Kaj storiti, če se pri zagonu "SAMPA" zažene "DTA"?

GTA SAMP - multiplayer različica priljubljene akcijske igre na prostem. Kljub trdni starosti se projekt še razvija, novi strežniki so odprti in še veliko več. Ker je spletna sprememba neuradna, ima vsak strežnik ločen namestitveni program ali zagonsko metodo. Najprej preberite navodila za namestitev in zagon. V tem članku boste izvedeli, kaj storiti, če se pri zagonu "SAMPA" zažene "DTA".

Možni vzroki

Najprej je treba preučiti, kateri ukrepi lahko vodijo do podobne napake. Možni razlogi vključujejo naslednje:
 • Nepravilna namestitev strežniških datotek.
 • V računalniku so nameščeni zastareli gonilniki.
 • Neprimerna različica prvotne igre.
 • Analizirajmo vsak problem, ki povzroči, da se pri zagonu "SAMP" začne običajno "DTA".


  Preverjanje pravilne namestitve

  Za začetek se morate prepričati, da ste pravilno namestili sklop. V ta namen uporabite priročnik, ki velja za vaš strežnik. Priporočamo, da poskusite ponovno namestiti običajno igro. To storite tako, da odstranite datoteke iger s standardnim pripomočkom za Windows in nato znova namestite datoteke, da se prijavite v strežnik. Če ste vse naredili brez napak, se bo pri zagonu pojavilo okno za prijavo v strežnik, ne pa v način ploskve.

  Preverjanje voznika

  Večina tematskih forumov omenja pomen pravilne namestitve.Različica DirectX. Za pravilno delovanje katerega koli strežnika SAMP boste potrebovali delujoč DirectX 9.0. Če imate v računalniku posodobljeno različico, lahko pride do težav z združljivostjo. Zaradi tega se pri zagonu "SAMPa" zažene običajno "DTA" ali pa se pojavi sporočilo, da ni ustreznih knjižnic. Samodejno distribucijo lahko prenesete na uradno Microsoftovo spletno mesto.


  Združljivost

  Če namestitev programa DirectX ni pomagala, morate nastaviti nastavitve združljivosti. To naredite tako, da kliknete PCM v izvršljivi datoteki in pojdete na okno z lastnostmi igre. Zdaj pojdite na zavihek "Združljivost" in poiščite "Način združljivosti". Izbrati mora Windows XP ali Windows 7, tako da igra deluje z DirectX 9 in ne svežimi različicami. Če želite zagnati "SAMPO", morate preveriti tudi nameščeno različico igre. Če želite to narediti, obiščite uradno spletno mesto strežnika in ugotovite, katera različica San Andreasa je v tem primeru priporočljiva. Najpogosteje, ustvarjalci strežnika uporabnikom ponujajo povezavo za prenos namestitve želene različice igre, kot tudi program za zagon multiplayer. Če se po izvedenih akcijah na začetku "SAMPA" sproži običajno "DTA", priporočamo, da se obrnete na tehnično podporo ali forum ustreznega strežnika. V večini primerov vam bodo lahko pomagali izkušeni uporabniki ali skrbniki.

  Težave s tretjimi osebami

  Na uspešnost SAMP lahko vplivajo tudi spremembe in dodatki. Če niste pomagali z nobenim od navedenih dejanj, poskusiteIgrajte multiplayer na originalni različici San Andreasa brez modsov. Prav tako morate namestiti paket .NET Framework, ki ga lahko najdete tudi v Microsoftu. Za razliko od DirectX ta RE zahteva najnovejšo različico. Zdaj, veš, ob zagonu "CAMPa" se začne običajno "DTA" in kako rešiti ta problem.

  Sorodne publikacije