War Thunder: pregledi igralcev, namestitev, nastavitve

War Thunder je zelo dobra igra za vojaške poveljnike. Igralci imajo na izbiro dvesto enot zemeljskih strojev. Poleg tega igra igra letalstvo v 30-ih in 60-ih. Za popolno razumevanje igre, morate prebrati ocene War Thunder. Ker ima veliko odtenkov.

Opis igre

War Thunder je multiplayer z elementi vojaškega simulatorja dvajsetega stoletja. Igra ima bojna letala, helikopterje, tanke in celo mornarico. Razvili so ga najboljši programerji Gaijin Entertainment. V igri je več načinov:
 • Session battle. V tem načinu sodeluje od 6 do 15 igralcev. Uporabniki morajo zajeti letališča in sovražne baze. Prav tako je treba napadati ozemlje sovražnika. Bitka se konča po izvedbi teh nalog ali po uničenju vseh tehnik sovražnika.
 • Večuporabniške in posamezne naloge. V tem načinu boja so nasprotniki igralcev tanki, ki jih nadzoruje umetna inteligenca.
 • Bitke za dogodke. V tem načinu igre lahko oseba sodeluje v zgodovinskih bitkah. Za to so ustvarili posebne karte in omejen izbor vojaške opreme.
 • V War Thunderju so povratne informacije igralcev o načinih bitke večinoma pozitivne. Še posebej ljudje radi sodelujejo v zgodovinskih bitkah. Tudi v igri so dobre multiplayer bitke. Še posebej za War Thunder igralci uživajo priložnost, da sodelujejo v bitkah s svojimi prijatelji.


  Mehanika poškodb v igri

  Arkadna očala moči War Thunder niso prisotna. Vta igra mehanskih poškodb je bližje resničnemu svetu. Vsa nastala škoda se meri s kalibrom pištole in vrsto uporabljenega projektila. Škoda na opremi vpliva tudi na točko zadetka. Uniči človeka sovražnika tank z enim strel. Vendar se to zgodi redko. Ker verjetnost poškodbe vpliva tudi na nagibni kot oklepni material. V War Thunderju so povratne informacije o takih mehanikih mešane. Nekateri igralci uživajo več arkadnih iger. Takšni ljudje se dolgo ne zadržujejo v "vojni Tarander". V tej mehaniki obstajajo slabosti. Konec koncev, igralec na srečo lahko uniči. Vendar se takšne situacije pojavljajo zelo redko.


  Igranje

  V tem izdelku se nenehno dogajajo dinamične bitke med igralci. V igri je samo nedonosno stati mirno in čakati na nasprotnika. To je treba pripisati njegovim glavnim prednostim. Prav zaradi dinamike ljudje vedno znova želijo v vojno Tander. Ker je v boju, lahko oseba skupaj s prijateljem poveča užitek igranja. Igralec se lahko večkrat preroji v enem boju. Možna je tudi uporaba zračne tehnike. Zato so ocene o War Thunderju od igralcev večinoma pozitivne. Ker se razvijalci prilagajajo željam igralcev.

  Urad "War Tarander"

  Igra ima zelo preproste kontrole, ki lahko obvladajo skoraj vsakega igralca. Za to potrebujete računalniško miško in tipkovnico za nadzor zemeljske opreme. Upravljanje letala je popolnoma avtomatizirano. Igra ima vgrajen avtopilot, igralecciljate le z desnim gumbom miške. Če oseba uporablja tipkovnico, mu bo še lažje leteti.
  Pri popolnem nadzoru igre se miška dobesedno spremeni v kolo. Igralec lahko za nadzor uporablja posebno igralno palico, ki bo povečala realizem in udobje igre. Povratne informacije igralcev o tej odločitvi so zelo sporne. Večini ni všeč popoln nadzor letala. Konec koncev je bila ta možnost namenjena ozki publiki.

  Pregled prednosti "War Tander"

  V tej igri je veliko pozitivnih trenutkov. Nekateri so na sodobni ravni igralniške industrije. Te morajo vključevati naslednje:
 • raven grafike. Igra je dobra predstavitev z veliko nastavitvami. Razvijalci vojne Thunder uporabljajo motor Dagor, katerega analogi na svetu ne obstajajo. To vam omogoča, da vidite svetlo in lepo sliko v igri. Tudi na zelo šibkem računalniku bo grafika dobra. Model vsakega rezervoarja je izdelan do najmanjših podrobnosti.
 • Realistična fizika. Ko oseba upravlja letalo, daje vtis, da igralec sedi za to tehniko. Razvijalci so naredili vse, da bi ljudje čutili tehniko, na kateri so šli v boj.
 • Škoda. Če igralec pride v sovražno letalo, ga ne bo takoj uničil. Vendar pa se lahko nekateri deli tehnologije zdrobijo. To bo vplivalo na obnašanje letala v zraku. Enako velja za zemeljsko opremo. Če je motor poškodovan, se bo premikal zelo počasi. Tudi oprema se lahko prižge. Tudi v arkadinačin boj se počuti realizem bitk.
 • Veliko število načinov boja. V arkadnih bitkah je lažje upreti se sovražniku. V igri so tudi dinamične akcije. Morajo se upreti umetni inteligenci. Sodelujte v takšnih bitkah, oseba lahko bodisi sam, bodisi s svojim partnerjem ali drugim.
 • To so glavne pozitivne ocene igre War Thunder. Nekateri se spomnijo tudi vremenskih razmer, ki so bile odstranjene iz "War Tander". V prvi posodobitvi so se igralci borili v oblakih, gledali lep sončni zahod ali zore. Ta značilnost je ostala v tematskih bitkah. Vendar pa v arkadnih bitkah takšne razmere močno ovirajo igro.

  Negativne povratne informacije

  Skoraj vsak projekt ima negativne točke. Zbira War Thunder Game preglede tako pozitivne kot negativne. Idealna igra je za razvijalce zelo težka. Na negativne strani "vojnega tandera" so igralci:
 • ravnotežje. To je najpomembnejše vprašanje v igri. Zelo pogosto nasprotniki premagati igralec. Tudi v tem "War Tanderju" obstaja tehnika, ki jo je zelo težko uničiti. Zaradi tega je večina igralcev agresivna. Ni vsakdo všeč biti najšibkejša tehnika v ekipi. Prav tako lahko en igralec zelo redko vpliva na izid bitke. Pogosto je zmaga odvisna od celotne ekipe.
 • Dolga dostava. Oseba prve stopnje bo hitro prehajala, vendar je za dosego dobrega rezervoarja potrebno veliko časa. Poleg tega je potrebno črpati različne module in posadko.
 • Treba je porabiti denar za igro. Če želite hitro prenesti tehniko naPotrebujem veliko časa, da preživim veliko časa. Ta težava se odpravi, če v igro vnesete nekaj denarja in izboljšate značilnosti letala ali rezervoarja. Lupine, ki jih lahko kupite za pravo valuto, imajo pogosto veliko koristi. Tudi brez donata oseba ne more dobiti samo dobre posadke.
 • 36. To so ljudje, ki prejemajo različne koristi od programov tretjih oseb. Drugim ljudem preprečujejo igranje, zaradi česar so ocene "War Tanderja" negativne.To so glavni negativni vidiki igre. Prav tako ima različne napake. Vendar se zgodijo in so redki. Obstaja tudi slaba povratna informacija v igri. Za pritožbe igralcev, praktično nihče ne posveča pozornosti.

  Mnenja o rezervoarjih v War Thunder

  Zemeljske bitke so najbolj priljubljene med igralci iger. Med igralno skupnostjo že obstaja mnenje o neki tehniki. Najbolj priljubljene cisterne potrebujejo posebno pozornost, saj imajo posebne taktične lastnosti. Ti vključujejo:
 • "Predmet 120 Taran". To je protitankovska enota z zelo šibko rezervacijo. Tudi pištola z merilom 2 mm lahko uniči samohodno napravo. Mobilnost tega rezervoarja je precej dobra. Pospeši lahko do 65 kilometrov na uro. Imam "Object 120 Taran" War Thunder samo negativne ocene. Zaradi svoje rezervacije in velikih velikosti se hitro odstrani z bojišča.
 • "IV-6". To je težka cisterna, ki ima dobro splošno rezervacijo. Tudi "IV-6" je dobro orožje, ki razbije vse svoje tekmece. Mnenja "IV-6" War Thunder se je zbrala na različne načine. V igri je zelo preprosta. Vendar paČlovek, ki je kupil rezervoar takoj povzroči negativen rezultat pri drugih igralcih. Konec koncev je igralec za pravi denar kupil tehniko, ki jo je zelo enostavno igrati.
 • To so glavni rezervoarji, ki so zanimivi za igralce. Obstaja še ena, nič manj dobra tehnika v "Var Tarterju". Vendar pa "IV-6" in "Predmet 120" povzročata največje polemike v skupnosti.

  Morske bitke v igri

  Pred kratkim, to je aprila 2018, je War Thunder dodal možnost bitk na vodi. Za obdobje decembra 2018 je bil uveden odprt beta test. Zdaj lahko vsi igrajo na ladjah. Takšne bitke v igri imajo posebno mehaniko. Ladje War Thunder so zbrale različne ocene. V bistvu veliko pozitivnih. Zdaj se lahko človek bori na majhnih ladjah. Trenutno ni nobenih bitk v igri. Bitke na morski tehniki so zelo hitre. Ladje plavajo zelo hitro. Vendar pa lahko igralec čoln samo do četrte stopnje, saj takšne bitke še niso izšle v sprostitvi.

  Različica War Thunder za Play Station, da bi povečala število igralcev v njihovih projektih, je izdala različico za konzole. Pobrane War War na PS4 pregledih so večinoma pozitivne. V verziji konzole je manj napak in zamikov. To je posledica dejstva, da je najprej igra na Play Station popolnoma optimizirana. Na enak način kot v računalniški različici se lahko ljudje borijo na zračni in zemeljski opremi. Igra je pogojno brezplačna. Igralec ga lahko prenese brez plačila. Vendar pa je igra pridobila koristi, kot so rezervoarji, posadka, posojila in tako naprej. Obstaja približno tisoč enot opreme in 80 kart v "War Tarander" na predponi. Vendar pa za igralce na igriščuV trgovini z igro obstajajo precejšnje slabosti: kompleti so zelo dragi v trgovini z igro, ki jim mnogi igralci v resnici niso všeč, saj morajo plačati 500 rubljev ali več.

  ​​Če oseba uporablja šibek računalnik, mora izbrati sd odjemalca. Pogosto je to železo s procesorjem Intel Core i3 z 1 GB grafično kartico in do 4 GB RAM-a. V drugih primerih morajo igralci izbrati posamezne nastavitve.

  Sklep

  "War Tander" je obsežna igra o tehnološki bitki 20. stoletja. Na tem svetu ni analogov, zato War Thunder cenijo igralci. Zbira tako pozitivne kot negativne ocene. Konec koncev, v vsakem projektu je dobro in slabo. Kljub temu razvijalci nenehno dopolnjujejo in izboljšujejo igro.

  Sorodne publikacije