Strategija Happy Boma: pregledi, opisi, nasveti

Do sedaj je veliko igralnih projektov, v katerih lahko zaslužite pravi denar. Seveda, mnogi od njih so goljufivi in ​​ne zaslužijo pozornosti ljudi, ki želijo dobiti denar za igro. Hkrati so nekatere strategije pridobile zaupanje uporabnikov. V tem majhnem pregledu bomo govorili o igri "Happy Bomz", katere ocene so več kot pozitivne.

Opis strategije

"Happy Bomz" - igra je precej nova in popolnoma drugačna od drugih projektov z odvzemom denarja. Tukaj vam ni treba, kot običajen kmet, gojiti pridelek, sodelovati pri gradnji ali razvoju mesta. V parceli padeš v devetdesetih in postaneš najpogostejša brezdomna oseba. In zdaj morate, da vaš lik postane bogat državljan. Hkrati imate več priložnosti, da to dosežete v igri "Happy Bomz", katere preglede boste izvedeli še naprej. Vaš lik je lahko preprost državljan in oligarh ali kriminalni organ - vse je odvisno od vaše želje in dejavnosti.Avtorji so dobro sodelovali pri načrtovanju in mehaniki strategije "Happy Bomber". Igra se je izkazala za precej realistično z vidika življenjskih razmer. Navsezadnje so vse težave, s katerimi se soočamo v resnici, prikazane tukaj. Na primer, da bi dobil dobro delo, bi moral vaš lik prenehati biti brezdomec. In da bi odprli svoje poslovanje, je treba "dati taborišču" lokalnega župana. Pot do uspeha bo torej zelo trda.

Načela igre "Srečni brezdomci"

Strategija vam daje priložnost, da pridobite kapital brez naložb. Vendar ne pozabite, da bo pot od preprostega brezdomca do uspešnega podjetnika brez naložb trajala precej dolgo. Torej, začenjate igrati, razmišljate o tem, ali bi morali v strategijo "Happy Bomber" vložiti majhno količino denarja.


Vnos bo prinesel vaš račun 10 rubljev - ta znesek bo začetni kapital. Sprva vaš lik ne bo imel veliko priložnosti za zaslužek denarja. Sprva boste lahko zaprosili za miloščine ali delali na množičnih srečanjih na shodih. Takšno delo ne zahteva "povrnitve", tako da bo dohodek iz njega šel redno sam.
Toda takšne lekcije vam ne bodo prinesle dobičkonosnega dobička, ampak da bi našli bolj donosno delo, boste morali odrasti vsaj v nekakšnem stanovanju in imeti vsaj 100 rubljev. Ta znesek lahko zaslužite kot "zabavo na shodih", če pa upoštevate, da ta dejavnost prinese 1 rubelj na dan, potem lahko razumete, da se to ne bo zgodilo kmalu. Ampak to je mogoče dopolniti svoje ravnovesje z realnim denarjem, ki bo bistveno pospešil proces.

Načini zaslužka

Glede na odgovore, posvečene strategiji Happy Laugh, so igralci navdušeni nad številnimi možnostmi, ki omogočajo denar. Tukaj lahko najdete ne samo zaposlitev, ampak tudi odprite svoje podjetje, kot tudi dobili osebni račun v banki, ki bo prinesla svoje dividende. Poleg tega ta strategija lahko razvije kriminalne dejavnosti, čeprav je ta faza igre še vedno v razvoju.

Kako dobiti službo?

V temObstaja veliko možnosti za strategijo, kjer lahko vaš lik dobi službo in prejme dokaj dostojno plačo. In znesek zasluženega denarja je odvisen od zneska vračila, ki ga plačate za zaposlitev. In višje je, več dohodka. Večina igralcev prestraši to vrnitev, ker bo dobro plačano delovno mesto plačalo krog. Toda to ni največja težava v igri, saj boste plačali le enkrat povrnitev, potem pa bo delo vedno na voljo. Slabše je z "stanovanj", ker vaš lik mora najeti določeno sobo, da bi dobili eno ali drugo službo. V tem primeru, trajanje najema - do 30 dni, tako da ne pozabite plačati za stanovanje ", ker če ga izgubite, potem boste šli in delo. Nasvet: Če želite uspeti v strategiji Happy Bomber, morate vsak dan vstopiti v igro. Dejstvo je, da se dohodek obračunava samo v tistih dneh, ko pobirate dohodek.

Odprtje vašega primera ali bančnega računa

Ko ste dosegli nekaj uspeha in ste imeli nekaj zneska, lahko vaš lik začne pripravljati svojo zadevo. To storite tako, da odprete zavihek Moje podjetje in si ogledate razpoložljive možnosti. Da bi postali uspešen podjetnik, morate ne le vrniti in imeti ustreznih stanovanj, ampak tudi dobiti "zaupanje". In v ta namen je treba iti v oddelek "Uprava" in plačati podkupnino ukrepa.
Če ne želite delati ali poslovati, lahko v banki odprete račun, iz katerega vam bodo izplačane dividende. Tukaj je več možnostiodpiranje depozita, od katerih se vsak razlikuje glede na višino depozita in obrestno mero. Vendar ne pozabite, da je treba dobiček iz depozita zbrati dnevno. Zato ne pozabite na obisk igre.

Affiliate program

Druga dobra priložnost za zaslužek v igri je pritegniti nove udeležence. Celoten dohodek, ki ga prejmete od napotitev, se samodejno prenese na vaš račun v igri »Happy Bomz«. Umik denarja je na voljo takoj, vendar naj bi minimalni znesek hkrati dosegel 10 rubljev. Odstotek prihodkov od napotitve je 7%, zaradi česar je privlačnost novih ljudi precej donosna.

Sklepi o igri "Happy Bomz"

Povratne informacije uporabnikov o strategijah so večinoma pozitivne. Doslej ni bilo precedensov za nezmožnost umika sredstev, pa tudi obtožb o goljufiji ali goljufiji. Večina igralcev verjame v to strategijo, čeprav ne zanikajo, da je težko hitro ustvariti velik denar.

Sorodne publikacije