Sestava "Gambit CS: GO". Trenutne informacije

14. januarja 2013 je bil Gambit ustanovljen zaradi prenosa igralcev v League of Legends iz ekipe Moscow Five pod blagovno znamko Gambit Gaming. Konec leta 2015 je družba objavila načrte za prihajajočo sezono iger. Postalo je znano, da namerava odpreti enote z drugačno orientacijo igre, vključno z eno najbolj obetavnih - Counter-Strike Global Offensive.

Prva oblika

"Gambit COP: GO" vključuje profesionalne igralce iz držav SND, ki so se že znašli na različnih turnirjih, kjer so sodelovali v ekipah drugih ekip. Glavni okostje ekipe v tistem času so bili nekdanji člani HellRaisers - Dauren AdreN Kystaubayev, Rustem mou Telepov in Michael Dosia Stolyarov. Prav tako se je pridružil finski igralec (ki je večino svojega življenja živel v Rusiji) Jan Waylander Rakhkonen in Dmitry hooch Bogdanov.


Po nekaj časa se je ekipi pridružil trener Oleksandr zver Yakovlev. Sam je rekel, da se je zelo vesel, da se vrne v kibernetski šport v njegovi novi vlogi. Seveda je dodal, da ima ekipa velike načrte za prihodnost in da čakajo na priložnost, da pridejo na veliko prvenstvo.
Cilji ekipe za prvo sezono
Gambit Gaming's Guide je postavil CS: GO na svojo 201 delitev v prvih deset najboljših ekip v igri. Trening baza se je nahajala v Sankt Peterburgu, hkrati pa so njeni predstavniki sporočili, da bo ekipa "Gambit COP: GO" na vseh večjih svetovnih prvenstvih.

Prve tekme v profesionalni areni

PrvičEkipa je tekmo na profesionalnem prizorišču izvedla v okviru turnirja SLTV CIS Minor Championship. Prva palačinka sploh ni bila gluecam - Gambit je osvojil prvo mesto in zaslužil $ 30.000 iz nagradnega sklada v vrednosti 50.000 $. Toda v prihodnje so rezultati ekipe pustili veliko za željo. Dejstvo je, da imata na naslednjih velikih prvenstvih pravico do tretjega in drugega mesta. Za zmago ni bilo dovolj malo.


Spremembe v sestavi

Po vrsti neuspehov je Jan Rakhkonen v svojem Twitterju objavil delovno mesto, na katerem je napovedal odhod iz ekipe brez kakršne koli razlage. Namesto tega je vodstvo Gambit Gaming podrobno govorilo: ekipa in Yana se nista razumela. Na mesto Jan je prišel Ivan Spaze Obrzhan. Takrat je bil eden najmlajših in najbolj perspektivnih igralcev domače igralniške industrije. Vsekakor pa ga je s takšnimi lastnostmi podal njegov trener Gambit Alexander Yakovlev. Tako je bila obnovljena sestava "Gambit CS: NVO" (ne zadnjič). Res je, da ni sledil noben resen napredek v uspešnosti ekipe. Napake na turnirjih so se nadaljevale. Mimogrede, septembra 2016 je bil nenavaden primer z udeleženci Gambitove ekipe. Kazahstanska reprezentanca je premagala francosko reprezentanco za kvoto za finale na enem od znanih prvenstev. Res je, kasneje se je izkazalo, da za Kazahstan igral Dosya, ki je državljan Ruske federacije. To se ni ujemalo s pravili turnirja. Ekipa Gambit Gaming je izvedela za takšno goljufijo. Navaja, da bodo dobili, rokopise in mow - tiste, ki so bili del ekipe - denarno kazen za tretjino njihove mesečne plače.Dober denar bo šel v dobrodelne namene.
V istem mesecu je skupina začela iskati zamenjavo za Spaceyja. Po mnenju vodstva je napačno vodil usposabljanje in dovolil veliko kritičnih napak, ki so privedle do poraza. Zato je bil odstranjen iz glavnega skladišča. Namesto Ivana je prišel Emil kUcheR Akhundov. Mimogrede, ta tip je že imel izkušnjo skupne igre z večino "Gambit COP: GO", kot je igral pod pasicami HellRaisers. Mimogrede, spremembe v ekipi se niso končale. Njegov učenec je zapustil zver. Oktobra je potekalo preimenovanje organizacije. Gambit Esports je zamenjal Gambit Gaming. Po takšnih permutacijah je posodobljena ekipa moštva osvojila prvo mesto na turnirju Adrenaline Cyber ​​League. Res je, takoj po zmagi z Gambitom sta prišla Emil Akhundov in Dmitrij Bogdanov. Sama organizacija je zagovarjala tako strateško odločitev, da je ekipa, po uspešnem nastopu na ESL One: Cologne Major, dosegla vrhunec, ki mu sledijo samo porazi in napake. Potrebuje radikalne spremembe.
Abay H0bbit Hasenov, ki je postal Gambitov igralec za najem, je postal prvi novinec. Toda kapitan ekipe se ni pojavil. Morali smo biti prepričani v vodjo, ki bi Gambita vodil zase, o besedah ​​se ne bo razpravljalo, ekipe pa so bile izvedene jasno in nesporno. To je postal Danilo Teslenko, bolj znan pod vzdevkom Zeus. Ta človek je nekoč pomagal postati na'vi ekipa ena najmočnejših na svetu v disciplini CS: GO. V mnogih pogledih je ta ukrajinska ekipa, zahvaljujoč Danylu, postala prepoznavna v katerem koli delu svetlobe kibernetskega športa. VNova skladba "Gambit COP: GO" sta vključevala Danylo Teslenko - kapetan, Abay Hasenov, Dauren Kystaubayev, Rustem Telepov in Mykhailo Stolyarov. Položaj trenerja je prevzel nekdanji analitik Gambit Rustam Tsagolov - TsaGa. Vadbena baza ekipe je bila prenesena v Kijev. Ni bilo povsem jasno, kakšna je "Gambit COP: GO" v državi: mednarodna sestava, baza v Kijevu in vodstvo organizacije v Moskvi. Vse to pa je dalo svoje rezultate. Novo skladišče je lahko osvojilo prvo mesto na DreamHack Winter 2016 s 50.000 $ vredno nagrado. Mimogrede, že maja letos je Gambit zmagal DH Austin 2017 z nagradnim skladom v višini milijona dolarjev, od tega polovico za zmagovalce.

Razmere v ekipi jeseni 2017

Vendar že Daniel avgusta 2017 zapusti Gambit in se vrne v "na". Zeus je dejal, da so imeli njegovi moštveni kolegi zelo negativno slavo, propadli so po seriji glasnih zmag. Toda vodstvo organizacije je povedalo, da Danilo ni izpolnjeval poklicnih zahtev, kar je povzročilo njegov odhod iz ekipe. Tako ali drugače se je človek, ki je prinesel "Gambit" slavo svetovnih zvezd kiberporta, vrnil domači ekipi.

Sorodne publikacije