Kako uvesti IOS 10 do 9: nasveti, nasveti in navodila

Skoraj vsaka oseba je danes seznanjena s posodobitvijo programske opreme na mobilnih napravah. Nič težje te operacije običajno ne zagotavlja. Lastnikom "apple" telefonov so ponudili novo različico iOS 10. Vendar pa ta programska oprema ni navdušila uporabnikov. Zato veliko ljudi razmišlja o tem, kako uvesti iOS 10 do 9. Kaj bi morali vsi vedeti o Apple Applephone ali tabličnem računalniku? Katere možnosti so možne?


Mit ali resničnost?

Za začetek morate razumeti, če lahko iOS 10 vrnete na programsko opremo različice 9. \ t Konec koncev, po posodobitvi ene ali druge vsebine na mobilnem telefonu, se ni mogoče vrniti na starejše različice.
Na srečo je možno povrnitev na iOS na iPhone /iPad. To je na voljo za vse operacije. Priznana je kot uradna, ne zahteva posebnega znanja in spretnosti. Kljub temu morate pred odhodom prebrati nekaj informacij.

Pred resetiranjem

Kako uvesti IOS 10 do 9? Preden izvedete načrt, morate zapomniti naslednje:
 • Varnostno kopiranje iz desete različice operacijskega sistema ni primerno za iOS 9.
 • Obstaja več vrst prevračanja - možnost »čiste« in shranjevanje podatkov. Druga metoda ni priporočljiva. To povzroča težave pri uporabi glasbenega programa.
 • Pred transakcijo se morate prepričati, da je iCloud sinhroniziran. V ustreznih nastavitvah v meniju Nastavitve -iCloudvklopiti morate ustrezno stikalo. Prav tako mora biti aktiviran drsnik Media Library.
 • Onemogočite funkcijo Najdi iPhone. Če zanemarite ta korak, bo povračilo nemogoče.
 • Verjetno dovolj. Lahko razmislite o tem, kako uvesti IOS od 10 do 9.


  Popolni zamik

  Začnimo z najboljšim pristopom. To je "čist" povrnitev. Podobna metoda se najpogosteje uporablja v praksi. Izogiba se sistemskim zrušitvam in napakam.
  Kako odstraniti iOS10 na 9? Za to morate slediti določenemu navodilu. Izgleda takole:
 • Zaženite iTunes PC.
 • Priključite iPhone na računalnik. Za to morate uporabiti kabel USB.
 • Zaženite iTunes. V meniju Pregled izberite možnost »Varnostno kopiranje«. Počakajte na zaključek operacije.
 • Obiščite spletno stran ipsw.me. Tukaj izberite model telefona z vdelano programsko opremo.
 • Počakajte na prenos ustrezne programske opreme. Po končanem postopku pojdite na iTunes in kliknite jeziček Možnosti na zavihku Pregled (Windows je gumb Shift).
 • Kliknite "Ponastavi iPhone".
 • Izberite predhodno preneseno aplikacijo iOS.
 • Dokončajte posodobitev s klikom na sporočilo "Obnovi".
 • To je vse. Zdaj lahko počakate, da se naprava ponovno zažene. Ko inicializirate operacijski sistem, naprave ne morete izklopiti iz računalnika. Na koncu morate izbrati »Novi iPhone« in opraviti avtorizacijo z AppleID.

  Shranjevanje nastavitev

  Zdaj je jasno, kako uvajati iOS 10 do 9. Vadnica, ki jo imate v mislih prej, predlagapopolna ponastavitev nastavitev in podatkov. Po želji jih lahko shranite. Kaj potrebujete za to?
  Kako vrniti iOS 10 na 9 s pomnilnikom na napravi? Upoštevati bomo morali predhodno predlagani algoritem, vendar z nekaj spremembami. Pri izbiri vdelane programske opreme morate klikniti "Shift" in nato "Refresh". V drugem bo algoritem delovanja popolnoma enak. Pri posodabljanju je potrebno odkleniti pripomoček za uspešno dokončanje operacije.
  Torej je zdaj jasno, kako lahko operacijski sistem povrnete v "jabolčne" telefone in tablice od 10 do 9 različic. Ni več variant razvoja dogodkov. Nobenega iTunes-a ni mogoče storiti. Katero metodo uporabite? Kot že omenjeno, je priporočljivo, da bodite pozorni na "čisto" rollback. Samo tako lahko z zaupanjem govorite o normalnem delu z iOS-om v prihodnosti.

  Sorodne publikacije