Chit v Varfeis na Varbaks: kaj, kot bi moralo?

Chit na "Varfeis" na varbaksy - triki, na katerih gredo ljubitelji nepoštene igre in hitro črpanje. Praviloma so neizkušeni igralci, ki hočejo vse naenkrat. Pošten igralec se nehote sooči s tistimi, ki uporabljajo prepovedano programsko opremo. Želim igrati pošteno, toda nezmožnost, da premagam tolkala, ki nenehno strelja na čelo in praktično skozi steno, vodi do misli: "In zakaj lahko nekdo in jaz ne?" Posledično postane za enega poštenega igralca manj. In tako je tudi ta snežena krogla igralcev, ki kršijo pravila igre in ji ni konca in roba. Zakaj in kako se to dogaja?

Kaj pravi kuhar "Varfeis"

Krone, posojila, варбаксы - spletkarska valuta. Vinogradi se izdajo večkrat za misije. Krone - če lahko greš skozi misijo, investiraš v strogo dodeljeno časovno obdobje. Postajajo težje od varbakov, za njih pa lahko kupite posebno orožje in oklep za nekaj ur ali dni. Praviloma je taka oprema povečala značilnosti, in vojaka v "krono enotno" praktično ne upogiba.

Krediti v igri niso zasluženi. Lahko jih dopolnimo le z nalaganjem pravega denarja v igro po stopnji od 1 do 2. To pomeni, da bo 100 realnih rubljev prineslo 200 kreditov na tekmo. Chitans vam omogočajo, da dvojno ali trojno prejmete zgoraj navedene valute v igri, kar pospeši pridobitev potrebnega denarja. Na prejetih sredstvih je mogoče z veseljem "odstraniti" škatle dobre sreče v upanju, da bi iztrebili zlato pištolovsako redko orožje.

Lahko uporabite goljufije pri Varfeisu.

Posojila in varbaki so diametralno nasprotni stopnji "goljufanja" goljufij. Če ustvarjalec notranje igre dolarjev razvijalec in lahko včasih odpusti, ker je ta valuta in tako poln igre, nato pa z mahinacije "pravi" je malo drugačen.
Kreditiranje lahko povzroči blokiranje računa, saj je simuliranje transakcij z realnim denarjem že podobno goljufijam. In če je igralec, ki se ukvarjajo s tem poslom, potem goljufije v posebno velike velikosti.

Zaključek

Chit v Varfeys na Varbaksu je ista kršitev pravil igre, kot tudi uporaba vseh vrst "AIM", ki vam omogočajo samodejno usmerjanje sovražnikove glave ali prepovedano programsko opremo Pomaga videti sovražnike skozi stene. Malo je ljudi, ki bi radi goljufali, toda težava je v tem, da se sama uprava ne ukvarja s storilci. In vsa sporočila, ki so jih igralci poslali med bitko, katerih namen je preizkusiti določen vzdevek za kršitev, so praktično neuporabni. Sto jih lahko prepove. V tem primeru bo igralec prejel sporočilo ob vstopu v igro, ki ga razvijalci še vedno zanimajo za določen vzdevek.
Toda to deluje, če ima na primer v bitki zdravnik visoko natančnost in škodo na dolgi razdalji. In če ste uporabili goljufijo za "Varfeis" na varbacks, potem je kršitev težje izslediti. Zaželeno bi bilo, da bi uprava tako velikega podjetja, kot je Mail.Ru Group, posvečala pozornost temu problemu. Konec koncev, eden od najbolj uspešnihprojekti so zelo šibko zaščiteni pred kemijo. Razvijalci bi morali sprejeti vse potrebne ukrepe, da bi igralcem zagotovili normalno, pošteno in udobno igro in da bi popolnoma izključili storilce, tudi tiste, ki v Varfeisu uporabljajo varbeke.

Sorodne publikacije