Vesoljski inženirji: Vodnik za začetnike. Kje začeti igro?

Vesoljski inženirji so strategija preživetja, v kateri protagonist ostane sam s prostorom. Pomen igre ni samo v enostavni konstrukciji, temveč tudi zato, da bi jo zgradili za delo.

Newbies

V vesoljskih inženirjih vodnik za začetnike ali osnovno usposabljanje ni na voljo, zato bo opis ukrepov potekal v redu. Ko namestite igro na računalnik, jo morate zagnati in nastaviti v ruskem jeziku, da boste razumeli, kaj igra igra. Ker je igra še vedno v zgodnji fazi dostopa, vse besedilo ni prevedeno in uganite, da mora biti vsebina intuitivna.
Sledi izbira sveta iger: "New World", "Interface" in "Configured World". Ko izberete svet igre, ga lahko začnete ustvarjati in za to na levi je scenarij - tukaj začetniki morajo izbrati »enojni«, saj lahko drugi uporabniki preprosto posegajo v prvega, ki se ukvarja z igro. Potem se določi ime sveta in opis, ki se lahko spremeni po lastni presoji. Kakšen opis bo podan svetu, tak in bo videl druge igralce.


Najpomembnejša stvar je način igre, saj je odvisen od kompleksnosti poznejšega prehoda. Ustvarjalni način je primeren za tiste, ki se želijo potopiti v gradnjo ladij in postaj, s svojimi glavami graditi arhitekturne mojstrovine. Način "preživetje" vključuje gradnjo na račun omejenih virov, ki jih je treba nenehno dopolnjevati, tako da bo ustrezal že izkušenim igralcem.

Individualne nastavitve

Tukaj je opisan podroben vesoljski gidInženirji za posamezne nastavitve iger. Prva stvar, ki jo lahko vidite, je velikost inventarja, ki prikazuje največje število premičnih stvari. Le trije parametri se nahajajo v naraščajočem vrstnem redu: realizem, X3 in X10. Nato se določita učinkovitost montažne delavnice in hitrost čiščenja rude.

Vmesnik

Za vesoljske inženirje je vodnik o vmesniku predstavljen takole: položaj igralca je lahko v treh različicah - to je dvoslojno gibanje, ko je igralec ukraden, letenje. Zdravje protagonista se odraža v odstotkih. S pomočjo jetpack-a zna lik leteti, to pa je mogoče s tipko "Space" in "Z" se spusti navzdol. Na voljo je tudi svetilka, če pritisnete "L", lahko osvetli pot do predvajalnika.
Zelo pomembno je pravilno porazdeliti težo, kajti večja je obremenitev znaka, počasneje se bo premaknila. Drug pomemben parameter je raven energije, ki je prikazana v odstotkih. Če raven tega parametra pade na nič, bo protagonist počasi umrl.

Sorodne publikacije