Kako objaviti življenjepis na Avitu: navodila in priporočila po korakih

Da bi našli delo, pravijo, da so vsa sredstva dobra. Trenutno ljudje pogosto uporabljajo internet. Delodajalci so zainteresirani tudi za iskanje zaposlenih, ki lahko delajo z računalnikom.

Zato so današnja prosta delovna mesta in življenjepisi na specializiranih lokacijah povpraševanje. Na voljo je brezplačna oglasna deska, ki jo poznajo skoraj vsi ruski uporabniki. Jezik, seveda, bo o tem, kako objaviti življenjepis na "Avito". Poglejmo, kako ga ustvariti in postaviti. Tukaj je tudi nekaj priporočil, ki vam bodo pomagala narediti pravo stvar in ne delati napak.


Kaj je "Avito"?

"Avito" je brezplačna platforma za objavo oglasa za kakršen koli namen:
 • iskanje zaposlitve ali nastanitev;
 • nakup ali prodaja predmeta, predmetov;
 • opravljanje storitev;
 • išče nekakšno redko stvar.
 • Naša tema je povzetek. Obstaja poseben oddelek na strani - "Delo", ki ima dve delitvi: "Povzetek" in "Prosta delovna mesta". V našem primeru je prvi potreben. Preden nadaljujete, je zaželeno, da natančno preberete ta razdelek. Najpogosteje na žalost ljudje, ki iščejo delo, so veliko več kot ponujena delovna mesta. Osredotočiti se morate tudi na regijo in lokacijo. Večje kot je mesto, bolj je verjetno, da bo našel službo. Pravzaprav je veliko lažje objaviti življenjepis za iskanje Avita, kot pa počakati na klic ali sporočilo trenutnega delodajalca. Malo kasneje bomo razpravljalikatere nevarnosti in težave lahko opozori potencialne "direktorje".


  Navodila za korak

  Za objavo povzetka, morate prijavo na spletno mesto. Brez tega postopka ne boste mogli poslati oglasa. Po aktivaciji morate iti v osebno pisarno. Bodite pozorni na vrh strani. Na desni sta dva aktivna gumba: "Osebna omarica" ​​in "Pošlji oglas". Če želite ustvariti življenjepis, lahko uporabite eno ali drugo možnost. V obeh primerih boste zagotovo obiskali stran za urejanje profila. Najpreprostejši in najhitrejši način je, da kliknete »Pošlji oglas«.
  Nato bomo videli majhno kartico z osnovnimi podatki, ki jih je treba vnesti. Pri iskanju zaposlitve je zelo pomembno, da navedete pravi priimek in ime, zaželeno je dodati še patronymic. Nikakor ne vnašajte vzdevka ali vzdevka. Potencialni delodajalec o vas ne sme narediti zelo dober vtis, za katerega meni, da ni pomemben. Edina izjema je, da delodajalec neuradno ponudi delo prek interneta. V tem primeru lahko napišete drug priimek, vendar so vzdevki /vzdevki enako nezaželeni, tudi če ste izkušen fotograf ali programer, znan v okolju bloggerja.
  Zaželeno je, da se vnese telefonska številka. Ampak tukaj je nekaj odtenkov, o katerih bomo govorili kasneje. Pod modro izberite razdelek "Delo" kartico. Nato kliknite "Povzetek".
  Preden objavite življenjepis v "Avito", izberite ustrezno polje. Na žalost bo strežnik ponudilizberite samo eno možnost. Imate srečo, če ste že prej delali na določenem področju, imate posebno stroko na profilu, na primer, ste farmacevt, dolga leta delali v lekarni in zdaj iščete podoben posel.
  Toda kaj naj naredimo tistim, ki lahko delajo na različnih področjih? Na primer, oseba lahko dela tako graditelja kot prodajalca. V tem primeru boste morali ustvariti ločen življenjepis. Mimogrede, možnosti za pravilno delo se bodo povečale.

  Kaj je treba napisati v vprašalnik?

  Na Avito.ru ni dovolj, da objavite življenjepis, zato morate v rubriki "O sebi" narediti besedilo, tako da vas zanimajo delodajalci. To je verjetno najpomembnejši trenutek. Na začetku vprašalnika je treba vnesti samo zanesljive informacije. Zelo priporočljivo je, da ne delate, na primer, delovnih izkušenj in dolžnosti, da bi izmislili položaje. Konec koncev boste na srečanju z delodajalcem morali povedati resnico o sebi, zagotoviti diplomo in delovno knjigo ter opraviti test ali odgovoriti na vsa vprašanja v zvezi z uradnimi dolžnostmi. Zato postavite samo zanesljive informacije o sebi.

  Opozorila za iskalce zaposlitve

  Kot je bilo že omenjeno, je spletno mesto brezplačno. To pomeni, da lahko vsak doda oglas. Vsi uporabniki, ki so seznanjeni z virom, vedo, kako predložiti življenjepis Avitu, in vsak lahko objavi prosto delovno mesto. Poleg tega je vaša telefonska številka vidna vsem, ki pridejo na vaš oglas. Na žalost se mnogi avtorji življenjepisa pritožujejo, da kličejo in pišejo SMS ne le kot potencialdelodajalci, ampak tudi goljufi. Zato je priporočljivo, da napišete številko, ki jo uporabljate za komunikacijo s svojimi najdražjimi, prijatelji in sodelavci. Za te namene je najbolje kupiti ločeno SIM kartico, ki jo lahko v primeru težav odstranimo /prekinemo.

  Povzetek v velikih mestih ali na podeželskih območjih

  Večja je možnost, da se najde primerna zaposlitev za Moskovčan ali rezident St. Treba je opozoriti, da če geografska lokacija prihodnjega dela ne igra pomembne vloge, je najbolje, da v vprašalniku izberete veliko mesto. Na primer, "Avito" -Moskva. Objavljanje življenjepisa za iskanje delovnih mest v drugih mestih bo imelo novo, saj vam strežnik omogoča izbiro samo ene regije /mesta.
  Če prihodnje delo vključuje metodo dajatve ali delo na daljavo, se ne sme določiti nobena poravnava. Če, seveda, ni pomembno, kako visoka naj bi bila plača.

  Kako povečati možnosti za zaposlitev?

  Z vami smo se pogovarjali o tem, kako objaviti življenjepis Avitu. Ko je oglas dodan, morate občasno obiskati portal in preveriti, ali obstajajo osebna sporočila potencialnih delodajalcev.
  Treba je opozoriti, da je napoved na spletnem mestu "live" le en mesec. Po tem je treba posodobiti vprašalnik. Ker bodo novi povzetki prišli od drugih uporabnikov, boste spuščeni spodaj in spodaj. Zato priporočamo, da občasno dodate nov oglas in izbrišete starega. To velja za tiste, ki objavijo življenjepis brez mesta ali "Moskva" /"Sankt Peterburg". Zdaj veš kakoobjavite življenjepis v "Avito". Želimo vam veliko sreče pri doseganju želenega položaja!

  Sorodne publikacije