Dvostranski laserski tiskalniki: pregled najboljših modelov, specifikacij, pregledov

Dvostranski laserski tiskalniki so večnamenske naprave, ki jih ljudje postavijo v svoje pisarne in domove. Namenjeni so skeniranju, tiskanju, kopiranju različnih dokumentov in slik. Nekateri modeli so dodatno opremljeni s faksom. Taki tiskalniki imajo številne prednosti: dimenzije, stroškovno učinkovitost, visoko zmogljivost. Članek predstavlja nekaj najboljših naprav, ki so odlične za pisarniško ali domačo uporabo. Vključujejo vse vaše najljubše tiskalnike s samodejnim obojestranskim tiskanjem. Ti modeli pritegnejo veliko pozitivnih lastnosti za kupce, predvsem pa jih odlikuje dostopna cena in razpoložljivost resničnih pregledov, v katerih izkušeni uporabniki poudarjajo vse svoje prednosti in slabosti.
Brother MFC-L2740DWR

Ta naprava spada na seznam najboljših modelov, ker je kakovostna, zanesljiva in vzdržljiva. Cena laserskega tiskalnika z obojestranskim tiskanjem je le 20 tisoč rubljev. Naprava je namenjena uporabi v pisarni, vendar številnim kupcem ne preprečuje, da bi jo kupila za dom. To je zelo priročno za delo z več računalniških naprav. Tiskalnik vam omogoča nastavitev različnih parametrov, tiskanje okoli 250 listov brez pomoči lastnika in tudi samodejno skeniranje. Resnične prednosti tega modela bodo cenili uporabniki, ki redno iščejo pomoč pri tej funkcijiskener V tej napravi je ta možnost podrobno premišljena. Lahko zamenja celo ločeno napravo.


Ocene

O tem modelu ni negativnih ocen. Vsi uporabniki imajo samo prednosti sodelovanja z njo. V bistvu kažejo na naslednje pluse:
 • dvostransko črno-belo tiskanje;
 • nadzorna plošča na dotik;
 • odličen vir za tiskanje;
 • visoka zmogljivost - do 30 strani na minuto;
 • cenovno ugoden potrošni material in nadomestni deli.
 • Hkrati se kupci pozitivno odzivajo na večfunkcionalnost laserskega črno-belega tiskalnika z obojestranskim tiskanjem, prilagodljivostjo upravljanja in zmožnostjo uporabe kot faks. Seveda, ne morete pa se veseliti in stroškov tiskalnika. Uporabniki trdijo, da je cena povsem v skladu s kakovostjo, zato ta model sploh ne okleva dati tega denarja.

  Panasonic KX-MB2130RU

  Med najboljšimi laserskimi tiskalniki z obojestranskim tiskanjem je treba omeniti ta model. Lahko kupite napravo za 15 tisoč rubljev. Cenovno ugodna in kompaktna mini pisarna je kompaktna, vendar večnamenska naprava 5 v 1. Združuje:
 • skener;
 • laserski tiskalnik;
 • faks;
 • kopirni stroj;
 • telefon.
 • Tovrstni tiskalnik bo nepogrešljiva naprava za obnovo domače pisarne ali preprosto za pogosto uporabo doma. Z lahkoto lahko poveže več računalnikov in določi gesla za dostop. Naprava sprejme do 80 strani faks papirja brez papirja in trgovinskeniranje vseh dokumentov v pomnilniku. Poleg tega se odlikuje po visoki kakovosti zbirke.

  Kaj pravijo kupci

  Za razliko od prejšnjega modela ima ta tiskalnik pozitivne in negativne povratne informacije. Pri izbiri naprave morate paziti na vse te nianse. Med pozitivnimi kupci pogosto omenjajo prisotnost ločene kartuše, kot tudi samodejno obojestransko tiskanje. Hkrati pa lahko najdete številne pozitivne ocene o dobri hitrosti tiskanja, večfunkcionalnosti (kar pet naprav v eni) in odlični fotomultiplikatorski vir 12.000 strani.
  Od slabih strani uporabniki pogosto kažejo na drag potrošni material. Redko obstajajo pregledi, govori o pomanjkanju podpore za Wi-Fi in enostranski modul za samodejno podajanje papirja v optični bralnik.

  Kyocera FS-6525MFP

  Laserski tiskalnik za dvostransko tiskanje, ki stane do 55 tisoč rubljev, ponuja uporabnikom velike priložnosti v formatu A3. Ta naprava je namenjena izključno za pisarne, saj bo njene dimenzije težko prosto namestiti doma. Seveda tega modela ne moremo imenovati brezhiben, čeprav je najboljši v svojem razredu. Tehnike z velikimi dimenzijami in težo so predmet posebnih zahtev, ker te naprave niso kategorizirane kot poceni. Na srečo ta izdelek izpolnjuje vse. Naprava odlično deluje z velikimi količinami dela. Hkrati pa bi se morali njegovi lastniki spomniti, da ena ekipa ne sme tiskati preveč pisem,ker vsakih 500 strani potrebujete odmor.

  Komentarji

  Kot vsi dupleksni laserski tiskalniki, ki so na tem seznamu, ima ta naprava več pozitivnih ocen kot negativnih. Med pros kupci zagotavljajo dovolj vložek vir, možnost dvostranskega tiskanja, kot tudi hitro in visoko kakovostno skeniranje. Poleg tega veliko dobrih pregledov pride na račun prilagodljivih nastavitev in različnih dodatkov. Še posebej močno uživajo uporabniki funkcijo obveščanja o koncu operacije po elektronski pošti.
  Poleg pozitivnega pripomoček prejme v svojem naslovu in negativne pripombe. Imajo zapleten meni in pomanjkanje podpore za Wi-Fi. Na srečo se ta dva minusa prekrivata z veliko koristi.

  Xerox WorkCentre 6025

  Skupaj z drugimi priljubljenimi laserskimi tiskalniki z obojestranskim tiskanjem je potreben tudi model svetleče diode z odlično kakovostjo. Lahko ga kupite za 20000 rubljev, kar je sprejemljiva cena. LED tiskalniki so ena izmed vrst laserskega tiskanja. Ta model lahko natisne črno-belo, barvno besedilo in slike. Naprava odlično deluje v pisarni in doma. Dimenzije tiskalnika vam omogočajo, da jih postavite na majhne mize in robnike.

  Mnenje ljudi

  Večina kupcev ima enake koristi od naprave, kot je očitna. Ti vključujejo:
 • duplex;
 • neprekinjeno delo;
 • brez zastojev papirja in izkrivljanja tiska;
 • možnost samostojnega izvajanja oskrbe z gorivomkartuše;
 • visoka hitrost tiskanja in zmogljivost optičnega bralnika;
 • zaslon na dotik;
 • Normalni vir potrošnega materiala.
 • Skupaj s profesionalci uporabniki pogosto opozarjajo na nekatere slabosti. Njihovo število je seveda manj, toda za mnoge ljudi so pomembne. Prvič, negativne povratne informacije kažejo na pomanjkanje priključka za pomnilniške kartice, kar v nekaterih primerih otežuje delo. Vendar pa ljudje trdijo, da je za kakovostno tiskanje slik potrebno porabiti številne nastavitve, ki zahtevajo veliko časa.

  HP LaserJet Pro 500 barvni MFP M570dn

  Robusten, zanesljiv in ekonomičen model je zasnovan za barvno tiskanje. Stroški take edinstvene naprave doseže 60 tisoč rubljev, kar sploh ni čudno. Tiskalnik je zelo produktiven. V enem mesecu lahko natisne približno 75.000 strani. Poleg tega je naprava opremljena z gospodarskimi kartušami z dobrim virom (barvno tiskanje - 6000 strani, črno-belo - 5500 strani). Na splošno je naprava precej preprosta in enostavna za uporabo, tako da jo lahko kupite za dom in v pisarni. Lahko prenese vsakodnevno uporabo, zato je ne bo treba popraviti kmalu.

  Pregledi tiskalnika

  Večina kupcev je opazila nekatere prednosti naprave takoj po njeni pridobitvi in ​​v procesu dela najdejo vse več funkcij, ki so zadovoljne z vsakim dnem. Prvič, ljudje kažejo na odlično hitrost dela in možnost pošiljanja potrebnih datotek na e-pošto. Eden ne more pa se veseliti in kakovostno obojestransko tiskanjeHP laserski tiskalnik. Hkrati uporabniki prepuščajo navdušene preglede voznikovih tehničnih lastnosti vseh naprav, ki vključujejo tiskalnik. Slabosti tega modela niso toliko. Najpogosteje najdete komentarje, ki kažejo na hrupno delo. V procesu tiskanja tiskalnik dejansko proizvaja zvoke, čeprav se ne slišijo na veliki razdalji. Poleg tega kupci, ki se že dolgo ukvarjajo s podobnimi napravami, pravijo, da se zaradi redne inicializacije včasih delo upočasni. Kljub slabostim te naprave ta naprava ne preneha uporabljati spoštovanja med pisarniškimi delavci in ljudmi, ki jo kupujejo za domačo uporabo.

  Ricoh SP 150w

  Zanimiv model s črno-belo funkcijo tiskanja se lahko enostavno uporablja tako v pisarni kot doma. Nakup Ricoh SP 150w je lahko približno 17 tisoč rubljev. Naprava podpira vse operacijske sisteme in Wi-Fi. Z njegovo pomočjo lahko tiskate na različne kartice, mat in sijajni papir, filme in nalepke. Poleg tega ima naprava hitro hitrost tiskanja (22 strani na minuto) in skoraj takojšnje segrevanje (samo 25 sekund).
  ​​

  Pregledi naprav

  Večina kupcev pusti pozitivne povratne informacije o tem tiskalniku. Med prednostmi so naslednje:
 • dobra zasnova;
 • Dostopnost Wi-Fi;
 • brez pretiranega hrupa;
 • kompaktnost;
 • visokohitrostno tiskanje;
 • dokaj poceni potrošni material. Zato so uporabniki popolnoma zadovoljni s tem modelomni zahtevkov do tega. Za tiste, ki potrebujejo le črno-belo tiskanje, je ta naprava popolna.

  HP LaserJet Pro M402dn

  En predstavnik najnovejše generacije črno-belih tiskalnikov je osredotočen na srednje in majhne pisarne, kjer število zaposlenih ne presega 10. Stroški HP LaserJet Pro M402dn so 28 tisoč rubljev. Tiskalnik podpira vse sodobne tehnologije tiskanja. Deluje v energetsko učinkovitih načinih, lahko tiska iz mobilnih telefonov ali tablet in ima podporo najnovejše generacije laserskih kartuš. Zaradi nove tehnologije, ki je bila uporabljena pri izdelavi naprave, so strokovnjaki lahko povečali njeno zmogljivost in hitrost tiskanja. V tem primeru ima naprava majhne dimenzije, zato se lahko namesti na majhno površino mize.

  Kaj privlači potrošnike

  Najprej, tiskarju so všeč kupci za njihov videz. Po mnenju uporabnikov je to zelo jedrnato, pri oblikovanju ni nič nepotrebnega, vsak posamezen predmet ima svoj namen. Ob tem ljudje pogosto puščajo pozitivne povratne informacije o učinkovitosti tiskalnika, pa tudi o visoki kakovosti montažnih materialov. Negativne pripombe o tej napravi se pogosto pojavljajo v zvezi s stroški stroja. Za nekatere pisarne, njegova pridobitev morda ni zelo dobra za proračun, zato zaposleni iščejo cenejše modele.

  Kyocera ECOSYS P5021cdn

  Zanimiv model, ki je idealen za majhne pisarne, z barvnim tiskanjem in visoko kakovostjo.Kyocera tiskalnik ECOSYS P5021cdn bo kupce stala približno 13 tisoč rubljev. Kompaktne dimenzije naprave omogočajo lastnikom, da jih udobno namestijo v prostor, tako da imajo vsi dostop. Barvni laserski tiskalnik z obojestranskim tiskanjem je funkcionalna naprava, ki lahko ljudem na delovnem mestu prinese veliko koristi. Zaradi obojestranskega tiskanja se prihranijo stroški, za katere so kupci in ljubitelji tega modela.

  Mnenja strank

  Nenavadno je, da ta tiskalnik ni prejel negativnih ocen. Vsi so radi delajo. Glavne prednosti, ki se pogosto pojavljajo pri pripombah kupcev, so:
 • neposredno tiskanje s pomnilniške kartice;
 • nizki stroški;
 • podpora za mobilno tiskanje;
 • standardni duplex, namenjen tiskanju na obe strani;
 • nizka raven hrupa;
 • udobno oblikovanje.
 • CANON LBP 613 CDW

  Canonov legendarni laserski laserski tiskalnik z laserskim tiskanjem zagotavlja visoko hitrost in vrhunsko kakovost tiskanja. Lahko ga kupite za samo 15.000 rubljev v vsakem mestu. Enofunkcijski model je enostaven za upravljanje in zelo učinkovit barvni laserski tiskalnik, ki je namenjen pisarnam. Naprava ponuja strankam maksimalno kakovost tiskanja in priročne funkcije, vključno z obojestranskim tiskanjem in podporo za mobilne naprave.

  Kaj pravijo uporabniki

  V svojih pregledih ljudje pogosto poudarjajo kakovost tiska in kompaktnost naprave. Ta naprava je všeč kupcem, ki želijo ustvariti tudi domačo pisarnokot nalašč za to. Pogosto lahko najdete preglede, ki kažejo na preprosto uporabo. Ta odtenek je zelo pomemben, saj tiskalnik vedno gleda na novince, ki se prej niso ukvarjali s podobnimi napravami. Za ta model ni negativnih ocen. Kupcem je popolnoma voljna za ceno in kakovost zbirke ter za znamke. Nekateri uporabniki so celo prepričani, da so stroški te naprave prenizki.

  Sorodne publikacije