Top 10 Android iger. Ocena najbolj priljubljenih iger

Obstaja veliko iger za Anroid OS, vendar pa v breznu homogenih Googlovih izdelkov za shranjevanje redko najdete resnično dober izdelek. V tem članku je pregled prvih desetih video iger.

Tamaguchi za mobilni OS

Zdi se, da je starost Tamaguchija minila, vendar so takšne igre še vedno priljubljene, vendar moram reči, da so se razvile v primerjavi s svojim prednikom in ga podobne na minimum. Igra "My Speaks Te" je ena izmed najbolj kakovostnih predstavnikov žanra. Na začetku igre bo igralec moral odpreti polje. V njem bo odkril mucka. Hišni ljubljenček ne more živeti brez skrbi za igro in potrebuje veliko pozornost. Da bi lahko razumeli igro celo otroka, je zagotovljena podrobna vadnica. Hišica mačk vključuje več sob. Vsak od njih je primeren za različne namene. Na primer, ko je učenec lačen, ga ne bo mogel nahraniti v dnevni sobi, zato bo moral iti v jedilnico. Smešno je, da se puhasti prijatelj ustreza obema licema ne le mleku in mesnim izdelkom, ampak tudi sadje z zelenjavo.

Kitty je čustvena. Če ga pat, on glasno grunts za užitek, ampak poskusite samo ujeti mačko na repu - nezadovoljstvo ne bo meja! Najbolj zanimiva značilnost igre "My Takes It" je ponavljanje stavkov, označenih v mikrofonu. Poleg nege igralca lahko igralec zasluži kovance v mini-igrah. Igra valuta je potrebna za spremembo barve doma, nakup notranjosti predmetov in dodatkov za živali. Tudi za uporabnikana voljo je možnost za urejanje mačk. Možnosti, da bi hišnega ljubljenčka in njegovo stanovanje unikatnih sto. Igra bo privlačna tako za odrasle kot za otroke.

Real Racing 3

Če gledamo najboljše igre na Androidu, EA-jev izdelek nikakor ni najbolj znan razvijalec arkadnih dirk, če pa je najbolj priljubljena serija NfS na računalnikih, potem resnično dirka na mobilnih napravah. Visoka kakovost Real Racing 3 govori o dejstvu, da je bila igra postavljena na več kot sto milijonov krat in je njena povprečna ocena 44 točk.

Poseben poudarek na opisu izdelka s strani razvijalca je na besedi "real" (realno). Resnične poti, pravi avtomobili, vodenje se borijo z resničnimi igralci z vsega sveta. Moram reči, da je fizični model v Real Racing najboljši med podobnimi igrami za Android. Za namestitev tega simulatorja lahko podate nekaj argumentov:
 • brezplačno;
 • nizek vstopni prag;
 • visoko kakovosten izdelek;
 • možnost igranja z odklopljenim internetom.
 • Verdict: Poznajo Real Racing 3 je zelo priporočljivo, ki ga ljubitelji dirkalnih simulatorjev in ljubitelje visoko kakovostnih video iger.

  Minecraft

  Opis najboljših Android iger, "ne moremo pomagati, ampak reči o najbolj znani" peskovnik ", ki je bil priznan s strani številnih igralcev na računalniku. Formula igre je preprosta: uporabnik lahko karkoli naredi, Minecraft pa ne zabava igralca, ampak mu daje orodja, s katerimi se lahko sam vzame
  .
  Svet iger je sestavljen iz kubičnih blokov. Zbira, obdeluje in združuje jih lahko igralec gradi nove stavbe, strukture in mehanizme. Na prvi pogled se zdi, da je igra preprosta in preprosta, toda pod nezahtevnim ovojem je mojstrovina, iz katere je nemogoče odlomiti. Zgradite srednjeveški grad ali gotski nebotičnik. Zgradite kmetijo z avtomatskim spravilom. Zamenjajte orožje in orožje za vojno proti pošasti. Očarajte elemente, kot so najboljši RPG-i. Kuhajte hrano Pridobite zaloge. Plavaj pod vodo. Raziščite teren. Ustvarite naprave na osnovi polprevodniških elementov. Organizirajte železniško povezavo. Seznam vseh Minecraft lastnosti: Pocket Edition ni možen v enem pregledu. Edina pomanjkljivost igre je visok vstopni prag. Ni predvidenih vaj in nasvetov. Zahtevna mehanika iger zahteva preučevanje več deset vodnikov za razumevanje celotnega potenciala Minecrafta. Če menite, da interaktivna zabava brez napredne grafike, zgodbe, videoposnetkov, dialogov morda ni zanimiva, poskusite Minecraft.

  Serija Angry Birds

  Včasih je Angry Birds preprosta, včasih zapletena, a vedno zabavna in zabavna igra, vredna pozornosti vseh. Brez tega, da bi skupaj top 10 iger na Android, ne more storiti.
  V Angry Birds ni zgodbe. Ozadje je naslednje: v živo so živele ptice, ki so branile svoja jajca pred kakršno koli nevarnostjo, toda iz ofenzivnih prašičev niso mogli zaščititi potomcev. Napovedala se je vojna med pticami in prašiči, vendar je način za zmago neznaten. Igralec bo moral napadati sovražnikovega sovražnikapraske Skozi nivoje bo igralcu zagotovljena nova orodja: sijaj antilijancev, oklepajoči kanarčki, Tukanet-boomerangi itd., Krepitev prašičev, ko bo tečaj napredoval, bo težja in bo zato skozi vse ravni od prvega. Za uspešno uničenje nekaterih barikad je potrebno povezati logično razmišljanje.

  Pokemon GO

  Pokemon GO je verjetno najbolj priljubljena igra za Android. Takšen informacijski tok v medijih ni mogel niti povzročiti GTA5 in Mnahunt, če bi v enem dnevu dosegli točko.
  Pokemon GO si zasluži doseči 10 najboljših iger na Androidu zaradi nenavadnega igranja. Ko je prvi uporabnik pozvan, da se registrira v sistemu, se na zaslonu prikaže zemljevid območja. Tukaj lahko ujamete Pokemon, dobite stvari iz pokemon, se borite z drugimi igralci.
  Glavna značilnost programa Pokemon GO je, da se premikate po zemljevidu in se premikate v resničnem svetu. Tako vas igra naredi več, in pogosteje raziskujete območje. Pokemon je na zemljevidu raztresen naključno, toda iz "obročev" in kraja bitk, povezanih z spomeniki. Zanimivo je, da se Pokemon nahaja v njenem elementu. Zemljo najdemo v travi in ​​vodeno - na plaži. Pokemon GO - igra z inovativno mehaniko. Spoznavanje tega izdelka je vsaj zanimivo in koristne so sprehode na prostem.

  Serija Lifeline

  Nekatere igre Android brez interneta so zelo nenavadne. Lifeline nima kompleksnih sistemov obrti, realistične fizike in kakovostne grafike. Ostane samo parcela. Povzroča se ne-trivialno- prek dialogov. Igralec povezuje človeka, ki pripoveduje svojo zgodbo. Bil je v težavah in potrebuje pomoč. Sogovornik ne more priti v stik z drugimi ljudmi, zato mu lahko le preživeti. Vsaka serija dialogov se nenehno konča s potrebo po izbiri. Vprašanja bodo včasih zahtevala logično razmišljanje ali iskanje informacij na Wikipediji. "Ali bom ubil 150 sevanj?" - sogovornik vpraša igralca v enem od pogovorov. Da bi ustvarili iluzijo resničnosti tega, kar se dogaja, bo treba po vsaki izbiri počakati. Vaš sogovornik je šel v posteljo? Počakajte nekaj ur, da se prebudite. Med ponovnim predvajanjem lahko previjanje nazaj. In začeti od začetka pogosto - vsaka izbira lahko privede do smrti sogovornika.

  Crimsonland

  Crimsonland je edini strelec, ki je dosegel 10 najboljših Android iger. Nima zapleta, lahko se premikate samo v dveh ravninah, vendar je igranje čim bolj dinamično. Po zagonu se na zaslonu pojavi glavni lik, ki pošasti napadajo z vseh strani. Število sovražnikov nenehno narašča, pokrajina postane nepomembna za tisoče trupel in gigaltitrov krvi.
  Igra ima več načinov:
 • Quest - Število pošasti je omejeno, zmaga se podeli po uničenju vseh sovražnikov.
 • Rush - Število pošasti se nenehno povečuje, časovna tabela od začetka do smrti pa je vpisana v tabelo zapisov.
 • Preživetje je isto kot Rush, vendar je cilj uničiti največje število sovražnikov.
 • Na začetku igre se protagonist drži v rokahpištolo z majhno močjo. Občasno se na mestu umrlih pošasti pojavijo bonusne nagrade in orožja z edinstvenimi značilnostmi. Poleg tega se za uničenje sovražnikov kopičijo izkušnje in poveča raven glavnega junaka. Vsaka zaslužena stopnja vam bo omogočila izbiro posebnih spretnosti. Na prvi pogled je igrivost preprosta in dolgočasna, vendar ne upočasni napredne RPG. Sčasoma Crimsonland sprošča svoj potencial. Postalo je jasno, da je treba vsa dejanja premisliti, uporabiti vsako priložnost za taktično prednost, skrbno izbrati breskve.

  Monument Valley

  Monument Valley je preprosta sestavljanka, ki pa je zaradi odlične zasnove na nivoju ruske igre presegla veliko iger Android. Celoten svet igre je predmet prostorske perspektive. Protagonist ne more hoditi po zidu? Samo spremenite pogled - obrnite predmet proti viru svetlobe. Po tem bo znak prešel na strmo površino, kot da gravitacija ne obstaja.
  Monument Valley igra z možgani igralcev, ko se je Dali igral s kanoni slikanja. Kar se zdi, da je v resnici prevaro vida in ga človek dojema kot paradoks, služi kot mehanika igre. Premikanje elementov nivojev in njihovo obračanje, igralec vodi junaka do izhoda. Postopoma, to povečuje kompleksnost, vendar nobena sestavljanke ne morejo postaviti slepe ulice. Monument Valley počne vse, da se igralec sprošča: mehke barve, ambientalna glasba, nevsiljivi namigi. Monument Valley je največja igralna konzola na svetu. Sproščujoča sestavljanka. Logična geometrijska absurdnost.

  Krogla: gravitacijapuzzle

  S top 10 iger na Androidu ne morete prezreti Sphere. Za razliko od Monument Valley, "sfera" poskuša držati igralca v napetosti ves čas. Ta sestavljanka se osredotoča predvsem na razvoj prostorskega razmišljanja. Razvijalci svoj izdelek imenujejo remake Kula World, priljubljene igre za konzolo PS1. Sodobnih analogov Sphere ni.
  Gamer nadzoruje žogo. Cilj igre je zbrati vse ključe in zvezde, raztresene po ravni in priti do izhoda. Za zmago morate predstaviti tridimenzionalno raven sheme z različnih strani. V določenem času ne bo uspelo, če poti ne izračunate vnaprej. Love hardcore uganke? Sfera vas ne bo razočarala. 54 stopenj različne kompleksnosti, skozi katere prvič ne bo daleč od vseh. Treba je opozoriti, da je začetek igre na Android brez interneta.

  Hrabra srca: Velika vojna

  Dejanje Valiant Hearts poteka med prvo svetovno vojno. Toda igra ne govori o konfrontaciji držav, ampak o usodi več navadnih ljudi. Modreca in besedilo se pojavljata na različnih straneh barikad, prijatelji pa so razpršeni po različnih delih Evrope.
  Čeprav je igra in vizualna komponenta Valiant Hearts lepa, ta igra potone v dušo s snemanjem zapleta in atmosfere. Uganke, bojni šefi, streljanje, zgodovinske reference - vse to služi kot podlaga za zgodbo o tragični in žalostni zgodbi o "majhnih" ljudeh. Ruske igre, kot so Valiant Hearts, radi imenujejo umetnostne predmete, ne pa interaktivne zabave. Nimajo kontradiktorne komponente, a skrbijo za srce.

  Stare igre konzole

  Čeprav emulatorPS1 konzole ni mogoče imenovati igre, so vredni besed v svojem naslovu. Zaradi teh programov stare mojstrovine doživljajo drugo mladost in lahko tekmujejo na enakopravni ravni z avtohtonimi videoigrami. Z emulatorjem, vsaka namestitev Tekken 3 na Android, Kula World ali Dino Crisis na mobilni napravi ne bo velik problem. Kvalitativne igre za Android se pojavljajo redno, vendar je njihov delež v splošnem ozadju še vedno zelo majhen. Emulators PS1 lahko priporoči vsak igralec. Za to konzolo je veliko iger, tako da bodo vsi našli izdelek po lastni želji. Edine slabosti emulatorjev so visoke zahteve za računalniško moč pametnega telefona.

  Sorodne publikacije