Fallout 4: Kako razbiti terminal. Podroben opis in nasveti

Fallout 4 je večplastna in vsestranska igra s potovalnim in sedečim življenjskim slogom. Igralec lahko izbere, katero osebo bo v igri in kako bo zaznal okoliške znake. Ko raziskujete prostore v divjini, se lahko mnogi igralci soočijo s težavami, kot je terminalska zlonamerna programska oprema. V nadaljevanju je opis, kako prekiniti terminal v Fallout 4.

Kaj so terminali in zakaj so potrebni

Pred razumevanjem, kako prekiniti terminale v Falloutu 4, morate ugotoviti, kaj predstavljajo. Terminali so analogi računalnikov, vendar je spekter njihovih funkcij veliko ožji od spektra realnih računalnikov. Ta vrsta opreme lahko shrani informacije, predvaja glasovne posnetke, upravlja turretove, tekalne steze in drugo opremo. Terminali lahko igrajo tudi vlogo ključavnice, tj. Z vnosom pravilnega gesla za odpiranje vrat ali za varno.


V naseljih se lahko vzpostavi posebna vrsta terminala, ki bo pomagala dodeliti delovna mesta med naseljenci. Za to bo potreben vir električne energije.

Stopnje težavnosti pri razbijanju terminalov

Pomen prekinitve terminalov v Falloutu 4 je, kako izbrati pravilno geslo iz predlaganega niza besed. Vendar pa je omejeno število poskusov izvajanja te operacije v predvajalniku. Po zaključku vseh poskusov, če igralec ne doseže želenega rezultata, bo terminal podvržen minutnemu zaklepanju, potem pa lahko nadaljuje s poskusi prekinitve terminala vFallout 4. Obstajajo štirje poskusi na standardu igralca, vendar ne morete blokirati terminala, ampak uporabite nekaj trikov. Ta metoda vam pove, kako prekiniti terminal v Falloutu 4 in uporabiti le tri poskuse, nato pa se le prijaviti nazaj v terminal.


Dolžina predlaganega preloma je odvisna samo od stopnje kompleksnosti terminala. Na primer, terminal za kompleksnost svetlobe bo vseboval besede iz štirih črk, in ko bo težava narasla, se bodo besede povečale. Na samem začetku bodo dostopni le lahki terminali, saj bodo za hekanje zahtevnejših možnosti potrebne izboljšave, kot sta Intellect in Hacker.

Načelo hekanja

Torej je čas, da razumemo, kako prekiniti terminal v Falloutu 4. Za začetek, bodite pozorni na besede, saj se vse ne nahajajo na enem koraku, nekatere lahko prenesete v drugo vrstico. Zdaj lahko izberete katero koli besedo in jo kliknete z levim gumbom miške. Po tem morate paziti na črto na desni - prikaže se, koliko črk v tej besedi sovpada s črkami besednega gesla. Nato morate poiskati besedo, ki se prilega po abecedi. Če je število poskusov izčrpano, potem morate zapustiti terminal, počakati približno minuto, nato pa ponovno zlomiti glavo, kako odpreti terminal v Falloutu 4. Vendar pa je treba omeniti, da se bo shema kombinacije besed spreminjala vsakič, ko se igralec samodejno vrne na terminal. .

Koristni nasveti za hekanje

Obstaja majhen trik, ki bo pomagal odpraviti napačne izbire niza besed iz splošnega kupa predlaganega. Najprej poiščite tri vrste oklepajev - kvadratni, okrogli in kodrasti. Z lebdenjem nad oklepajem lahko vidite celotno kombinacijo. Z levim klikom na to, bo to dejanje odstranilo nepotrebno besedo iz splošne kopice. Še en pomočnik je lahko powster, ki dodaja dodaten poskus. Uporabite lahko tudi konzolo. Če želite začeti, morate aktivirati konzolo, nato kliknite na terminal in, ko se pojavi id predmeta, vnesite ukaz za odklepanje. Moduli Fallout 4 na terminalih EasierHacking vam omogočajo, da pospešite postopek. Ta možnost je primerna za tiste, ki pri igranju igre cenijo prihranek časa.

Sorodne publikacije