Limit "Yandex. Denar": omejitve za dopolnitev in funkcije

Vedite, kakšna omejitev za "Yandex. Money" je potrebna vsem, ki uporabljajo to elektronsko plačilno storitev. To je odvisno od tega, koliko denarja lahko vnesete in sklepate. Po postopku identifikacije lahko povečate omejitve. Nato uporabite to storitev bo še bolj priročno.

Elektronska storitev "Yandex. Money"

Omejitev "Yandex.Money" velja za vse uporabnike brez izjeme. Tako fizične kot pravne osebe. Na splošno gre za e-plačilne storitve, ki delujejo na Runetovih prostorih. Uporabniki lahko s svojo pomočjo sprejemajo plačila na različne načine - gotovino, bančne kartice in seveda elektronski denar.


To storitev lahko uporabite bodisi iz osebnega računalnika ali prek mobilnih aplikacij. Izračuni se izvajajo le v ruskih rubljih. Z nekaterimi omejitvami lahko "Yandex.Money" računa tudi na neregistrirane uporabnike. Res je, le prek posebne storitve "Urban Payments". Tisti, ki so opravili preprost postopek registracije in izdali elektronsko denarnico, bodo takoj dobili nove priložnosti. Na primer, sprostite bančno kartico, ki bo vezana na ta račun, nastavite opomnike, imate širok dostop do različnih funkcij. V Rusiji je to ena najbolj priljubljenih elektronskih plačilnih storitev. Trenutno je registriranih okoli 18 milijonov uporabnikov, vsak dan se pojavi več tisoč novih. Samo povej tonekaj več kot 20% prebivalstva te države je vsaj enkrat v življenju uporabilo svojo elektronsko denarnico. In to pomeni, da je vsak peti ruski državljan zainteresiran za vprašanje, ki je danes meja na "Yandex. Denar."


"Yandex Money": začetek

Ta elektronska plačilna storitev se je pojavila leta 2002. Prvič lahko plačate samo s posebnim programom za stranke.
Intuitiven in uporabniku prijazen vmesnik se je pojavil šele po treh letih. Uporabniki imajo možnost upravljati svoje račune in finance s kateregakoli računalnika kjerkoli na svetu. Potem priljubljenosti "Yandex. Denar" takoj povečala dramatično.

Servisni vmesniki

Najprej je "Yandex Money" uporabil dve vrsti vmesnikov. To so bili "Yandex. Wallet" in "Internet Wallet". Dostop do prvega je bil izveden prek spletnega vmesnika, drugi pa z uporabo posebej nameščenega programa, ki ga je bilo treba prenesti na vaš osebni računalnik. Leta 2005 je obstajala tehnologija, ki ni dovolila prenosa programa za odprtje računa, ampak se je preprosto registrirala v sistemu in imela dostop do njihove torbice iz katere koli naprave. Leta 2011 je bil posebni program končno opuščen, tako da so vsi računi, ki so bili ustvarjeni v njem, preneseni v en sam spletni vmesnik.

Načela dela

V sistemu "Yandex. Money" se vsi držijo strogih načel dela. Da, uporabnik lahko na svoj račun denar na kakršenkoli način. Ob istem času, ko pride do plačila za blago ali storitve, sistem pošljeelektronski denar shranite na račun uporabnika.
Potem trgovina preda elektronski denar obdelovalnemu centru, da pridobi potrditev njihove zanesljivosti in uporabnosti. Po tem, ko je znano, da denar še ni bil porabljen, bo potrošniku poslan ustrezen račun. Z njegovega računa so sredstva odpisana in prispela na račun trgovine. Zanimivo je, da je hitrost teh postopkov tako visoka, da ostaja za stranko praktično nevidna. Zdi se mu, da se vse dogaja takoj.

Identifikacija uporabnika

\ t
Po preprostem postopku identifikacije lahko znatno povečate omejitve za "Yandex. Money" na vhodnih in izhodnih sredstvih. V ta namen morate osebno priloľeno izpolnjeno prijavnico in osebni dokument vpisati v enega od poslovalnic podjetja. Nahajajo se v največjih mestih v državi - Moskva, Sankt Peterburg, Novosibirsk, Rostov-na-Don, Kazan, Jekaterinburg. Obstajajo tudi drugi načini. Lahko naredite posebno identifikacijsko plačilo prek sistema Kontakt, ali priložite svoj račun banki "Odprta" banka, ali pošljete pisarni priporočeno pismo, ki bo vsebovalo izjavo, ki jo potrdi notar. Od leta 2013 je bil postopek identifikacije poenostavljen. Sedaj lahko gre preko uradov Euroset po vsej državi.

Omejitve za anonimne denarnice

Omejitve kartice "Yandex Money" za anonimne denarnice so najmanjše, saj uporabniku skoraj ni treba potrditi svoje identitete. Ravnovesje na torbici nilahko presega 15 tisoč rubljev. V tem primeru velja omejitev za enkratno dopolnitev zneska tega zneska. 15 tisoč rubljev - to je največ, kar lahko daš na denarnico ves dan. Skupna omejitev stroškovnih operacij je 15 tisoč rubljev za vsakega. Hkrati v enem dnevu lahko porabite do 300 tisoč, in mesec do pol milijona rubljev. Elektronski prenos denarja za anonimne uporabnike ni na voljo. Plačila imajo tudi omejitev. Z bančnimi prejemki, pravne osebe in samostojni podjetniki lahko prenesejo več kot 150 tisoč na mesec, davki ne morejo iti več kot 300 tisoč mesečno in plačati globe prometne policije ne več kot 100 tisoč rubljev na mesec. Za storitve mobilnih operaterjev lahko plačate več kot 5 tisoč rubljev na dan.

Dizajnerske denarnice

Imetnikom registriranih denarnic so na voljo širše možnosti. Omejitev na bilanco je 60 tisoč rubljev. To je ravno meja v "Yandex. Money". Omejitve za dopolnitev so določene v eni operaciji. Ob istem času, eno dopolnitev iz bančne kartice je omejena na 15 tisoč rubljev. Povečanje možnosti za izvedbo stroškovnih transakcij. Skupni znesek stroškovnih transakcij na mesec lahko doseže milijon rubljev. Omejitev za torbico "Yandex.Money" za prenos elektronskega denarja je omejena na 200 tisoč rubljev na mesec in 60 tisoč na transakcijo. Lastniki registriranih torbic imajo pravico, da svojo spletno torbico povežejo z bančno kartico. V tem primeru ena transakcijska transakcija ne sme presegati 60 tisočrubljev To je najvišji znesek, ki ga lahko porabite na dan. V enem mesecu imate pravico razpolagati z 200 tisoč rubljev. Hkrati imajo lastniki registriranih denarnic nove funkcije. Na primer, plačajte za iTunes (lahko porabite 15 tisoč rubljev naenkrat).

Identificirane denarnice

Seveda obstaja največja možnost za tiste, ki so bili identificirani na kakršen koli možen način. V tem primeru takoj povečati mejo ravnotežje v denarnici - na pol milijona rubljev. V tem primeru lahko skupna velikost dodatkov na dan doseže 600 tisoč rubljev. Do 100 tisoč rubljev, ki jih lahko položite na vaš elektronski račun, z uporabo Euroset salonov po vsej državi. Meja dviga gotovine na Yandex Money, če ste opravili identifikacijo, lahko doseže tri milijone rubljev na mesec. Ob istem času, mejne količine, ki jih imate pravico do prenosa iz ene torbici v drugo - do 400 tisoč rubljev naenkrat znatno povečala. Enkratni limit "Yandex.Money" za dvig je odvisen od vrste transakcije, ki ste jo izbrali. V vsakem primeru bo znatno višja od anonimnih uporabnikov in imetnikov registriranih denarnic. Tako lahko neodvisno preverite, da je elektronska storitev "Yandex.Money" sodoben in priročen način za vodenje vaših financ na internetu. Zaupajo mu skoraj polovica Rusov.

Sorodne publikacije