GPS navigator "Prikaz": opis, modeli, nastavitve in posodobitve

Moderni navigator "Explay" ima zaradi dobre funkcionalnosti in ugodne cene precej veliko oboževalcev. Danes je ta proizvodnja eden največjih proizvajalcev digitalne tehnologije v Ruski federaciji. Linija blaga "Prikaz" vključuje vse vrste naprav, najbolj dobičkonosne pa so bile avtomobilske navigatorje.

Navigatorji "Display"

Zdaj ima vsak Navigator "Exit", navodilo, ki je obvezno v kompletu, številne prednosti pred drugimi proizvajalci takšne elektronike. Izhajajoč iz dejstva, da je bila družba sama ustanovljena leta 2005 in se je začela aktivno ukvarjati šele z letom 2006, je malo tistih, ki menijo, da so ti izdelki zelo kakovostni. Konec koncev, praviloma, starejša proizvodnja, boljši so njeni izdelki, toda v tem primeru, da postane zagovornik te teorije, ni vredno. Družba "Quick" dovolj hitro, da bi pritegnili pozornost uporabnikov in prejeli spoštovanje od njih.

Linija izdelkov je precej velika in zato vključuje skoraj vsa imena digitalne tehnologije, tako da so ime proizvodnje slišali skoraj vsi.
Veliko število avtomobilskih navigatorjev te znamke sodi v najboljši cenovni razred. Njihova cena je sprejemljiva za vsakega motorist, saj ves čas se giblje od 500 do 1500 rubljev. Stroški so odvisni od funkcionalnih in osnovnih tehničnih lastnosti. Če kupec jasno ve, kaj hoče, potem izberite pravomodel bo enostaven, če pa se želite bolje seznaniti z navigatorji, mu boste morali dati veliko časa, saj je veliko modelov.

Najboljši modeli

Da bi skrajšali čas in ne upoštevali absolutno vseh obstoječih GPS-navigatorjev "Exit", morate biti pozorni le na vodilne izdelke, ki so vedno priljubljeni. To so najbolj presenetljivi primeri prodaje visoko kakovostnih in večnamenskih izdelkov.

Explay PN-430

Ta Navigator je na voljo za prodajo v povezavi z omrežnim polnilnikom, avtomobilskim polnilcem, programskim pogonom, nosilcem za avtomobilski nosilec in priročnikom v več jezikih, med katerimi so tu je tudi ruski jezik.

Navigator "Explay" ima dokaj prijeten videz, hkrati pa pojasnjuje, da ta naprava spada v skupino proračunskega blaga. Na žalost palete barv ni tukaj - naprava je na voljo izključno v črnih tonih. Navigator uporablja 20-kanalni sprejemnik za vgrajeno anteno na osnovi Atlas 3 čipov. Še ena zanimiva lastnost je razpoložljivost Bluetootha. Čeprav je funkcionalnost naprave v tej napravi omejena, ima še vedno pomembno vlogo.
Med drugim morajo glavne prednosti navigatorja nujno vključevati naslednje:
 • Ugodna vrednost (približno 8000 rubljev).
 • Odličen zaslon.
 • Prisotnost številnih zanimivih značilnosti.
 • Popolno izvajanje glasovnih pozivov.
 • Brezžični vmesnikki omogoča napravi, da deluje v prostoročnem načinu.
 • Recenzije

  Nedvomno ima takšna čudovita naprava le dobre ocene. Prvič, ljudje pravijo, da ta model že dolgo deluje brezhibno, brez obešanja in zaviranja zaradi zmrzali in drugih razlogov. Poleg tega se težave s posodobitvijo ne pojavijo, saj je vse narejeno dobesedno v petih minutah, ki se ne more pohvaliti z ne vsakim modelom. Navigator podpira vse nove posodobitve, tako da lahko varno izberete katero koli od njih.

  Explay GPS PN-965

  Drugi "Exit" navigator, ki je prav tako zelo priljubljen, ima enako vrednost (približno 8000 rubljev). Večina privlači mlade voznike. V uporabi je zelo priročen, saj so vsi konektorji le na eni strani, zaradi česar ni potrebno gledati dolgo časa. Prijeten vmesnik je za vsakega avtomobilista treba videti, saj ima sodoben videz in celo podpira določene animacijske učinke.
  Glavni meni je razdeljen na več glavnih delov. Ura je na vrhu, nastavitve Bluetooth in indikatorji. Ta pas je precej širok in bližnjice so tako velike, da vam omogočajo, da med vožnjo brez težav potisnete prst. Na dnu je strip nekoliko širši, z orodji, nastavitvami, predvajalnikom in knjigami.


  Zaradi prisotnosti funkcije predvajalnika lahko voznik posluša vaše najljubše skladbe med vožnjo, tako da jih izbere z glasovnim upravljanjem. Poleg tega vam bodo pomagali zvočni namigioddaja zvočni posnetek katerega koli filma ali uporablja oddajnik v načinu prostoročnega telefoniranja.

  Komentarji

  O tem modelu so samo pozitivni, saj se resnično splača. Tu so potrošniki dobro seznanjeni z videzom, pa tudi s sposobnostjo poslušanja glasbe, ki ne zahteva dodatnih ukrepov.

  Kako nadgraditi navigator "Search"

  Proizvodnja raje uporablja storitve znane družbe Navitel, ki je postala znana zaradi svoje nadgradnje. Izkušeni vozniki so poskušali posodobiti svoje navigatorje takoj po izdaji pete različice posodobitve, ki je bila prava odločitev. Uporabniki tega programa so zdaj zaupani, saj redno izboljšujejo svojo tehnologijo.
  Ko začetniki ne vedo, kako konfigurirati Navitel Navitel Navigator, takoj vznemirijo in poiščejo strokovnjake, ki bi to storili zanje. V resnici ni nič zapletenega pri namestitvi posodobitev. Za hitro nastavitev morate slediti naslednjim točkam:
 • Prenesite arhiv različice 500.693 in ga nato razpakirajte.
 • Ustvarite mapo z običajnim imenom, da je ne boste izgubili med drugimi datotekami, in vnesite vse vsebine iz arhiva.
 • Aktivacijski ključ premaknite v isto mapo, ki jo lahko prenesete na uradno stran osebnega kabineta.
 • Kako posodobiti karte za "Navigator"

  Poleg posodobitve samega sistema ne smete pozabiti na namestitev in posodabljanje zemljevidov navigatorja, brez katerega naprava nibodo lahko zgradili pravo pot. To je tudi enostavno, vendar so koraki v tej posodobitvi nekoliko večji:
 • Povežite napravo /pomnilniško kartico z računalnikom in odprite prednaloženo aplikacijo Navitel.
 • Na računalniku ustvarite ločeno mapo

  , da v mapo regije dodate drugo mapo

  .
 • V mapi pod številko 2 je treba premakniti vse kartografske podatke.
 • Izvlecite pomnilniško kartico in jo prilepite v navigator.
 • Pojdite na "Navitel Navigator" v postavko "Atlas" in ustvarite nov atlas.
 • Ko se pojavi okno, v njem poiščite mapo 2, ki je bila ustvarjena v računalniku v prvih korakih, jo izberite in znova pritisnite "Create Atlas".
 • Počakajte, da indeksacija dokonča in ustvarite nov atlas.
 • Pritisnite gumb s kljukico.
 • V teh 8 preprostih korakih lahko navigator prilagodite in uživate z veseljem. Čas namestitve ni daljši od 10 minut, tudi če je naprava že stara in ukazov ne izvaja vedno hitro.

  Sorodne publikacije