Minecraft: Napaka pri prijavi neveljavne seje in druga pogosto zastavljena vprašanja

Raziskovanje kubičnih prostorov "Minecrafta", lahko naletite na nekaj neprijetnih napak. V bistvu se to zgodi, ko se igralec poskuša povezati s strežnikom. V tem primeru je v Minecraftu pogosto mogoče najti vnos "Neveljavna seja". Poglejmo vse v redu in poskusimo najti rešitev za ta problem. Za začetek bomo govorili o povezovanju s strežnikom z nelicenciranim zaganjalnikom. Po tem bomo postopoma pristopili k problemu, kako popraviti napako neveljavne seje.

Prenesite in se prijavite v igro

Prenesite povezavo za nalaganje odjemalca »Mainkraft« je lahko praktično na katerem koli tematskem forumu in samo izberite različico, ki je primerna za vaš operacijski sistem. Pogosto lahko najdete stranke, ki se uporabljajo za licenčno uporabo in za pirate. Če želite igrati na licenčnih strežnikih, morate kupiti plačano naročnino.


Zdaj pa analizirajmo vhod v piratsko različico igre, saj se pogosto zgodi, da so v njej napake. Pomislite na vašo prijavo in ustvarite nov račun. Nato izberite kateri koli strežnik (najdete ga lahko tudi na forumih) in preverite njegovo različico, ki je takoj za naslovom. V zaganjalniku morate najti isto različico in nato izbrati namestitev. Ko je prenos končan, se okno z igro samodejno prikaže.

Pojdi na strežnik

Po zagonu igreKliknite gumb "Več igralcev". Nato izberite "Dodaj strežnik" in izpolnite naslednja polja:
  • Stolpec "Ime strežnika" lahko pustite prazen, uporablja se za nadaljnje iskanje zahtevanega strežnika.
  • Pripravljen? Nato kliknite "Pridruži se strežniku."


    Napaka pri prijavi "Minority Session" - kaj storiti?

    Pogosto se zgodi, da igralec pri povezovanju s strežnikom namesto strežnika vidi samo okno z napakami. Vsaka napaka zahteva njen pristop in rešitev, danes pa bomo analizirali eno od najpogostejših napak pri vnosu "Nesprejemljive seje" v Minecraftu. Pogosto je težava v: 1. Težavah pri povezovanju z internetom računalnika. Vredno je preveriti povezavo. 2. Požarni zidovi, protivirusni programi in požarni zid. Poskusite jih nekaj časa onemogočiti. 3. Nepravilno izbrana različica igre. Bodite previdni pri izbiri. 4. Poskus povezovanja z licenciranim strežnikom prek piratskega zaganjalnika. Upamo, da vam je naš mali pripomoček pomagal pri obravnavi vnosa »Neprimerna seja« v Minecraftu. Če naletite na druge težave, poskusite zaprositi za nasvet v internetni skupnosti.

    Sorodne publikacije