Kaj nadomestiti kode "V zadnjem delu sovražnika 2: Storm"?

"Pred sovražnikom 2: nevihta" je taktična strateška računalniška igra, ki vam omogoča, da z različnimi nalogami upravljate skupino vojakov. Zahteva veliko akcijskega načrtovanja, izbiro strategije in zelo previdno ukrepanje. Vsaka malenkost lahko povzroči neuspeh opravila. Da bi to preprečili, ga lahko uporabite za igranje igre "Inside the enemy's foe 2: Storm", ki bo zelo olajšala vašo nalogo. Seveda, goljufija kode so vedno kršitev pravil, ki vam ne bo omogočilo, da izmenjujejo statistike s svetom, in bo zaprl svojo pot do multiplayer način, če pa vam ustreza, potem jih lahko varno uporabljate. Kaj so goljufije v tem primeru? "Pred sovražnikom 2: nevihta" je igra, v kateri so razvijalci prepovedali uporabo kod, zato boste morali poskusiti malo dostopati do njih. V tem članku bomo obravnavali dva načina.


Namestitev moda

Če lahko uporabite goljufije, bo "V sovražnikovem sovražniku 2: Storm" precej preprostejša igra, kot ste mislili, in če ne boste šli skozi določeno nalogo, ste obtičali in ne veste, kaj bi lahko bilo Če želite storiti, potem morate paziti, da prenesete posebno spremembo. To se imenuje CheatEnable Mod, to je, da je goljufija aktivacije mod. Če želite namestiti to spremembo, boste morali prenesti iz interneta in nato vso vsebino namestiti v mapo Mods, ki se nahaja v korenskem imeniku same igre. Po tem boste lahko v igri uporabljali goljufije. "VPročelje sovražnika 2: Storm "je projekt, ki resnično ujame, tako da če ne morete iti skozi kakšno poslanstvo, vendar še vedno želite igrati še naprej, potem vam goljufa lahko pomaga.

Aktiviranje moda

Kako aktivirati goljufije? Mods "In the Back of the Enemy 2: Storm" v večini primerov takoj začne delovati takoj, ko jih dodate v zgornjo mapo, kar je vse, kar morate storiti je, da znova zaženete igro. V tem primeru se po ponovnem zagonu v igri pojavi nov gumb, ki vas bo potisnil v nov meni, kjer boste lahko izbrali goljufijo, ki vas najbolj zanima. Boste lahko dodali sredstva za nakup dodatnih enot, vklopite način nesmrtnosti, tako da nobeden od vaših vojakov ne bo propadel, povečal natančnost orožja vaših borcev in jim omogočil, da bodo vse nasprotnike ubili z enim strelom. Na splošno je seznam aktiviranih goljufij precej dolg, tako da lahko uživate v igranju z veliko novimi funkcijami. Bodi goljufija za "Notranji sovražnikov sovražnik 2: Storm" bo deloval, če različica igre ni starejša ali mlajša različica igre, za katero ste prenesli spremembo.

Trener

Seveda je to daleč od običajnih tradicionalnih kod za goljufije. "V zadnji strani sovražnika 2: Storm" je igra, v kateri ne najdete takšnih kod. Ampak ne morete namestiti spremembe, vendar še vedno dobite želeni rezultat. Za to lahko prenesete enega od trenerjev. Trener je poseben program, ki se zažene skupaj z igro in vam omogoča, da s pritiskom na eno od njih dobite nekatere prepovedane funkcijegumbov Ni vam treba dodajati datotek v mapo z igro, preprosto zaženite trenerja, nato zaženite igro in nato uporabite trenerja, da dobite tisto, o čemer ste dolgo sanjali. Kaj lahko dobite?

Kaj daje trener?

Glede na različico, ki jo nalagate, lahko ima trener različne funkcije. Pogosto obstajajo programi, ki omogočajo dostop do ključnih funkcij, povezanih s funkcijsko tipkovnico. To pomeni, da boste morali pritisniti tipko F1, da boste dobili, na primer, nesmrtnost. Ključ F2 je pogosto odgovoren za strelivo in natančneje, da postanejo večni. Poleg tega lahko obstajajo tudi druge funkcije, kot je neskončno gorivo za vašo tehniko in tako naprej. Vsako od teh funkcij se aktivira s pritiskom na ustrezno tipko, tako da lahko katero od njih udobno in hitro uporabljate. Kot lahko vidite, je to še bolj priročno kot standardne kode, ki jih morate vnesti v posebno konzolo. Seveda obstaja težava, da ne more vsak trener uspešno začeti, vendar jih je na internetu precej, tako da lahko izberete tistega, ki bo delal z vašo različico igre.

Sorodne publikacije