Lele Pons vas bo naučil gledati življenje pod drugačnim kotom

Bloganje postaja vse bolj priljubljena niša na internetu. Vsakdo poskuša razkriti svojo vizijo stila, odnos do kinematografskih novosti ali deliti avtoritativno idejo o svetu tehnologije. In samo nekatere razredčijo resne teme z delom dobrega humorja. Na primer, Lele Pons. Zahvaljujoč zabavnemu videu, dekle pomaga ljudem, da pogledajo dejanske probleme in nerodne življenjske situacije iz drugega zornega kota.

Otroštvo

Eleonora Pons se je rodila 25. junija 1996 v Caracasu. Njena mati, Anna Maronese, je medicinska vzgojiteljica in odlična kuharica. Prijatelji Llea se vedno z veseljem vračajo v svoj dom za osvežitev. Oče Louis Pons, deluje kot notranji oblikovalec in je lastnik Luis Pons Design Lab. Iz Venezuele so se Lele Pons in njena družina preselili, ko je bilo dekle stara pet let. Prvi dolgi postanki v ZDA - Miami, Florida.


Mala gospa se je zelo težko prilagodila razmeram v neznani državi in ​​poiskala nove prijatelje. Pogosto je Lele Pons zaradi nenavadne oblike nosu in naglasa utrpel posmeh in ustrahovanje sošolcev.
Poleg tega se je Leela razlikovala od svojega vedenja in sloga. Prvi dan šole je mlada dama prišla v šolo v piratskem kostumu. Šolar je popolnoma razumel, da se je smatrala za čudaka in botaničarja, vendar ni posvečala pozornosti mnenju svojih vrstnikov. Pons je celo laskal pozornost vrstnikov, ne glede na to, kako je bilo. Strm obrat v življenju dekle je postal očetov dar za petnajsto leto - nov telefon.Najboljša šolska punca je Leli svetovala, naj se navadi na socialna omrežja in najde ljudi, ki so blizu. Sprva ni bil priljubljen pri Facebooku, Twitterju ali Instagramu. Toda potem se je vse spremenilo.


Iskanje sebe

Lele Pons iz otroštva je vedela, da bo humor rešil svet. Torej se je na vse vrste majhnih prepirov ali nesporazumov odzvala z iskrenim smehom in dobro šalo. Ta talent je gospo naredil eno izmed najbolj vplivnih mladih na svetu.
Lady je začela s nesmiselnimi šestimi sekundnimi videi na platformi Vine. Sprva je vse naredila sama, kasneje pa je svoje starše, sorodnike, prijatelje in sošolce povezala v proces streljanja. Uspešen prvenec je zaznamoval oster porast naročnikov in podobno. Dekle je občudovalo ne le občasne gledalce, temveč tudi sošolce, ki se prej niso pojavili. Po diplomi na državni gimnaziji v Miamiju je Lella razmišljala o nadaljevanju študija na Berkeley College. Toda Los Angeles je že čakal na prihodnjo zvezdo z odprtimi rokami.

Kariera

Video bloger Lele Pons je prvič dosegel prag Vine v milijardo pogledov. Bila je nominirana v različnih kategorijah: najboljši zmagovalec, zmagovalec leta, ženska internetna slaven, priljubljena internetna zvezda, itd.
2016 je postala nova briljantna faza v bloggerjevi karieri. Obdobje je zaznamovalo srečanje s prvo damo, v tistem trenutku - Michelle Obama, snemanje v epizodah druge sezonepriljubljena serija "Creek". Aprila 2016 je bila zabavna in lahka knjiga, Lele Ponce, soavtorica Melissa De La Cruz z naslovom "Preživetje v srednji šoli".
Ko je mreža Vine izgubila svoj pomen, je Lella hitro prešla na najbolj priljubljene sodobne programe - Utoub in Instagram. In od leta 2016 je dekle tesno sodelovalo s Shots Studios.
Leto kasneje je bloger presegel instagmatično življenje in osvojil nove višave. Torej, s prijatelji Lele Pons začela projekt Amigos ("Amigos") - latinski remake za znane vse serije "Friends". Poleg tega je video igra presenetljiva z odličnimi vokalnimi podatki. V nekaj mesecih sta izšli dve pesmi: Dicen (v duetu z Mattom Hunterjem) in Celoso, ki sta že osvojila latinske lestvice.

Pons danes

Danes je Lele Pons vplivna zvezda Instagrama (281 milijonov Falun Gong) in Utouba (115 milijonov naročnikov). Uspelo je postati sodnik mehiške različice predstave "Voice". Podala je intervju in fotografirala za naslovnico revije GQ. Že dolgo se je Lela srečala z Youtube Huangpo Zurita. Zdaj so najboljši prijatelji in se medsebojno podpirajo v vseh prizadevanjih. Pons deli najboljše in najslabše trenutke v življenju z Hannah, Twan, Anwar in Julisso.
Dekle ima rad tudi ljubitelje zabavnih videov, plesnih posnetkov in kul slik. Pomaga verjeti, da je fešta živa, dokler hoče srce. In vsak dan dokazuje, da v življenju nič ni nemogoče - obstajajo samo sanje in njihovi dosežki.

Sorodne publikacije