Titanova lestvica v temnih dušah 3: Opis vira

Titanove lestvice v Dark Souls 3 je mogoče najti le na nekaterih lokacijah, vendar v obliki ekstrakcije iz močnih sovražnikov ne gre vedno vedno. Kljub temu ga je treba najti, da bi povečali svoj značaj v smislu napada in drugih značilnosti.

Opis in uporaba

Titanove lestvice v Dark Souls 3 so zaman priljubljene, ker se lahko le ta vir uporabi za izboljšanje kačjih pastirjev. Ta vrsta mečev, sekira in helebarde je najmočnejša v igri, zato je za lažjo pot potreben črpanje do najvišje ravni.


Še ena smer za porabo materialov se šteje za spodbujanje ranga na Konvenciji Dragon Way (ena najmočnejših in najbolj priljubljenih skupnosti). Za povečanje orožja in poklicnega napredovanja bo potrebno veliko sredstev. Lov za njimi bo potekal v ekstremnih pogojih, igralec pa se mora za to pripraviti.

Ekstrakcija v boju

Titanove lestvice v Dark Souls 3 je mogoče izvleči na dva načina in ena od njih je bitka z nevarnimi sovražniki. Zagotovljeni material pade iz kakršne koli hidre, toda te pošasti so zelo nevarni nasprotniki. Boj z njimi je mogoč le ob prisotnosti dobrega orožja in oklepov. Enako velja za zmaje nemrtve, ki lahko zlahka ubijejo začetnika. Lahki sovražniki so modre vvernas, toda od njih se titanove lestvice v Dark Souls 3 zmanjšajo in daleč od 100% garancije.
Drug način, kako dobiti vir, je dvobojZaveza Zmajeve poti s svojimi drugimi člani. Za zmago se podelijo nagrade v obliki lestvic, toda tekmeci v tej zveri so na ravni zgoraj omenjenih pošasti, zato se boju treba lotiti z vso resnostjo.


Drugi načini sprejemanja

Vprašanje, kje najti titanove luske v Dark Souls 3, lahko odgovori igralcu, ki je raziskoval ulice Plague Cityja, kjer živi strupeno izhlapevanje. Na tej lokaciji so tu debla, ki skrivajo ta izjemno dragocen vir. Z njim se lahko trguje tudi s trgovcem Snagly. Če sta ti dve metodi že preizkušeni, je vredno oditi na lokacijo jezera Zolya in iskati trupla na obali vrele vode. Potrebno je vedeti, da se morate pri odhodu v mesto kuge pripraviti na trajno izgubo zdravja zaradi zastrupitve. Hranite s kompletom za prvo pomoč v največji količini in šele nato pojdite na iskanje. Zelo težko je pridobiti sredstva v igri, zato je najbolje, da takoj določimo smer njene uporabe. Pri visokih stopnjah težavnosti je priporočljivo ojačati orožje s tehtnico, da poškoduje sovražnike

Sorodne publikacije