Stolpni ščit v temnih dušah (prvi in ​​drugi del)

Serija iger Dark Souls je zahtevna in neprijazna RPG. Tukaj nihče ne bo vodil igralca za pero, ne bo pojasnil načela mehanika, ne pobiral potrebnih predmetov ali črpal. Enako lahko pripišemo opisu objektov. Potrebujete strokovnega načina, da izberete najboljšo različico meča in ščita. V tem članku bomo upoštevali stolpni ščit v Dark Souls.

Kratek opis

Ta vrsta orožja najdemo v dveh delih - prvem in drugem. Pri prvem delu serije stolpni ščit ne predstavlja nobene vrednosti. Ima precej šibke parametre in se lahko uporablja samo na začetku igre. Če se odločite, da greste skozi Mračne duše skozi enoročni meč in ščit, potem se lahko z začetno različico usposobite za pariranje in blokiranje sovražnih napadov. V opisu predmeta je rečeno, da je zelo pogost v svetu iger. Ščit lahko dobite brez kakršnega koli dejanja - za to je dovolj, da v času nastanka znaka izberete razred Knight. Drugi parametri ne bodo vplivali na videz predmeta.


Če igrate za drug razred, vendar želite poskusiti svojo moč v obrambi, potem kupite ščit v Andréu iz Astorije za samo 1 000 duš. Tudi na začetku igre je ta znesek lahko narmanten. Nobenih dodatnih učinkov ali bonusov dodaja kakršno koli opremo. Nosljiva z minimalno močjo 10 točk.

Drugi del

Različica stolpnega ščita v Dark Souls 2 je veliko bolj zanimiva za znake, ki imajo visoko oceno moči. Za dvig instrumenta potrebujete vsaj 30 točk tega indikatorja. V opisuTa postavka pravi, da je ščit zelo težak in pomemben videz. Samo najmočnejši ga lahko dvignejo, vendar je dobro zaščiten. Čeprav je to orožje težko, je škoda zaradi udarca zelo visoka. Poleg tega ščit doseže ravnovesje, kar poveča možnost snemanja nasprotnikovih nog pri blokiranju ali pariranju. Postavka daje liku bonus na požarno zaščito. Če izboljšate orožje za +10, se bo razred dvignil na C. Ima dobre upore do elementov za prvotno igranje.

Kje dobiti?

V kraljevski straži lahko vidite točno isto obrambno orožje. Vendar pa ne more pasti kot nagrada za ubijanje sovražnika. Imate dve možnosti. Prvi je zmaga nad Fantomom iz Ratne, ki se pojavi ob obisku gradu Dranglik. Druga možnost je najti prsni koš, ki se nahaja v katedrali francoske riviere. Škatlo je mogoče najti na desni strani Targree. Pregledali smo osnovne parametre in vidike obeh plošč v prvih dveh delih. Podrobne značilnosti so podane v standardnem opisu postavke v inventarju znaka.

Sorodne publikacije