Kako ustvariti Daemon Tools disk image: korak za korakom navodila

Daemon Tools je program za ustvarjanje slik diskov. Deluje neposredno z razširitvijo .iso, lahko pa tudi odpre normalne arhive. Na splošno obstaja veliko funkcij in aplikacij, v tem članku pa bomo razpravljali o tem, kako ustvariti sliko diska v Daemon Tools. Podrobno bomo analizirali vse obstoječe metode in podrobna navodila po korakih za izvedbo te operacije.

Kje lahko prenesete program in kako ga namestite

Najprej se pogovorite o tem, kje lahko prenesete program in kako ga pravilno namestite, a šele nato govorite o tem, kako ustvariti sliko diska v Daemon Tools. Torej, začnimo. To programsko opremo je treba prenesti izključno iz uradne strani, razlog je ta - napadalci naložijo ta program in v sistemsko kodo vnesejo viruse, ki lahko znatno poškodujejo vaš računalnik. Vse to je zato, ker je program odprtokoden in popolnoma brezplačen. Poleg tega je zelo priljubljen pri uporabnikih, kar pomeni, da se virus lahko širi na več računalnikov. Zato se je treba izogniti prenosom iz nezanesljivih virov.


Ko prenesete program, ga morate namestiti, vendar ga morate tudi lepo narediti, če računalnika ne želite blokirati iz programov drugih proizvajalcev. Da bi se temu izognili, bodite pozorni na vse oznake v trenutku potrditve namestitve. In jih odstranite iz tistih točk, ki povzročajo sum. Tudi zKo namestite program, morate podati, katere datoteke se bodo samodejno zagnale. Tukaj se prepričajte, da je pred končnico .iso kljukica. Ko ste dobili navodila, da prenesete in namestite program, lahko varno obiščete zgodbo o tem, kako ustvariti sliko diska Daemon Tools.

Ustvarjanje slike s pripomočkom

Ko namestite aplikacijo v računalnik, morate imeti na namizju pripomoček po meri, če se to ne zgodi, nato odprite seznam vseh pripomočkov in prikažite potreben zaslon. Seveda je možno, da ta pripomoček ni nameščen, zato ga lahko prenesete ločeno od interneta.


Torej, če želite ustvariti sliko diska Demon Tools s posebnim pripomočkom, morate:
 • Kliknite ikono Play, ki se imenuje "Mount". Vodnik se bo odprl.
 • Določiti mora pot do datoteke, ki jo je treba namestiti.
 • Kliknite gumb "Odpri".
 • Tukaj, načeloma, in vse. Ta metoda je zelo preprosta in priročna, saj se operacije izvajajo neposredno z namizja. Lahko pa se zgodi, da tega programa še vedno ne morete namestiti, zato boste morali uporabiti druge načine za ustvarjanje podobe diska v orodjih Daemon Tools. O njih bodo takoj govorili.

  Ustvarjanje slike s slikovno datoteko diska

  Na začetku članka, ko je bilo govorjeno o namestitvi programa, je bilo rečeno, da morate označiti nasprotno od razširitve .iso, da se te datoteke samodejno odprejo z uporabonaš program. Zdaj bo predstavljen v praksi.
  Če želite sliko diska namestiti s slikovno datoteko diska, morate:
 • Odpreti moj računalnik.
 • Prijavite se v želeno mapo.
 • Kliknite z dvojnim klikom.
 • Po tem se bo začela avtomatska namestitev slike. In zdaj veste, kako v Daemon Tools ustvariti sliko diska s slikovno datoteko samega diska. Seveda se lahko ta metoda obravnava kot najbolj preprosta in hitra, vendar se ne izvaja vedno, zato nadaljujemo z naslednjo metodo.

  Ustvarite sliko z uporabo programa

  Torej, če niste pomagali prejšnjim metodam, vam bo pomagalo tretje sto odstotkov. Zdaj bo povedal, kako ustvariti sliko diska v Daemon Tools z uporabo samega programa. Seveda je ta metoda najdaljša v primerjavi z ostalimi, zato, če ste novi v programskem vmesniku, boste morda imeli težave, vendar pa morate biti sposobni odpreti slike s svojo pomočjo, saj je brezhibna in bo omogočala montažo slike, če to ne pomagajo drugi načini.
  Potrebujete:
 • Zaženite program. To storite tako, da dvokliknete bližnjico na namizju ali poiščete aplikacijo iz menija Start in jo odprete.
 • Z desno miškino tipko kliknite ikono navideznega diska na dnu okna.
 • V oknu raziskovalca položite pot do želene datoteke.
 • Kliknite gumb "Odpri". Takoj ko boste to storili, se bo začeloproces ustvarjanja virtualnega diska na svoj način. Mimogrede, vse te metode so bile predstavljene za Daemon Tools Lite. Kako ustvariti podobo diska, veš zdaj, v drugih različicah programa na enak način.
 • Sorodne publikacije