Napaka 920: kako se znebiti

Na Google Playu je veliko kod napak, na primer 963504505, itd. Med njimi velja, da je napaka 920 v Market Plateju najbolj razširjena. Ta koda se prikaže, ko uporabniki ne morejo prenesti ali posodobiti programov v storitvi Google Play.

Vzroki napake 920

Obstaja kar nekaj teorij o dejanskem vzroku, ki je povzročil to napako. Nekateri uporabniki verjamejo, da je to lahko posledica strežnika Google. Najpogostejši način, ki vam lahko pomaga, je samo počakati nekaj minut in ponoviti prenos ali posodobiti program. Če ta preprosta metoda ne pomaga, potem je naš članek za vas. Preberite ga in ena od metod vam bo zagotovo pomagala odpraviti težavo. Odpravljanje napake 920 v storitvi Google Play ni težko, zato lahko poskusite sami odpraviti težavo, ne da bi se obrnili na storitev. Kot del našega članka si predstavljamo štiri načine reševanja tega problema.


Čiščenje predpomnilnika

Da bi se izognili tej napaki, morate počistiti predpomnilnik in izbrisati ali dodati Gmailov račun v nastavitve. Prva stvar, ki jo morate storiti, je znova zagnati (znova zagnati) napravo Android, nato poskusite namestiti ali posodobiti program, ki je povzročil napako. Če to ne deluje, poskusite ponoviti spodnje korake, da razrešite kodo napake 920 v storitvi Google Play Android Store: prvi in ​​najlažji način, ki smo ga razstavili nekoliko višje, bo nekoliko bolj zapleten način. Način št. 1 je navodilo korak za korakom,ki vam bo pomagal, da se znebite te napake:
 • 1. korak: Pomaknite se na program, na katerem delate s to napako.
 • 2. korak: Odprite stran za prenos aplikacije v trgovini Google Play.
 • Korak 3. Odstranite iz naprave in odstranite tudi vse posodobitve (če je prišlo do napake pri posodabljanju programa).
 • Korak 4. Zdaj počistite predpomnilnik naprave in ga poskusite znova namestiti.
 • Če se ta napaka ne pojavi več, se aplikacija dobro namesti in se tudi posodobi, potem pa vas pozdravljamo. Rešili ste težavo.


  Če se nič ni spremenilo in se še vedno pojavi napaka 920 v igri, ki ne omogoča prenosa ali posodabljanja, nadaljujte z drugimi metodami.

  Preverjanje internetne povezave

  Metoda # 2: Onemogoči in omogoči Wi-Fi (celične podatke). To je še en osnovni način popravljanja napake v Googlu 920. To sporočilo se lahko pojavi, ko predvajate veliko število opravil, na primer:
 • Prenesite program ali posodobitev, ki jo potrebujete, kjer imate napako.
 • Poslušajte glasbo prek interneta.
 • Gledanje video posnetkov.
 • Prenesite kateri koli program.
 • V tem primeru hitrost vaše internetne povezave ni dovolj za namestitev programa, ki ga potrebujete, zato je v tržnem vstavku napaka 920. \ t V tem primeru morate narediti nekaj korakov:
 • Znova zaženite internetno povezavo. Če želite to narediti, preprosto izklopite in nato vklopite Wi-Fi, in če boste šli skozi mobilnega operaterja, potemponovno naložite mobilne podatke.
 • Nato pojdite v aplikacijo Trgovina Trgovina in prenesite aplikacijo, ki jo želite prenesti. Če se napaka 920 zdaj ne pojavi, je vse odlično. Torej ste rešili ta problem.
 • In če se še zdaj pojavi napaka 920, nadaljujte z naslednjo metodo.

  Brisanje podatkov v storitvi Google Play

  Metoda # 3: Počisti predpomnilnik in podatke v trgovini Google Play. To je malo bolj zapleteno kot prejšnji dve metodi, v tej metodi morate narediti več korakov, da se znebite napake. Kar morate storiti, je, da počistite predpomnilnik in izbrišete podatke v storitvi Google Play. To vam bo pomagalo premagati kodo napake 920, ko boste naslednjič prenesli ali posodobili program iz trgovine Google Play.
 • Korak 1. Pojdite na nastavitve naprave.
 • Korak 2. Poiščite "Programi" v nastavitvenem meniju. Tu lahko najdete možnost Google Play Store. Odpri ga.
 • Korak 3. Zdaj lahko najdete možnost "Počisti predpomnilnik" spodaj. Kliknite nanj in celoten predpomnilnik bo izbrisan.
 • Ko končate ta korak, izbrišite zgodovino in predpomnilnik v napravi (odstranite vse najnovejše aplikacije). Pojdite v Google Play in nadaljujte prenos ali nadgradnjo.

  Spreminjanje Google Računa

  Metoda št. 4: Dodajte in odstranite Google Račun. Najbolje je, da se držite vrstnega reda omenjenih metod. Na primer, preizkusite vsako metodo v danem vrstnem redu, dokler se ne znebite napake Google Play 920. Če vse metode niso prinesle pozitivnega rezultata, potem morate narediti naslednje. Najboljši in zajamčeni način je, da začasno odstranite svojeGoogle račun iz telefona in ga znova dodajte. To storite za ponastavitev vseh podatkov v storitvi Google Play. Kot rezultat, obstaja možnost, da bo napaka 920, iz katere se niste mogli znebiti drugih metod, tudi izginila. Za to potrebujete:
 • 1. korak - Pojdite v Nastavitve za vaš mobilni telefon ».
 • Korak 2 - Zdaj poiščite "Računi", nato pa pojdite na Google Račune.
 • Korak 3 - V tem razdelku poiščite račun, ki ga uporabljate za Google Play, ali račun, ki ste ga uporabili, ko je prišlo do napake. Ko kliknete na svoj račun, boste našli možnost, da ga izbrišete.
 • Korak 4 - Uspešno ste izbrisali račun in ga znova dodali. Po vnosu e-poštnega ID-ja in gesla ter dodajanja računa se vrnite v trgovino in poiščite aplikacijo, ki ste jo prenesli ali posodobili ob pojavitvi kode napake 920. Zdaj ponovno namestite ali nadgradite. Tokrat ne boste naleteli na napako 920.
 • Tovarniške nastavitve

  Če sledite metodam, kot so prikazane zgoraj, in delujete od najenostavnejšega, inkrementalnega, da počistite kodo napake 920, vam bo to pomagalo rešiti težavo. Če vam zgoraj opisane metode niso pomagale, potem obžalujemo, da morate dokončati ponastavitev vseh nastavitev in se vrniti na tovarniške nastavitve. To je treba storiti le, če nobena od predlaganih metod ni pomagalav tem primeru bodo izbrisane vse prenesene aplikacije in vsi vaši podatki.

  Sorodne publikacije