Kaj storiti, če se "Warfare" ne začne? Kako rešiti problem?

Danes je Warface ena najbolj priljubljenih računalniških iger v žanru strelec za več igralcev. Milijoni uporabnikov porabijo veliko časa za opravljanje najzahtevnejših nalog, da dobijo dragocene nagrade. Sodelujejo s svojimi prijatelji, da ustvarijo ekipe, ki delajo odlično, saj vam lahko le jasna interakcija in pomoč drug drugemu omogočita uspeh.

Težave z Varfeys

Kaj pa, če se "Warface" ne začne? Če ne morete igrati čaščenja milijonov igralcev po vsem svetu, boste zagotovo razočarani. Vendar pa ne smete obupati, ker obstajajo različne rešitve za ta problem, odvisno od tega, kaj se dogaja in zakaj ne odprete te igre. V tem članku boste našli osnovne rešitve, kaj storiti, če se WordPress ne zažene.


Avtorizacija ni na voljo

Najpogostejša napaka je, ko uporabnik vidi igralno središče sporočilo, da avtorizacijska storitev ni na voljo. Zato je nemogoče vstopiti v igro. Kako biti? Kaj storiti, če se "Warface" ne začne iz tega razloga? V tem primeru vam ni treba storiti ničesar, čeprav se sliši čudno. Mnogi igralci računalniških iger takoj začnejo iskati razlog v primeru napake v računalniku, igralnem odjemalcu itd. Toda v tem primeru ne morete storiti ničesarodpravite to napako Razlog za to je, da je igralni strežnik poln, zato ne morete dobiti dostopa do avtorizacije na njem. Lahko poskusite z drugim strežnikom (vendar ne pozabite, da je vaš lik vezan na določen strežnik, tako da boste drugje morali začeti razvijati novega junaka iz nič) ali počakati nekaj minut in poskusiti znova. V večini primerov je nekaj minut dovolj za dostop do prej napolnjenega strežnika. Kaj pa, če se "Varfeys" ne začne iz drugih razlogov?

Pomanjkanje odziva

V nekaterih primerih je problem precej zastrašujoč, na primer, ko se igra sploh ne odziva. Kaj storiti? Igra "Warfare" se ne začne brez sporočila samo v enem primeru, ki ga zdaj poznate. Samo reči, da ni razlogov za paniko. Mnogi uporabniki, ko vidijo, da ne prejmejo sporočil o napakah, ne vedo, kaj so ciljno usmerjeni, da bi znova zagnali program. Da bi to naredili, morate le poznati rešitev, ki vam bo zdaj na voljo. Dejstvo je, da se takšen problem pojavi le, če ste igro namestili na disk "C". Na istem disku je mapa Mail.Ru (da, to je priljubljena poštna storitev, vendar je tudi veliko podjetje, ki ima pravice do igre "Warface"), ki je v nasprotju z igralnim odjemalcem. Zato morate izbrisati to mapo in "Warface" se bo takoj začel na vašem računalniku brez težav. Kot lahko vidite, vam ni treba natančno vedeti, kaj se je zgodilo. Kaj storiti, če"Warface" se ne začne brez sporočila, že veste, zato je čas, da nadaljujete.

Protivirusna programska oprema

Zelo pogosto obstaja tudi konflikt med protivirusno programsko opremo, nameščeno v računalniku, in igro. To je zelo neprijeten problem, ki boli mnoge uporabnike nekaterih protivirusnih programov, kot sta Comodo in Avast. Kaj storiti, če se "Warfare" ne zažene zaradi protivirusnega programa? Na žalost boste morali opustiti igro ali uporabiti prej omenjeno protivirusno programsko opremo. Da bi rešili ta problem, ne bi bili primerni niti začasna deaktivacija protivirusnega programa niti ustvarjanje izjem za datoteke iger. Še vedno ne boste mogli zagnati "Warface", in če lahko vstopite v igro, se bo sesula, ko se boste poskusili povezati s strežnikom, saj bo antivirus dohodni promet zaznal kot grožnjo varnosti računalnika. Zato priporočamo uporabo drugih protivirusnih sredstev, če želite igrati "Warface".

Napaka pri avtorizaciji

Kot ste že opazili, je avtorizacija v primeru te igre zelo pogost vir težav pri zagonu. Problem nerazpoložljivosti storitve za avtorizacijo je že bil opisan zgoraj, vendar obstaja še ena napaka, ki se pogosto zgodi pri različnih uporabnikih - to je napaka pri avtorizaciji. Najpreprostejša razlaga je prepoved. Veliko igralcev radi uporablja goljufije, da bi njihov lik postal močnejši, hitrejši, boljši od nasprotnikov. In če v samotnem načinu, ko se borite proti umetni inteligenci, v tem ni ničesarSlabo, ko so vaši nasprotniki živi ljudje, postane groba kršitev pravil. Če ste uporabili goljufije in sistem vas je opazil, boste odšli s strežnika in če boste poskusili ponovno dostopiti do strežnika, boste prejeli zgornjo napako pri pooblastitvi. Toda ta težava se lahko pojavi tudi, če preobremenite strežnik, zato, preden lahko ugotovite, da ste prepovedani, počakajte malo in poskusite znova.

Sorodne publikacije