Van der DeKen: prehodna, karakterna karakterizacija

Obstaja legenda o "Flying Dutchman". Kapitan ladje je bil Philip van der Deken. Leta 1689 je odšel iz pristanišča v Amsterdamu v indijsko pristanišče na otoku. Na svoji poti je caravel naletel na močno nevihto blizu Rta dobrega upanja. Kapitan ni vzel grožnje z resno resnostjo. Kmalu je bila porušena ladja že na dnu in je povlekla celotno ekipo. Legenda pravi, da je Bog kapetana van der Decena kaznil, ker ni upošteval opozoril o nevarnosti in preveč samozavesti. Ena od prič, kako se je pojavila ta legendarna ladja duhov, je posadka britanske ladje. Leta 1835 so mornarji trdili, da so padli v strašno nevihto, sredi njihove ladijske strani pa je bila še ena ladja: stara, napol porušena, izčrpana. Z opisom je bil zelo podoben "Flying Dutchmanu". Ladja je bila blizu, skoraj se je dotikala opreme britanske ladje, vendar je strela udarila in ladja duhov je izginila v morskih valovih.


Corsar Van der Deken in njegova ladja sta bila ponovno vidna že leta 1881. Videli sta ga dva člana posadke HMS Bacchante. En dan po incidentu je ena od prič umrla v nenavadnih okoliščinah. Ladjo so ponovno videli leta 1939 ob obali Južne Afrike. Karavto duhov je videlo ducat ljudi, ki so počivali na obali. Presenetljivo je, da so prav tako opisali legendarno trgovsko ladjo, kot da so pravkar zapustili oddaljeno XVIII.Zadnja legenda ladje je bila vidna na bregovih Cape Towna. Štirje očividci so trdili, da se je pojavil na obzorju, za nekaj časa plaval in se potem stopil v sončnih žarkih. Ta legenda ima velik vpliv na kulturo celotnega sveta. "Flying Dutchman" občudoval veliko pisateljev, pesnikov, umetnikov. Zato ni presenetljivo, da se je svet animeja tudi odločil, da te kultne znake vzame in prenese v svoj edinstveni svet.


World of Van Pis

Van der Deken je kapitan "Flying Pirate", član ekipe Flying Dutchman. Pirat je predstavnik ribiške rase. Deluje kot sekundarni antagonist na Arch of Fisherman's Island. Je tudi osmi potomec legendarnega kapitana Philipa van der Decena.

Videz pirata

Van der Deken odlikuje visoka rast in mršavost. Ta ribič ima sivo-bež kožo. Posebnost je prisotnost štirih nog. Kot večina ribičev na rokah lahko vidi membrane. Na obrazu nosi kratek kozji osat, velike brke in lase - bodičasto in stoječe štorklje. Njegova oblačila so zelena obleka in bela srajca. Nosi rumeni klobuk z trakom vijolične barve in enako rumeno obleko na ramenih. Iz nakita lahko izberete samo ogrlice, kot tudi zlate zapestnice na nogah. Na rokah ima vedno rokavice, ki jih nosi, da bi ohranil svoj "glavni cilj" - princeso Sirahoos. Pred tem je nosil črtasto majico z rdečimi črtami, rjavo obleko inlahkega orožja Nezadovoljni sprehodi niso bili tako dolgi, brki pa so bili kot mačka. Prav tako ni imel kozje koze. Pogosto je hodil, prekrižal roke na prsih in v rokah križal prste kot znak "zmage".

Značilne značilnosti

Pirat je zelo formalen, to se lahko vidi, ko se zdi, da je Walk Jones. Pogosto se izraz "mislim, da je" uporablja na koncu svojih stavkov. Van der Deken nikoli ne posluša nikogar. To je bil eden od razlogov, zakaj se ni pridružil piratom Arlonge. Vendar pa je vedno pripravljen sodelovati s tistimi, ki si delijo njegove cilje in ga obravnava kot enakovrednega. Van der Deken ljubi poezijo. To je mogoče oceniti na podlagi tega, kako bere haiku po tem, ko je opustil svoje Syrahoshi. Prav tako je povedal pesem, ko ga je Mogiwara prvič srečal. Je zelo obsedena princesa, zaradi tega, kar pogosto pride brez razmišljanja o njegovih dejanjih. Prvi koraki so pred razmerami, v katerih se nahaja. To lahko rečemo v zvezi s pošiljanjem vabila na poroko, preden se pripravi predlog, ali spoznanja, da nima prijateljev, ki bi jih lahko zaprosil za poroko. Prav tako postane nor, ko gre za Syrahoshi, ker je pripravljen sprejeti kakršne koli ukrepe, tudi da bi vrgel Nokio na celoten otok, samo da bi ubil eno osebo, ki mu ovira. Vendar, za razliko od večine ribičev in kljub povezavi z novim piratom, ni nikoli zaostajal za starim predsodkom ribičev proti človeštvu ali proti njim.
Opisan je bil kot gangster morskega dna, v povezavi s katerim so prebivalci otokaRibiči so se ga dolgo dolgo bali. Kot večina piratov verjame, da je nasilje odgovor na vse. Na primer, njegova vezanost na Syrahoshi kaže, da ji vrže roke. Tako kot pirati želi dobiti zaklade in nikoli ne odobri, kako je njegova sidra riba Ancorra požrla, preden je lahko od tam odnesel vse, kar je bilo vredno. Pogosto se preveč nasilno odziva na določene situacije, ki ga presenetijo. To je mogoče reči o njegovem odzivu na tresenje in zatiranje, ko ga je Syrahoshi zavrnil: začel je žalovati in brati haiku, po nastizi pa se je zaradi depresije zatresel. Podobno je reagiral drugič, ko ga je zavrnila, čeprav je bila v tistem trenutku princesa v smrtni nevarnosti. Kot večina znakov ima Van der Deken Van Pisces edinstven slog smeha: "Ba-ho-ho-ho".

Razmerje do drugih znakov

Pirat je zelo zvesta ekipa. Vadzumi je vedno poslušen in sledi učenju kapitala, ostali pa ga močno spodbujajo. Dobro se zavedajo ambicije družine kapitana, ki želi dobiti legendarno morsko deklico, ki komunicira z morskimi kralji. Ta legenda ni zelo dobro znana. Za razliko od večine krutih piratov, ki prevladujejo nad svojimi podrejenimi, je Dean vzpostavil povezavo s svojo ekipo. Vendar jih lahko po potrebi zlahka obrne. Ko se Noah sooča z mehurčkom okoli ribiškega otoka, Vadatsumi pade z ladje. Toda kapitan ignorira zahtevo po odrešitvi in ​​jo imenuje žrtev.

Sirehosijeva morska deklica

Deken skuša opozoriti na princeso. Sirena pošilja pisma, pakete in pogosto ogroža oskrbo z rokami in srci. Odločil se je, da se bo poročil s Syrohosom, ko bo izvedel za njegovo sposobnost komuniciranja z morskimi kralji. Ta značilnost njegove družine trmasto iskali za več stoletij. On je obseden s poroko s princeso, pogosto kaže znake erotomanije. Pirat verjame, da ga princesa ljubi, kljub dejstvu, da ni nikoli napisala znaka in da je vedno zavračala njegovo dvorjenje. Njegova obsesivna ideja je bila toliko, da je svojo desno roko vzel izključno za enega Syrohosa, ki ga je postavil na nalepko, ko je bila stara 6 let, in je ni spremenil 10 let zapored. Svoja ljubezenska sporočila pošilja v obliki orožja z uporabo njihovih sposobnosti. Po določenem času pride v palačo, kjer kliče svojega očeta Neptuna, kljub temu, da Syrohosy ni njegova žena. Bil je prepričan, da je vseh 10 let razmišljala le o njem in ga ljubila. Pravzaprav, princesa ne čuti nobenih občutkov do njega, razen gnusa. Ko to razume, pozabi na poroko in jo želi ubiti. Kljub temu je vsako orožje, ki ga je vrgel, blokiralo Mugivar. Decen se odloči, da bo vrgel ogromno ladjo na ves otok ribičev, da bi jo uničil s princeso.

Sovražniki

Deken čuti nesklonost do kralja, navsezadnje je verjel, da Neptun skriva Syrohosa od njega, da bi svojo hčerko uporabil v političnem interesu. Neptun je jezen naDecen zaradi groženj svoji hčerki, ki mu je dragocenejši od vseh zakladov. Kralj naroči svojim sinovom, da zberejo vojsko, da bi našli Dekna. Da bi premagal kralja Neptuna, se pirat odloči združiti s Hodi.

Opica D. Luffy

Luffy je postal sovražnik Decana, potem ko ga je vznemiril njegov načrt za Syrahoshi. Kapitan Decen je večkrat poskušal ubiti princeso. Kljub temu je Luffy blokiral vsako orožje, ki ga je Duck poskušal vrniti na princeso. Po tem poskuša v njo vrgati veliko ladjo, toda tokrat je Mugiwara preprečil svoje načrte.

Walkie Jones

Deken vstopi v zavezništvo z Hodi Johns, ki šteje, da je enak sebi. Ni imel zanimanja za cilje, ki so jih zasledovali novi pirati ribičev, tem sindikatom pa uporablja samo za sklenitev zakonske zveze. Ko ga Syrohosy zavrne, poskuša uničiti otok ribičev. Hoja postane sovražnik Decana, saj je bil njegov načrt, da postane kralj otoka, in ne da ga uniči. Pešačenje je uporabil tudi Deken, da bi odpravil Sierochosa, vendar ne da bi dosegel cilj, se zaveda, da je Deken za njega zdaj neuporaben.

Kapitanova moč in sposobnost

Deken velja za osmoga potomca znanega pirata. Ukaže letenje piratom. Ima absolutno oblast nad posadko in z veščino upravlja legendarno ladjo. Prav tako upravlja vsaj dva bitja, kot sta Anchor in Vadatsumi. Deken je s Hodi Johnsom lahko povečal moč za dosego cilja. Van der Deken je več kot običajen človek 10-krat, kar je značilno za vsakogarribiči Ima odlično vzdržljivost, ki je ne moremo prezreti med bitko proti Luffyju. Preživel je tudi po tem, ko je Khody prebodel trizob. Decen je proizvajalec sadja. Njegov Devil Fruit se imenuje Mato Mato, vendar smo kot parametsii. Diabolični sadež daje možnost, da na tarčo, vključno z ljudmi, meta različne lupine, tudi če je usmerjen v nasprotno smer. Dovolj je, da samo dotaknete golo roko, da bo predmet vaš cilj. Cilji so lahko toliko kot Dechenove roke, to je 2. Ko se je nehote dotaknil novega cilja, ki ga zasleduje dlan, se bo to spremenilo, ne glede na željo lastnika. Zato Deken vedno nosi rokavice, da se izogne ​​takšnemu naključju. Če Deken izgubi zavest, potem njegova sposobnost preneha delovati.

Orožje

Kljub dejstvu, da je kapitan piratov, ko ne zazna velike količine orožja. Vendar pa ima vedno arzenal, poln različnih predmetov, ki jih uspešno uporablja v povezavi s svojimi sposobnostmi. Ima meče in maceve, velike osi in še veliko več. V sandalih ima tudi orožje, ki mu omogoča učinkovito boj proti nogam.

Flying Dutchman in Corsairs

Čudno bi bilo, če bi tako legendarna serija iger o piratih, kot je "Korsari", obšla tako zanimivo legendo. Tu se ladja šteje za legendarno ladjo, prisotno v skoraj vseh aplikacijah. Kapitan je Philippe van der Deken, katerega slika je prikazana spodaj.

Kako prenesti iskanje?

Morali boste odstraniti prekletstvo z ladje. Če želite to narediti, zberite 666biseri Kako zbirati bisere? Pojdite po mestih, obiskujte guvernerje. Med pogovorom bodo poročila o napadih živih mrtvih. Morate iti v pomoč branilcem mesta. Ko ubijete okostje, se prepričajte, da ga iščete, na njihovih telesih boste zagotovo videli bisere. Takoj, ko boste imeli dovolj, pojdite k Belemu fantu. Pomagal bo odstraniti prekletstvo, zaradi česar bo ladja ranljiva za napade.
Da bi potopili ladjo, preden je prekletstvo izginilo, je to izjemno težko, zlasti če ga vzamemo na krov. Letalski Dutchman je skoraj nepreklicen za vse napade, zato vas je ravno potopil. Tudi če pokažete vse svoje sposobnosti in lahko potopite ladjo, bo to zagotovo vstalo. Če izgubite Nizozemca, boste padli na naključni otok brez denarja ali predmetov. Izgubili boste tudi svojo ladjo. Preden se srečamo z legendo o morjih, priporočamo, da ladjo zapustite v pristanišču in denar prenesete na posojilodajalca.

Kaj je znano o kapitanu?

Biografija Philipa van der Deenka skriva številne skrivnosti. Pred mnogimi leti je izgubil Nathaniela Haukouja. Po tem je skupaj s svojo ekipo prevzel gradnjo plovila pod vodo. Pirat bo vedno nesmrten, obsojen na preostali svet, da moti ostale mornarje.

Zanimivo dejstvo

Van der Deken v besedilu „vsi“ je drugačen kot v drugih delih. To je močvirska barva, za katero se domneva, da se sklicuje na film Pirati s Karibskega morja, kjer so glavni junaki nasprotovali tudi živim mrtvakom. Za razliko od filma, tukaj je imeladje - "Flies Heart" ali "Kaleuch".
Lahko dobite fotografijo Van der Decena iz igre zgoraj. Tudi v Corsairs na ladji lahko najdete redko orožje ShotGan.

Sorodne publikacije

Prehodna misija Plač 2 - "Primer olja"