HP Deskjet 2130 BFP: Pregledi in funkcije

Nizki stroški in odlična funkcionalnost združujejo HP Deskjet 2130. Pregledi o tem univerzalnem množilniku, tiskalniku in skenirnem stroju, njegove tehnične specifikacije bodo podrobneje obravnavani.

Niche MFP
Zelo demokratična vrednost, zelo skromna očala te naprave v bistvu ne puščajo izbire in jo na začetku pripisujejo prvotnim odločitvam na ravni. Če pa je to potrebno, je mogoče MFP dopolniti s sistemom NPC in z minimalnimi kapitalskimi naložbami dobiti celotno tovarno za tiskanje.


Takšen pristop seveda zahteva nekaj znanja in spretnosti, vendar, kot kažejo izkušnje, lahko vsakdo obvladuje tovrstne operacije. V nasprotnem primeru je mogoče ugotoviti, da je to vsestranska naprava, ki združuje kopirni stroj, tiskalnik in optični bralnik, ki je popolnoma primeren za domačo uporabo. Ena izmed uspešnejših področij njene uporabe so majhne pisarne vstopnega nivoja z relativno povprečnim potekom dela, število osebnih računalnikov pa je v tem primeru omejeno na 20-25 sistemskih enot.

Vsebina paketa

Precej dobra oskrba s HP Deskjet 2130. Povratne informacije v tem primeru poudarjajo dejstvo, da je dovolj, da začnete uporabljati to večnamensko škatlo "iz škatle". Ta seznam vključuje naslednje:
 • Naprava.
 • Vmesniški kabel za preklop na računalnik.
 • Komplet dveh kartuš. Eden od njih omogoča tiskanjemonokromatski način, drugi pa barvni.
 • Napajalni kabel.
 • Garancijska kartica.
 • Disk z aplikacijsko programsko opremo.
 • Navodila za uporabo te univerzalne naprave.
 • Ta seznam je dovolj in vključuje vse, kar potrebujete za zagon te MFP takoj po nakupu. V tem primeru lahko dodamo le sistem NPC. Ampak to bo moral kupiti dodatno za ločeno pristojbino. Hkrati ga postavite na ramo lastnika MFU.


  Tehnološke značilnosti

  Ta MFU uporablja tehnologijo brizgalnih curkov za izdelavo odtisov. Čeprav je opremljen z dvema poganjkom, vendar za oblikovanje tiskanega dokumenta v barvi, uporabite 3 dodatne barve: modro, škrlatno in rumeno. Ena od kartuš se uporablja večinoma le, če so informacije izpisane v monokromatski (črno-beli način), druga pa je sestavljena iz treh rezervoarjev, ki se v načinu barvnega tiskanja že uporablja močneje. 2130. Pregledi črnih kartuš kažejo, da je mogoče uporabiti HP123 ali HP123XL.V prvem primeru je zmogljivost tiskanja omejena na 100-120 listov, v drugem pa 330-480. Začetna nastavitev je HP123, vendar je v prihodnosti priporočljivo

  Seznam komunikacij

  Zelo skromen seznam komunikacij v tej MFU.stroškov. Toda na drugi strani pa zaradi tega začne trpeti njeno funkcionalnost. Posledično ne more biti govora v primeru brezžičnega načina sprejemanja podatkov "Wei-Fai" ali integriranega čitalnika kartic.
  Zato je v tem univerzalnem množilniku, napravi za tiskanje in skeniranje samo en žični vmesnik - USB. Njegova različica 2.0, vendar če je potrebno za preklapljanje, je mogoče uporabiti tudi popravke pristanišč z manj hitrostjo 1.0 ali 1.1 ali novejše različice tega vmesnika 3.0 ali 3.1. V prvem primeru se hitrost tiskanja sistema tiskanja bistveno ne zmanjša, v drugem primeru pa potencial žičnega priključka ne bo maksimiran.

  Dovoljenje

  Na ravni popolnega fotografskega tiskalnika ta MFP zagotovo ni vredna. Ključna omejitev v tem primeru je največja ločljivost izhodnih dokumentov, ki je omejena na 1200x1200. Seveda bo za nesporne lastnike večnamenske naprave to dovolj. Vendar to ni dovolj za strokovnjake z visokimi zahtevami. Druga resna točka v tem primeru je pomanjkanje podpore za tiskanje brez tiskanja. V načinu skenerja lahko ta večnamenska naprava oddaja 1200 dpi. Tudi v načinu barvnega skeniranja je bitna slika nastale slike omejena na 24 bitov. No, v načinu množenja bo resolucija ena zelo in zelo skromna 600x300. V slednjem primeru bo kakovost prejetih kopij dokumentov zelo skromna.

  Možne velikosti papirja

  Za tiskanjepapirni format A4 tiskalniki in FF HP Deskjet 2130. Povratne informacije lastnikov kažejo na precej visoko stopnjo izhoda dokumenta v tem primeru. Na seznam podprtih formatov so vključeni tudi A5 B5 in Letter. Vanje lahko dodate različne fotografije. Ne pozabite razvijalcev in velikosti vmesnika. To pomeni, da je v gonilnikih tega BFP mogoče določiti velikost papirja, ki ne presega A4.

  Hitrost izhoda dokumentov

  Dokaj visoka hitrost tiskanja se lahko pohvali z junakom tega pregleda. To velja tako za enobarvni način kot za barve. V prvem primeru v nacrtnem nacinu lahko dobite 20 prikazov na minuto. Če želite izboljšati kakovost prejetega dokumenta, lahko v čistem načinu računate na samo 75 strani na minuto.
  V barvnem načinu se učinkovitost te večnamenske naprave zmanjša. S povečano hitrostjo izpisa in nizko kakovostjo tiskanja lahko dobite 16 strani na minuto. Če preklopite na način visoke kakovosti, se bo hitrost zmanjšala na 55 strani v isti minuti. V tem načrtu ločite fotografije. Za eno takšno sliko, ki ima velikost 10 cm x 15 cm, traja približno 1 minuto. Gostota papirja, ki se uporablja na tem tiskalniku, mora biti v območju 60 g /m 2 (navaden papir) do 300 g /m 2 (foto papir HP). Seveda v tem območju ne dobimo časopisnega papirja, katerega gostota je v najboljšem primeru le 20-30 g /m 2. Torej je tiskanje takega materiala v tem primeru nesprejemljivo, ker je sistemListov se lahko pokvari in zamaši šobe za črnilo.

  Značilnosti programske opreme

  Nekateri komentarji večine uporabnikov se nanašajo na programski del HPF Deskjet 2130. Pregledi poudarjajo pomanjkanje podpore za operacijske sisteme UNIX in Linux. Seveda ti izdelki programske opreme niso bili široko porazdeljeni, vendar v nekaterih primerih lahko povzročijo zelo resne težave. V ostalem je seznam sistemske programske opreme omejen na "Windows" (revizije 788.1 in celo 10) in MacOS 10.9-1010.

  Poraba energije. Omejitve temperature

  HP Deskjet 2130 MFP se ponaša z visoko stopnjo energetske učinkovitosti.Pregled kupcev kaže, da naprava porabi le 10 W v svojem načinu delovanja. V stanju pripravljenosti se ta vrednost zmanjša na 19 W. Če se ta MFU vključi v način mirovanja, se poraba električne energije še dodatno zmanjša in bo znašala le 9 vatov. Ločeno, v tem primeru je treba opozoriti, da je celo v stanju izklopa, vendar ko je priključen, ta večnamenska naprava porabi 01 W. Seveda bi lahko inženirji poskušali zagotoviti, da je v tem primeru poraba enaka 0. Minimalna temperatura, pri kateri ta tiskalnik še vedno deluje stabilno, je omejena na 5 oz. za delo Najvišjo vrednost temperature določi proizvajalec pri 65 ° C. Ko je presežena, elektronika v tej napravi preneha delovati stabilno.

  Ocene

  Vstopne rešitve spadajo v HP Deskjet 2130. Pričevanja, opis in tehnične specifikacije pojasnjujejo. Strošek te naprave je resnično minimalen in to je glavni plus, ki ga najpogosteje najdemo v pregledih. Druga pozitivna točka je kompaktna velikost. Prav tako je treba dodati visoko zmogljivost. Da bi slika postala najbolj popolna, je treba upoštevati tudi ergonomijo naprave, ki jo inženirji podjetja HP ​​res dobro opravljajo in ne sproži pritožb. Pri minusih v tem primeru se lahko sklicujete samo na odsotnost sistema NPCH. Toda to ni minus tega posebnega modela MFP, temveč vseh drugih naprav za razmnoževanje ali tiskanje tega proizvajalca. Posebna rešitev tega problema je, da je mogoče takšen sistem postaviti in s tem znatno znižati stroške potrošnega materiala. Še enkrat, morate ga kupiti ločeno in prilagoditi.

  Cena

  Pomembna prednost v primerjavi s konkurenti je cena HP Deskjet 2130 BFP.Pregledi, specifikacija specifikacij glede na stroške gre v ozadje. V tem trenutku iz skladišča zalog, kot univerzalna naprava je mogoče kupiti za 2500 rubljev. Če dodate še dodatnih 1.000 rubljev za nakup SIRC-a, se bo tovarna za tiskanje izkazala za zelo, zelo skromno ceno.

  Povzetek

  HP Deskjet 2130 ima odličen tiskalnik, razmnoževalnik in optični bralnik. V bistvu v tem modelupomanjkljivosti ni. In edini minus, ki je, lahko relativno enostavno odpravimo. Seveda so potrebne dodatne materialne naložbe.

  Sorodne publikacije