Minimalne in priporočene sistemske zahteve za Enemy Front

Enemy Front - poljski strelec v prvi osebi. Igra je izšla leta 2014 in ostala praktično neopažena. Razvijalci so izdali Sniper Ghost Warriorja, ki se je izkazal za relativno uspešnega. Zato se je studio odločil iti na že dokazano pot in narediti še en podoben strelec. Po tem so poljske igre City Interactive prenehale biti slabi izdelki, njihove projekte pa je mogoče resno oceniti. Spodaj si lahko ogledate kratek pregled in sistemske zahteve za Enemy Front.

Opis igre

Igra poteka med drugo svetovno vojno. Občutite sovražno fronto, ki spominja na slavni seriji Call of Duty in medaljo časti. Igrate kot neimenovanega vojaka, ki je pripravljen opravljati vse naloge na bojišču. S to potezo so razvijalci poskušali oddati igranje z različnih strani. V eni misiji opravljate vlogo ostrostrelca, v drugih minirnih sovražnih cisternah in skladiščih, v tretji pa se odpravite do ujetih stavb skupaj z drugimi vojaki. V takih trenutkih je igra podobna najboljšim CoD misijam.


Ne pozabite razvijalcev in tajnih misij. Njihove korenine se raztezajo od strelčevega ostrostrelca. Tako Enemy Front združuje akcijsko igro, prikrite in ostrostrelsko igro. Slabosti vključujejo pomanjkanje sposobnosti upravljanja vojaške opreme in zastarele grafike pred konkurenti. Večina igralcev ve, da so poljske igre redko dobro optimizirane. Vendar pa v tem primeru strelec praktično ne upočasni in se hitro naloži. Poleg tega je na računalniku, ki izpolnjuje zahteve, Enemy Front dovolj hiterizdaja več kot 30 FPS. Poglejmo si dve konfiguraciji, ki sta primerni za igranje pri nizkih grafičnih nastavitvah in pri največji moči igralnega motorja.

Minimalne zahteve

Čeprav igra ne zasije z resno grafično izdelavo ali najnovejšim motorjem, ne bo vsak uporabnik imel ustreznega računalnika, ki bi omogočal najvišjo kakovost grafike. Če želite predvajati Enemy Front pri nizkih nastavitvah, potrebujete približno "železo":


 • operacijski sistem Windows XP ali novejši;
 • dvojedrni procesor s frekvenco 26 GHz ali več;
 • Vsaj 3 GB RAM;
 • grafična kartica z zmogljivostjo pomnilnika 512 MB ali več;
 • 10 GB za namestitev na disk.
 • Sledite zahtevam in igrate igro na nizkih nastavitvah. Če zmanjšate ločljivost zaslona, ​​lahko nastavite višje nastavitve, vendar bo slika izgubila veliko kakovosti. Zato je priporočljivo, da se predvaja pri največji ločljivosti, ki jo podpira vaš monitor. Sedaj upoštevajte priporočene sistemske zahteve za Enemy Front na računalniku.

  Priporočene zahteve

  Računalnik, katerega konfiguracija je opisana spodaj, lahko proizvede sprejemljivo število sličic na sekundo v danem strelcu. Če imate podoben računalnik ali veliko močnejši, boste lahko igrali pri največjih grafičnih zapisih:
 • 4-jedrni procesor na 2 GHz ali več;
 • 4 GB RAM-a;
 • grafična kartica 1 GB ali več.
 • Priporočila za operacijski sistem in pravo mesto na trdem disku prvega. Sistemske zahteve igre Enemy Front so dovoljza sodobnega uporabnika, zato lahko strelec zaženete celo v povprečju na moč prenosnika.

  Sklep

  Seveda je primerjava poljskega projekta s serijo CoD ali MoH dovolj težka - ne proračun, področje uporabe, tehnična izvedba. Vendar, če ste ljubitelj žanrskih in vojaških predmetov, potem je možno, da uživate v prenosu zgodbe za nekaj večeri. Še posebej, ker ste seznanjeni s sistemskimi zahtevami Enemy Front in lahko ocenite, ali bi morali namestiti to igro.

  Sorodne publikacije