Kako obnovim svoj Google Račun za Android?

Aktivni uporabniki se lahko počutijo neprijetno, če izgubijo dostop do svojega Google Računa. Po ponovnem zagonu ne more vstopiti v Play Market ali v meni telefona. Poleg tega je mogoče izbrisati uporabniški profil. Kako obnoviti Google Račun, upoštevajte ta članek.

Obnovitev gesla po telefonu

Najpogostejši primer izgube nadzora nad profilom uporabnika je, da je lastnik pozabil svoje poverilnice. Obstaja logično vprašanje: kako obnoviti prijavo in geslo "Google" - račun? Začnimo s tem problemom iz drugega dela.
Torej si naredil vse, kar si lahko naredil, vendar se nisi spomnil gesla. V tem primeru bomo vnesli podatke katerega koli Googlovega računa in kliknili na povezavo »Pozabljeno geslo«. Googlov robot bo začel postavljati vprašanja, za katera so potrebni podrobni odgovori. Vprašani boste: "Težave pri prijavi?". Tukaj morate izbrati »Ne spomnim se gesla«. Po kliku na "Nadaljuj". Boste morali vnesti naslov varnostne kopije. Odpre se vrstica, v katero vnesete geslo iz tega e-poštnega polja. Če se tega ne spomnimo, pritisnite "Težko je odgovoriti".


Potem vas bo Google vprašal številko mobilnega telefona, ki mu je priložen uporabniški profil. Pomislite, katera številka, ki ste jo navedli ob registraciji, tega koraka niste preskočili in je bila aktivna. Če se ne spomniš ničesar, potempritisnite gumb "Ne morem uporabljati telefona".

Obnovitev gesla po e-pošti

Ni mogoče obnoviti uporabniškega profila? Še vedno ste utrujeni od vprašanja: kako obnoviti Google Račun? V tem primeru bomo nadaljevali. Ko kliknete gumb "Ne morem uporabljati telefona", se obrazec spremeni. V novo odprtem naslovu boste morali vnesti varnostno kopijo e-pošte. Ne pozabite, da ste vpisali to e-poštno sporočilo in se spomnite gesla iz njega. Ali ga lahko vsaj hitro najdete?

Če je tako, potem boste prikrajšani za nadaljnje ukrepanje. Če ne, potem preberite.

Spremljanje dejavnosti

Kaj storiti, če ni bila vnesena telefonska številka in ni bila zagotovljena varnostna e-pošta? V tem primeru postavimo točko v Googlovo obnovitev računa pred možnostjo »Ne spomnim se gesla«. Obrazec se odpre z vrsto vprašanj, na katera je treba odgovoriti. Odgovori morajo biti točni. Polja ni mogoče preskočiti. Vsi morajo izpolniti. Vprašanja bodo zastavljena o tem, kdaj je bil račun prijavljen nazadnje. Prav tako imate interes, v katerem mesecu in letu ste ustvarili pozabljen račun. Če so podatki vneseni približno pravilni, boste prepoznani kot lastnik računa. Po celotnem postopku boste morali vnesti novo geslo.
Lahko se domneva, da je treba takšne ukrepe izvajati na stacionarnem računalniku ali prenosnem računalniku. Kako obnovim geslo za Google Račun za »Android«? Točno istoče uporabljate brskalnik ali se prijavite prek računa.

Obnovitev uporabniškega profila z mobilnim telefonom

Včasih je vprašanje: kako obnoviti Googleov račun za Android? Pri registraciji morate določiti številko mobilnega telefona in aktivirati funkcijo obnovitve gesla.
Pojdite na Googlov račun za podporo računu in vnesite telefonsko številko v polje. Po tem boste imeli kodo, kliknite "Nadaljuj". Odpre se okno, na katerem bodo ponujeni načini pridobivanja kode: s pomočjo klica ali SMS-a. Nato se odpre okno, v katerem boste morali vnesti prejeto kodo. SMS ne pride takoj, ne bodite živčni, počakajte. Če ste pomotoma ponovno kliknili gumb, da bi dobili kodo, se morate ob vstopu pomikati po zadnjem prejetem sporočilu. S temi preprostimi koraki lahko odgovorite na vprašanje: Kako obnoviti pozabljen Google račun?

Obnovi profil, če ste pozabili uporabniško ime za prijavo

. V zvezi s profilom, dodeljenim profilu zadevne družbe, je to e-poštni naslov. Če želite obnoviti Googlovo prijavo, mora račun obiskati gmail.com in klikniti povezavo »Ne morem se prijaviti v račun«.
Obstaja okno z istim vprašanjem: "Težave pri prijavi v sistem?" In iste različice odgovorov. Sedaj izberite »Ne spomnim se uporabniškega imena«. Prikaže se okno, v katerem morate izpolniti vsa polja.

Kako obnoviti Google račun, če ste ga pozabilise prijavite? Zahteva se v obrazcu, ki je odgovoril na vprašanja v zvezi z rezervnim e-poštnim naslovom, ime, ki je bilo določeno pri registraciji profila uporabnika, in za potrditev, da ste oseba in ne robot. V ta namen vnesite ustrezen captcha. Če imate geslo iz te e-pošte, boste lahko prebrali Googlovo sporočilo, ki bo vsebovalo navodila za nadaljnje ukrepe. Če pri registraciji računa niso bili vneseni nobeni podatki, se možnost ponovne vzpostavitve prijave zmanjša.

Obnovitev oddaljenega uporabniškega profila

Včasih lahko napačno kliknete, da ne želite, kam želite in popolnoma izbrisati svoj račun. Hkrati, tudi če ne opazite ničesar in najdete le, ko se poskusite prijaviti v ta profil, poskušate vnesti pravilno prijavo /geslo. Ampak ne boste mogli storiti ničesar glede tega.
Ni treba panike. Še vedno imate teden dni, da obnovite vse. V naslovni vrstici brskalnika vnesemo gmail.com in nato vnesemo uporabniško ime /geslo iz Google Računa. Pride do obnovitve s kodo, poslano na telefonsko številko. Možni načini so enaki: SMS ali klic. V tem primeru obstajajo še druge možnosti: uporaba varnostne kopije e-pošte ali odgovarjanje na vprašanja. Če pa so te napačne, je obnovitev izbrisanega računa nemogoča. Nato ga boste morali znova ustvariti z novimi podatki.
Google močno spodbuja uporabnike, naj varnostno kopijo svoje pošte v Gmailu. To je posledica dejstva, da je podjetjene zagotavlja učinkovitosti obnovitve računa pri uporabi drugih poštnih strežnikov.

Profil na pripomočku

Kako obnoviti Google Račun za Android? Ko spremenite geslo, vklopite sinhronizacijo z aplikacijo v mobilnem telefonu. Sinhronizacija morda ne bo izvedena samodejno. V tem primeru morate iti v nastavitve telefona in prisiliti program, da se ustavi. Ko bo dovolj, ga bo znova zagnala in zahtevala novo geslo. Obstajajo takšne situacije, ko ponastavite napravo po ponastavitvi tovarniških podatkov na tovarniške nastavitve. Z različicami Android 5.1 in novejšimi različicami še vedno obstaja priloga naprave za račun. Če so podatki o uporabniškem računu izgubljeni in metode, opisane tukaj, ni mogoče obnoviti, morate prekiniti povezavo z njim. Za vsakega od njih obstaja recept za "odstranjevanje", ki ni posebej dobro objavljen. V primeru podobne situacije, če je to vaša lastna naprava, lahko poskusite univerzalno možnost. Vendar ni nobenega 100-odstotnega jamstva, da bo delovalo. Ko prenesete pripomoček, boste po ponastavitvi nastavitev morali vzpostaviti povezavo z brezžičnim omrežjem. Izberete lahko katero koli od aktivnih. Kliknite v polje z besedilom za prikaz tipkovnice. Poskušamo ključe zadržati dolgo časa izmenično. Želimo, da se prikaže pojavni meni. Pojdite na nastavitve tipkovnice. Če se to okno ne pojavi, vendar obstaja še eno, moratekliknite nekje, da greste nanj. V nastavitvah tipkovnice pojdite na razdelek, na primer »Pomoč«. Po prehodu na drugo okno bo Google iskal najnovejše. Tam pišemo "Nastavitve", izberemo to aplikacijo, gremo na "in Restavriranje". Po tem bo telefon odklenjen in ustvarili boste lahko nov račun.

Na koncu

V tem članku smo razpravljali o tem, kako obnoviti Googleov račun. Če pri registraciji v tej družbi niste določili telefona ali rezervnega naslova, se pri ustvarjanju profila uporabnika ne spomnite in ko je bil zadnjič zelo težko obnoviti. Zato je nujno poudariti zanesljive informacije o sebi in vedno imeti vsaj en način varčevanja denarja. Če izgineta oba in druge metode, je potrebno občasno pregledati konfiguracijo njihovega profila. Za nove pomembne informacije. To bo preprečilo izgubo podatkov.

Sorodne publikacije