Kode mrtvih otokov in druge serije iger

Vsaka računalniška igra ima svoje težave, zlasti ko gre za preživetje tisočih zombijev na zaprtem otoku. Zaradi njih morajo uporabiti kode na Dead Islandu, ker, če padejo v okolje, ne bodo mogli zapustiti poti in ne želijo izgubiti napredka. Takšne situacije z igralci se pojavljajo pogosto, zato je vedno bolje, da imate končno možnost preživetja v obliki goljufij.

Pregled igre

Preden uporabite kode za Dead Island, morate ugotoviti, kaj je vaš projekt. Ta strelec iz prve osebe z elementi preživetja vrže igralce na otok, kjer po nevihtni noči pride grozno jutro. Okoli ruševin in 90% prebivalstva se je spremenilo v pohodne demone, ki samo želijo ubiti in pojesti vse živo.


Znak mora najti orožje zase in iti skozi verigo gostov, ki bodo razložili izvor bolezni. Serija iger se razlikuje po sistemu krafting predmetov, dinamičnih bitkah in atmosferi smrti človeštva.

Uporaba goljufij v izvirni igri

Vedno je vredno spomniti, da so kode na Dead Islandu pomožne poti prehoda in niso potrebne za udobno zabavo. Še vedno pa obstajajo situacije, ko njihova uporaba postane resnična rešitev. Razvijalci niso podali ukazov ukazne mize, zato je vnos gesel na voljo samo s prenosom dodatne programske opreme, imenovane trener. To so orodja po meri, ki aktivirajo posebne ukaze znotraj odjemalca.
Pri prenosumorate paziti na tipke za upravljanje, kot tudi na predvidene funkcije. Razdeljeni so v dve vrsti: pomožne in tiste, ki junaka naredijo nezlomljive. Prva kategorija spada v neskončno svetilko s kartušami, dvigovanje ravni, dodajanje predmeta. Mrtvi otoki druge vrste - takojšnja uboja, nesmrtnost, neskončne izboljševalne točke in še več. Zaradi igre so znane, mimo pa traja le dve do tri ure. Po priljubljenosti izvirne igre so razvijalci izdali Dead Island: Riptide nekaj let kasneje. Dogodki v tem delu nam povedo, kako je skupina preživelih na otoku Banya pobegnila v sosednji arhipelag, zaradi razbitine ladje pa se je pojavila na sosednjem ozemlju Palanae. Igranje je pridobilo nekaj novih elementov, občinstvo pa se je zanimalo za zaplet, vzdušje in oblikovanje lokacij. Projekt je drugačen po svoji kompleksnosti, zato vem o Dead Island: Riptide kode ne bodo odveč. Namestijo se po enakem vzorcu kot v izvirni igri. Pajka trener, nato aktivira s posebnim ključem. Nato igralec izbere, katere funkcionalne (nesmrtnost, kartuše, takojšnje ubijanje), ki jih bo vključil, in katera naj ostane v skrajnem primeru.

Splošni nasveti in taktike

Ker Dead Island nima kode za orožje, vendar ni želje, da bi igro igrali preveč enostavno, bi bilo treba poznati nekatere pametne načine. Na primer, ko oblegate veliko zombijev svojega lika, pojdite do najbližje vode. V tem prostoru mrtvi umrejo celo od šoka. To ne bo rešilo le protagonista, ampak tudiprinesite veliko izkušenj.
Na poti raziščite vsako sobo in poiščite vse pohištvo. V vogalih se skriva veliko zanimivih stvari. Po misiji v mestni hiši se je vredno vrniti nazaj in ponovno ubiti okuženega Toddovega župana. V žepu je ključ iz vseh prostorov stavbe. Odkrijte jih s ključem, ki ga izberete pri moškem, in tam najdete prijetno presenečenje v obliki orožja, kompleta prve pomoči in drugega. Prav tako bodite pozorni na okolje. Mogoče so na strani eksplozivi. Ko grozdi zombija, je bolje, da vržejo vnetljive granate in ogenj, ki gori pošasti drugim. Vnetljiv izdelek se bo hitro razširil in prinesel izkušnje, dosežke in zadovoljstvo.

Sorodne publikacije