Telefon Sony Ericsson WT19i: navodila, specifikacije in ocene

Mobilni pripomočki so postali del življenja vsakega posameznika. Proizvajalci tovrstnih naprav se vsako leto veselijo kupcev z novimi modeli. Opremljeni so z inovativnimi tehnologijami. Trenutno so pametni telefoni že precej sposobni zamenjati namizne računalnike. Vendar pa bi ta pregled želel biti namenjen Sony Ericsson Live Walkman (WT19i). Naprava se je takoj zaljubila v domačega kupca. Kot tipičen predstavnik srednjega razreda, je pametni telefon presenetil lastnike s svojimi tehničnimi lastnostmi. Ni vsaka naprava v tej kategoriji se lahko pohvali z odlično zmogljivostjo in dobro ravnjo ravnovesja ter pomanjkanjem pomembnih pomanjkljivosti. Po mnenju mnogih navadnih ljudi in strokovnjakov, konkurenti, stroški, ki ne presega 10.000 rubljev, model WT19i preprosto ne obstaja. Zmogljiv procesor, odlične značilnosti predvajanja glasbe, vrhunski grafični pospeševalnik, izvirna zasnova, ta naprava postane vodilna v prodaji.

Paket

Proizvajalec za embalažo pametnega telefona je izbral kartonsko škatlo. Navzven je okrašena v zeleni in beli barvi, kar je značilno za Sony Ericsson. Ta barvna lestvica se uporablja v logotipu podjetja. Na sprednji strani škatle je predstavljen telefon. V zgornjem levem kotu bo uporabnik videl napis Live. V spodnjem delu je proizvajalec navedel kratke tehnične lastnosti.

Notranjost škatle je opremljena z napravo, baterijo, stereo slušalkami, omrežnim vmesnikom, kablom USB. Lepo2 GB pomnilniška kartica micro-SD je presenečenje. Kaj vam bo pomagalo hitro razumeti nastavitve Sony Ericsson WT19i? Navodilo! Njen uporabnik bo našel tudi v embalaži. Skupaj z njim je dodana garancijska kartica, seznam servisnih centrov. Dodatke lahko kupite z doplačilom. V velikem asortimanu so predstavljeni primeri na pametnem telefonu. Prav tako lahko kupite poseben film za zaščito zaslona pred praskami.

Pozicioniranje

V letu 2011 je na voljo nov Sony Ericsson Walkman (WT19i). To je zamisel o skupnem delu švedsko-japonskega podjetja. Uporabniki so se veselili izdaje novih elementov. Takšen interes je lahko razložiti. Gadget je opremljen z zmogljivim procesorjem v času izdaje, ima veliko količino "RAM-a" in ne šibke kamere z možnostjo ogleda videa v HD kakovosti.

Sprva je bil pametni telefon postavljen kot mladostnik. Na telesu je na voljo samostojen gumb za hiter dostop do funkcije avdio predvajalnika. S tem telefonom lahko uporabljate tudi družabna omrežja. Obstajata dva stereo zvočnika, tako da se zvok predvaja glasno. Kakovost je dobra, bas se lahko sliši jasno.

Oblikovanje

Za Sony Ericsson Live (WT19i) so razvijalci izbrali prvotni slog oblikovanja. Zgornji in spodnji robovi so obokani, kar daje telesu ovalno obliko. In spredaj in zadaj lahko vidite veliko dekorativnih elementov. Vsi so popolnoma združeni s splošnim konceptom. V tem primeru je proizvajalec izbral plastiko. Model harmonično združuje sijajno in mat površino. Slednji se uporablja v bližini vtičnice za slušalke. Za hrbetpokrovi so izbrani mehki premaz. Je zelo prijeten na otip. Posebna oblika ohišja prispeva k maksimalnemu udobju med delovanjem. Pokrov zadnjega pokrova popolnoma preprečuje zdrs. Kontrolne tipke so pod zaslonom. Gumb "Home" je mehanski, označen z zeleno LED vstavitvijo ob črni in rdeči barvi v beli barvi. Po enakem načelu je izdelan tudi logotip Walkman.
Domači kupec lahko kupi Sony Ericsson WT19i v dveh barvah. Na voljo so samo klasična bela in črna. Na površini zadnje stopnje so zelo vidni prstni odtisi. Toda na belem absolutno ne ostanejo. Na povezovalni liniji zaslona in ohišja na sprednji strani je majhen zvočnik. Iz nje na straneh se nahajajo bližine in svetlobni senzorji, sprednja kamera in indikator. Tukaj je ime proizvajalca podjetja. Na zgornjem koncu so prikazani gumbi za zagon predvajalnika in vključitev (zaklepanje), poleg tega pa je na voljo tudi standardna 35 mm vtičnica za slušalke. Na dnu je bil le prostor za mikrofon in luknjo za trak. Mini-USB priključek je na levi strani, gumb za kamero in "rocker" na levi strani. Na zadnji strani sta dva zvočnika, objektiv kamere, bliskavica in logotip podjetja. Večina uporabnikov meni, da je oblikovanje tega modela precej ergonomsko in nenavadno, kar močno razširja ciljno občinstvo.

Sony Ericsson WT19i: značilnosti zaslona

Velikost zaslona za ta model je 67x45 mm. Na žalost je ne morete imenovati zelo velik. Diagonala - skupaj32? Skladno s tem je ločljivost zaslona tudi nizka - 320x480 px. Uporablja se osnova matrike TFT-LCD. Slika je razdeljena na slikovne pike, ker je njihova gostota na palec 180 ppi. Občutljiv zaslon z visoko občutljivostjo. Podpira do štiri hkratne kasete. Barva je realno prikazana, zaslon lahko prenaša 16 milijonov barv. Nivo zasičenosti ni dovolj visok, ampak udoben za oko.
Pod nagibom je slika rahlo popačena, vendar ne trda. Zmanjša kontrast. Svetlost se samodejno prilagodi s pomočjo svetlobnega senzorja. Nastavitve lahko spremenite tudi v meniju. Na soncu bo zaslon nekoliko zbledel.

Fotoaparat

Proizvajalec se osredotoči na zadnjo kamero. Sony Ericsson WT19i ima matrico s 5 milijoni slikovnih pik. Kakovost slik je dobra, saj obstaja samodejno ostrenje in enoslojna bliskavica. Največja ločljivost fotografij je 2592 x 1944 px. Snemanje videa je mogoče s hitrostjo 30 sličic na sekundo. Omogoča samodejno ostrenje. Posneto z monofonskim zvokom. Največja ločljivost - 1280x720 px. Kot je za prednjo kamero, je primeren samo za video komunikacijo, saj ima 03-megapixel matriko (VGA). V večini primerov kupci nimajo pripomb na kakovost fotografij. Pri slabi osvetlitvi se na fotografiji pojavi veliko hrupa, podrobnost je šibka, slika je rahlo zamegljena.

Avtonomno delo

Katere zmogljivosti avtonomnega dela bodo pokazale v praksi Sony Ericsson WT19i? Pametni telefon z baterijoodstranljivo Tip - Li-Polymer, model - EP500. Skupna zmogljivost - 1200 mag. Če želite poznati značilnosti baterije, morate prebrati navodila. Proizvajalec navaja, da se bo baterija v stanju pripravljenosti po 14 dneh popolnoma izpraznila. Poslušanje glasbe ne sme biti daljše od 17 ur, pogovor - 65 ur, kaj v praksi dobi uporabnik? Mreža ima številne preglede, v katerih lastniki naprave izrazijo svoje nestrinjanje s kazalniki, ki jih je navedel proizvajalec. Testiranje pametnega telefona vam je dalo priložnost, da dobite realne številke.
 • Stanje pripravljenosti je približno 7 dni.
 • Če ga uporabljate kot avdio predvajalnik preko slušalk - ne več kot 15 ur.
 • Predvajanje videa kot HD - 3 ure
 • Pri povprečni obremenitvi - do 9 ur.
 • Uporabniki so opazili, da se največji del napolnjenosti akumulatorja pojavi med pogovorom. Drugi ukrepi (predvajanje glasbe in videa, uporaba fotoaparata) ne povzročajo visoke porabe energije. Za nadaljevanje dela pametnega telefona za nekaj ur bo potrebno čim bolj zmanjšati obremenitev. Indikatorji delovanja telefona v načinu brez povezave niso zelo zadovoljni kupci, vendar obstaja še en plus - za popolno polnjenje iz omrežja je potrebno približno 15 ur.Če za ta namen uporabite kabel USB, se bo čas dvakrat podvojil.

  Zmogljivost

  Za popolno delo Sony Ericsson WT19i izpolnjuje procesor Qualcomm MSM8255 Scorpion. Deluje na frekvenci 1 GHz. Uporablja se osnova arhitekture ARMv7. Za takšen pametni telefon zadostuje zmogljivost čipov. Lastniki lahkonamestite animirana ozadja brez strahu pred obešanjem, ko preklapljate s pripomočki. Pri zagonu aplikacij in iger ni zaviranja, naprava deluje brez težav. Zagotoviti takšno produktivnost pomaga količina RAM-a. V tem modelu je 512 MB. V skladu s sodobnimi standardi, številke, seveda, niso prenatrpani, vendar ne pozabite, da je bil pametni telefon izdal pred šestimi leti. Vgrajenega pomnilnika je malo - le 320 MB, hkrati pa ni vsega skladišča dostopno uporabniku. To pa lastnikov ne moti, saj so razvijalci predvidevali, kako ga bodo razširili s pomnilniško kartico. Naprava podpira izmenljivo zmogljivost pomnilnika do 32 GB.

  Programska platforma

  Prve serije Sony Ericsson WT19i so bile nameščene na Google Android 234. Naslednja strojna programska oprema je bila posodobljena z že različico 235. Vmesnik je lep. Meni je prikazan v mreži 4x3 skupaj 12 nalepk. Uporabnik jih lahko razvrsti po lastni presoji. Pomembno je, da so razvijalci omogočili odstranitev nepotrebne programske opreme. Trenutno imajo napredni uporabniki možnost nadgraditi vdelano programsko opremo operacijskega sistema na 404.

  Mnenja

  Prvi lastniki Sony Ericsson WT19i so se pritožili nad kakovostjo sklopa, saj so trdili, da je primer zelo škripajoč, morda celo videti hrustljavo. Vendar te stranke niso imele teh pripomb. To je mogoče razložiti z dejstvom, da prvi ni popolnoma uspel pri razvijalcih. Vendar pa so "delali na napakah" in hitro odpravili vse pomanjkljivosti montaže. Signal mobilnega omrežja je stabilen, komunikacijske težave uporabniki niso opazili. Zvok zvočnikov invibracije so odlične, klic je skoraj nemogoče preskočiti, tudi če je pametni telefon v žepu zimskih oblačil. Presenetljivo je, da lastniki te naprave praktično ne najdejo minusov, razen trajanja baterije. In to nakazuje, da je naslednji razvoj podjetja Sony Ericsson našel svoje občudovalce.

  Sorodne publikacije