Mimo mesta ognjenega templja v temnih dušah 3

V igri Dark Souls 3 je ognjeni tempelj prvotna lokacija, s katere se začne zgodba. Tu se bo protagonist vrnil večkrat za različne NPC in izboljšal njihov značaj. Več o tem področju z različnimi skrivnostmi lahko preberete v tem članku.

Začetna študija regije

Po pojavu v ognjenem templju v temnih dušah morajo 3 uporabnika iti dol. Tukaj bo gasilec, ki je odgovoren za črpanje junaka s stroški nabranih tušev. V bližini je požar, ki pomaga shranjevati podatke in potovati med že obiskanimi kraji.
Na glavnem nadstropju templja se lahko pogovorite z vitezom, ki bo nagrajen z znakom "kolapsa". Z NPC z imenom Ludleth se lahko pojavi zanimiv pogovor. Če pogledate v spodnji sloj, najdete kovača in služkinja. Prvi izboljšuje predmete, in če se z njim pogovarjate trikrat, lahko preučite gesto "razveselijo". Dama je trgovec v templju ognjenih temnih duš. 3. Lahko kupi drage predmete in proda nezaželeno opremo.


Izhod zunaj

Opozoriti je treba, da lahko pri trgovanju s služkinjami v templju ognja v temnih dušah 3 vidite nekaj ključev. Njegova cena je 20 tisoč duš, kar je nesprejemljiva številka na začetnih ravneh. To se je treba spomniti, da se vrnete na lokacijo s pravim zneskom. Ko se to zgodi, zaženite izdelek in stopite v osrednjo dvorano s prestoli. Pojdite na glavni izvoz, vendar pojdite ven po stopnicahna levo
To je alternativni način, ki vodi do vrat lokacijskega stolpa. Vrata so znotraj zaprta, ključ lahko odklenete. Pred njim se približajte drevesu desno od stopnic. Skoči čez krste in vzemi plen iz trupla. Nato se sprehodite po zidu in se borite z dvema sovražnikom. Premaknite se po poti proti levi, da dosežete polčloveka. Ta sovražnik je hiter in močan, nagrajen je z veliko nagrado v obliki "Alone Master" in druge opreme.


Preostali del ozemlja bo zaprt, dokler vrata stolpa niso zaklenjena na ključu. Vrnite se na enak način in nadaljujte z raziskavami.

Treking okoli stolpa z iskanjem različnih skrivnosti

Ko igralec prejme ključ, se odprejo vrata temnega templja Tempeljske duše 3. Najprej se priporoča, da se spustite do dna in dvignete obroč Estuz. Postavka poveča parameter obnovljive vzdržljivosti. Nato se povzpnemo na vrh tier, kjer boste našli zanimivo NPC, ki zahteva vrnitev v svojo dušo. To je mogoče storiti po obisku strehe ognjenega templja v temnih dušah 3, ki se nanaša na ta del lokacije.
Nagrada za izpolnitev želje je zmožnost brisanja črnih nalepk med njihovimi dogodivščinami. Če na tretjem nadstropju na desni strani gledate navzdol, lahko vidite majhen zvočnik. Po tem, ko je uspešno skočil na njega, bo igralec za sebe vzel niz Bereginovih naročil. Takšna ekstrakcija v začetnih fazah igre je še posebej dragocena. Na samem vrhu stolpa je gnezdeno gnezdo, kjer se nahaja Snagly. Izmenjuje predmete različnih vrednosti,Redno obiskujte tega nevidnega prodajalca. Dodatni nasvet: ključ do stolpa je mogoče dobiti brezplačno, če v naselju Undeath ubije Irina Karima

Sorodne publikacije