, ki so jih posebej razvili programerji z vsega sveta. Večina teh programov je brezplačna, toda za njihovo popolno uporabo morate še vedno plačati pravi denar. Skupine navdušencev so iz tega razloga razvile posebne programe, ki vam omogočajo, da razbijete vire v igrah. Ta članek bo obravnaval enega od teh programov - Gamekiller. Zelo je priljubljena, vendar je mnogi niso slišali za njo. Kaj je ta program in kako uporabljati Gamekiller?


Razlike od analognih programov

Kljub temu, da program ni najbolj funkcionalen in da ni mogoče razčleniti vsake igre, ima več pomembnih prednosti. Prvič, redne posodobitve. Drugič, da bi razumeli, kako uporabljati program Gamekiller, lahko vsakdo. Najpomembnejša prednost je, da je aplikacija uradno na voljo za prenos v trgovini Google Play. Lahko ga prenesete brezplačno.

Kako deluje?

Pred opisom, kako uporabljati Gamekiller, morate pojasniti, kako deluje ta aplikacija. In to je zelo preprosto: programska koda vam omogoča branje procesov večinoma mobilnih iger. Obstaja popolnoma Russified različico. Prevod se opravi zelo kakovostno in ne povzroča nobenih pritožb.

Različice

Trenutno je bilo izdanih sedem različic programa. Najbolj relevantni sta različici 260 in 261. Niso preveč različninačelo dela iz vseh prejšnjih izdaj. Lahko obvladate katerokoli od različic in z ostalimi razumete, da bo zelo preprosto. Najnovejše izdaje so za uporabnika prijaznejše in nekatere nepomembne stvari, ki so zelo uporabniku prijazne.


Kako uporabljati Gamekiller na Androidu? Na prvem mestu morate izbrati igro, ki jo želite razbiti. Praviloma so vse mobilne igre precej preproste in se igrajo le zato, da pretečejo čas. Zato se bo malo ljudi odreklo užitku igranja čim bolj udobno, z veliko priložnosti.

Navodila za hekanje

Nazadnje pa poiščite, kako uporabljati Gamekiller.
 • Aplikacijo morate zagnati in jo takoj prevrniti.
 • Zdaj morate začeti igro, ki jo želite vdreti, in jo igrati nekaj časa, da bi dobili vsaj nekaj očal. Njihovo število je treba natančno zapomniti.
 • Zdaj se igra odvija in aplikacija se ponovno razvije. V vrstici morate vnesti število vaših točk in izbrati element "Samodejne vrednosti".
 • Nato lahko odidete v trgovino z igračami in kupite očala tam. Ta funkcija bo po zaslugi aplikacije brezplačna. Po tem se morate spomniti števila spremenjenih točk.
 • Program Gamekiller se ponovno odpre, kjer morate vnesti novo številko in klikniti V redu. Prikaže se okno z vrednostjo, v katero morate vnesti število točk, ki jih želite imeti v igri.
 • Ko kliknete potrditev, se štejejo očala in igra se lahko šteje za pokvarjeno.
 • Najnovejšerazličica programa je dobila enostavno prepoznavno in povleci in spusti ikono. Poleg tega lahko zaženete aplikacijo preprosto tako, da končate igro, izbrano za kramp. Če zaženete več programov, lahko pokvarite točno tisto, kar potrebujete. Po tem se lahko vse vrednosti, ki vas zanimajo, enostavno najdejo same ali z uporabo funkcije iskanja.
  Dodatek ima navodila, ki delujejo tudi brez povezave z omrežjem. To je pomembno, saj velik del uporabnikov pametnih telefonov začenja gledati na igre samo v primeru, da ni dostopa do globalnega spleta.

  Prisotnost pravic super uporabnika

  Kot vsi programi te vrste, potrebuje Gamekiller Root desno. To pomeni, da jih morate dobiti pred namestitvijo programa. In to je zelo enostavno. Vendar je treba upoštevati, da po postopku obstaja vedno večje tveganje, da bo servisni center zavrnil garancijo. Zato bi moral uporabnik vse pretehtati in se odločiti, ali naj dobi super skrbniške pravice ali ne. Mimogrede, vedno obstaja možnost, da naredite povratno osvežitev, to je, da namestite uradni, ne lomljeni operacijski sistem. Nekaj ​​časa nazaj je aplikacija grdila, da ni našla pravic superuporabnikov, tudi ko so bili. Toda v zadnjem času se takšne pritožbe ne upoštevajo. Torej so razvijalci odpravili težavo. Kot lahko vidite, je namestitev programa zelo preprosta. In uporaba ne bi smela biti težavna. Nekateri se sprašujejo, če ga lahko razstavitePomoč pri Gamekillerju za Android. Kako uporabljati program - naveden zgoraj. Zasnovan je posebej za lomljenje iger. In zlo same platforme je, da pridobi Root-pravice.

  Sorodne publikacije