Najboljši antiradar z registrarjem

Na vetrobranskem steklu ali na armaturni plošči je nameščenih več pripomočkov, kot so antidarator in navigator, ki pomagajo vozniku preprečiti kazni ali najti pot v neznanem prostoru. Toda kljub očitno pozitivnim stranem imajo nekaj kritičnih pomanjkljivosti.

Prvi se nanaša na veliko število žic: ko se "šobe" kopičijo po vsej kabini, se avtomobil spremeni v neke vrste rastlinjak. Drugi je zaseden: tukaj imamo bistveno slabši pregled za voznika. Tudi estetika celotnega salona iz te akumulacije trpi.

Rešitev

Razvoj tehnologij, in sicer ustvarjanje močnih in pametnih procesorjev v SOC kristalih (hitro izvajanje določenih nalog), kar je proizvajalcem omogočilo, da razmišljajo o razvoju univerzalnih naprav, v našem primeru je 3 v 1 (navigator, logger, antiradar) .

Kljub navidezno ugotovljeni rešitvi tega problema so se na trgu začeli pojavljati takšni hibridi, katerih velikost se je ponovno prekrivala z vsemi prednostmi. Dejstvo je, da je za razvoj naprave 3 v 1 (registrar, antiradar in navigator) - to je ena stvar, ampak, da se znebite velike velikosti in visokih cen - povsem druga stvar, in ne vsak proizvajalec je v veljavi. Kljub temu pa so takšne naprave mogoče najti in precej pametne, vendar le z redko izjemo. Zato je bila najbolj optimalna izbira pripomočka 2 v 1, torej avtomobilski registri z antiradarjem. Ta možnost je kompaktna in vsestranska in je veliko cenejša od lastnega hibridnega hibridabratje Torej, razmislite o najboljših snemalnikih s funkcijo antiradar, ki razlikujejo kvalitativno komponento in učinkovitost dela. Pri sestavljanju seznama je bila pozornost namenjena mnenjem strokovnjakov s tega področja in pregledom povprečnih lastnikov naprav.

ARENA PRO 9900

To je daleč od prvega poskusa blagovne znamke, da ustvari večnamenski hibrid, tj. Navigator, snemalnik in anti-radar (3 v 1). Preteklih modelov ni bilo mogoče imenovati kvalitativno, ampak splošno sprejemljivo za avto: ogromno telo na polovici vetrobranskega stekla ni olajšalo voznikovega življenja in jih zapletlo.

Tokrat je podjetje prevzelo vse najnovejše dosežke na področju tehnologije in elektronike, s čimer je ustvarilo popolnoma ergonomsko in v veliko manjši meri dimenzionalno napravo. Rezultat je bila lepa samodejna predvajanje z diktafonom, navigatorjem in anti-radarjem. 5-palčni zaslon se harmonično ujema z armaturno ploščo ali vetrobranskim steklom in ne zgleda kot bela vrana, kot je bila pri modelih preteklih serij.

Operacijski sistem

Avtoprogram z Android-baziranim registratorjem in anti-radarjem teče, vendar je glavni vmesnik skoraj popolnoma "dvignjen" iz Microsoftovih operacijskih sistemov različice 8 in 10. Plagiatorstvo ni najboljši poklic za dobro znano blagovno znamko, toda je šel na najboljši možen način: specifične ploščice "Vetrovi" se popolnoma prilegajo v pripomoček. Zato imamo takšno sliko. Vgrajen je navigator, ki deluje na protokolih GPS in je zmožen prikazati ažurne podatke o sledenju, preverjanje zPodatkovne zbirke prek omrežja Wi-Fi. Platforma - "Android", kjer lahko uporabnik, če želite, da katero koli od desetih programov navigacije, kot tudi namestite drugo programsko opremo tretjih oseb. Vendar pa je za zadnjo žlico katrana. Uporaba navigatorja z registrarjem in anti-radarjem na 5-palčnem zaslonu je ena stvar, toda tukaj lahko upravljate Android aplikacije na pripomočku, ki se nahaja na vetrobranskem steklu - to je povsem drugače. Tudi ko je avto stoji, vleče roko na napravo in ga obdržati tam je zelo neprijetno, tako da je različica s težo aplikacij dobro samo, če držite napravo v rokah.

Kamera

Kamera v napravi, čeprav je nameščena kot Full HD, vendar ne more snemati v tem pomikanju, ali morda, morda, vendar diaprojekcija prihaja ven. Pri navadnih HD resolucijah tukaj ni težav - stabilen 30 FPS. Radarski detektor deluje tako, kot bi moral in lahko celo osvetli tudi laserske kamere.
Razvijalec pa se ni ustavil na že tako bogati funkcionalnosti naprave in se odločil: "Walk for a walk!", Opremljen z pripomočkom s kamero za vzvratno vožnjo, FM oddajnikom, video predvajalnikom in parktronicom s štirimi senzorji.

Veljavnost nakupa

Če povzamemo, lahko rečemo, da uporabnik prejme izredno vsestransko in inteligentno napravo. Če bi konkurenčne blagovne znamke lahko vse te "kose" postavile v svoje pripomočke, se ne bi izvajale na najboljši način. Zato med ostalimi napravami razreda 3 v 1 ne boste našli najboljšega modela ARENA PRO 9900. Da, cena je previsoka, vendar stane denar, ki ga je porabil, in ga z veliko odšteje.

Prednosti modela:
 • Združuje v enem pripomočku praktično vse in vse, kar je lahko v avtu.
 • Slabosti:
 • neprozoren in zatemnjen zaslon;
 • kratka življenjska doba baterije;
 • V tem primeru je dobro poznana vgradnja v servisne centre ali s pomočjo poveljnikov na vseh rokah.
 • Ocenjeni stroški - približno 28.000 rubljev.

  Neoline X-COP 9100

  Ta snemalnik z antiradarjem lahko varno pripišemo premium razredu. Edina stvar, ki je vredna, je matrika "Sony", serija "procesorja Ambarell" serije A7 in steklena leča za šest objektivov, ki je enostavna za uporabo s polnim pretokom Full HD in zagotavlja kakovostne datoteke v formatu MP3 (kodek H.264).
  Naprava podpira tudi vse načine samodejnega fotografiranja (premikanje, premikanje v okvirju, premikanje avtomobila) in moderne pomnilniške kartice SDXC. Poiščite podoben snemalnik z anti-radarjem te kakovosti, ki lahko shrani do 256 GB (!) Podatkov - ni lahko. Prav tako je treba opozoriti, da obstaja podvojena funkcija, ko se pomembne datoteke (navedena skupina) samodejno kopirajo na CD-ROM, kar je zelo uporabna funkcija za registrarja.

  Značilnosti pripomočka

  Radarski detektor podpira vse dejanske sisteme za odkrivanje, vključno z laserskimi kamerami, kot tudi zloglasno "Avtodorya" s povprečno hitrostjo. Naprava z visoko natančnostjo definira razdalje do teh sistemov in voznika vnaprej opozarja o nadzoru senzorjev. Plus, pametno konfigurirani GPS protokoli podpirajo GLONASS in z zavidljivimi kaznimi za posodobitev pravilnosti. S postavitvijo kontrolnih točk je ta antiradar z registrarjem nesporni vodja svojega segmenta.Proizvajalec je bil v enem primeru izjemno sposoben namestiti radarski detektor, GPS-informator in DVR. Prednosti modela:
 • ogromna funkcionalnost naprave;
 • veliko količino prostora za shranjevanje podatkov;
 • je priročno in kar je najpomembnejše - to je jasen vmesnik.
 • Cons:
 • Radiofrekvenčno območje ima majhno selektivnost (včasih se drži na vratih in semaforjih).
 • Približna cena - približno 17000 rubljev.

  DATAKAM G5-CITY MAX-BF omejena izdaja

  Precej visoka cena na napravi povzroča najbolj natančno upoštevanje njenih značilnosti, saj pričakovanje od tako dragih antiradarjev z registrarjem želi veliko.
  Model je opremljen z dobrim objektivom z razgledom 170 stopinj in šestimi steklenimi lečami, kar je v bistvu norma za premium segment, vendar pa je prisotnost odstranljivega filtra postala prijetno presenečenje. Slednji se 100% spopadajo z nalogami, tj. Odpravo svetlobe in bleščanja.

  Značilnosti naprave

  Matrica antiradar z registrarjem daje podrobno in jasno sliko, pri kateri se parametri kakovosti v samodejnem načinu prilagajajo dejstvu osvetlitve objekta. Na video komponento ni nobenih zahtevkov, ki imajo strokovnjake ali uporabnike. Omeniti je treba kakovostno konstrukcijo nosilca: glavni nosilec je neposredno pritrjen na nosilec in za odstranitev naprave mora uporabnik narediti enostaven premik roke. Pri konkurenčnih analogih je ta rešitev izjemno redka, tako da imamo tukaj dober plus.
  Omeniti je treba tudio originalni rešitvi za CD-kartice: namesto enega imamo dva polnopravna sprejemnika, tako da se ne morete bati zamujenih trenutkov, ko delate z eno od pomnilniških kartic. Edina pomanjkljivost je podpora samo standardnim pogonom, to je največ 32 GB na ležišče. V tem primeru zmaguje prejšnji respondent.

  GPS-funkcionalni

  GPS-protokoli kot tudi GLONASS inteligentno sinergirajo s sistemom "Spidka", ki vam omogoča natančno sledenje koordinatam avtomobila ob upoštevanju redno osvežene cestne osnove. Tako uporabnik dobi najnovejše informacije o stanju prometnih policijskih postaj in sistemov za nadzor hitrosti, pri čemer opozorila prihajajo tako vizualno kot glasovno (lahko jih prilagodite). Prednosti modela:
 • odlična kakovost videa;
 • inteligentna avtomatizacija (G-senzor);
 • pametni vmesnik;
 • hiter prenos podatkov med CD-ROM-i;
 • šifriranje informacij z osebno PIN-kodo.
 • Slabosti:
 • Smrtni so samo kontrolni sistemi, ki so vneseni v podatkovno zbirko GPS.
 • Ocenjeni stroški - približno 25000 rubljev.

  Sho-Me Combo №1

  Blagovni pripomočki bodo dolgo plačevali nizko kakovostne ksenonske žaromete. Trgovine so počasi napolnjene z bolj inteligentnimi in uporabnimi napravami tega podjetja, toda skepticizem kljub vsemu ostaja.
  V tem primeru imamo dokaj kompaktni antiradar z zaslonskim snemalnikom z nestandardno 231-palčno diagonalo, kjer je sprednji del na priročnem mestuvideo objektiv Kljub trditvi, da je Full HD overdrive, naprava ne more upravljati. Uporabnik prejme to diaprojekcijo. Razlog za to je povprečna optika, pa tudi interpolacija slik visoke ločljivosti. Če nastavitve ponastavite na običajno HD-nadgradnjo, se situacija dramatično spremeni: dobimo precej dostojno video za 30 FPS. Glede na to dejstvo je mogoče z gotovostjo reči, da se številke pred avtomobilom vidijo z razdalje največ pet metrov. Trenutek je očitno kritičen za avtoceste in proge, saj je za cestne prevoznike bolje hoditi mimo, saj je ta model večinoma mestni pripomoček. Kakovost nočnih poganjkov naprava tudi ne sije, in razlog je majhna občutljivost matrice in pomanjkanje infrardeče osvetlitve. Prisotnost slednjih, mimogrede, bi korenito spremenila situacijo, vendar se je proizvajalec odločil drugače. Fotoaparat posname videoposnetke v formatu AVI, zato so datoteke težje. Vgrajeni pomnilnik se seveda ne bo spopadel s to količino podatkov, vendar se upira, čeprav nekoliko podpira CD-kartice drugih proizvajalcev, do 32 GB. In tu, spet, popolna ločljivost HD ni polna.

  Posebnosti devays

  Funkcionalnost detektorja je zmerna, vendar sodobne realnosti narekujejo nove standarde in naš anketiranec žal nima časa za njih. Zato, laserski nadzorni sistemi (LISD) z njim "ne na zobeh". Edini način za lastnike pripomočkov v tem primeru je, da se zanašajo na podatke informatorja GSP. Slednje se je izkazalo za presenetljivo pametno: baze se redno posodabljajo in hitro nalagajo, vizualno opozorilo pa se dopolnjujeGlas Prav tako se mnogi uporabniki pritožujejo nad težo naprave. Monoblock na okrovu-naivnež polje tehta skoraj pol kilometra ni najboljša možnost za ruske ceste. Kaj je že stanje na Kitajskem, ampak tudi na kolesih na domačem asfaltu, da ne omenjam pripomočkov. Dobra polovica lastnikov naprave je našla izhod: naprava je pritrjena na ploščo ali "mrtva" nalepka na steklo. Torej, problem z napravo je dovolj, če pa v primerjavi s konkurenčnimi modeli tega segmenta, Sho-Me Combo №1 izgleda res številka ena. Poleg tega proizvajalec ne zlomi cene, zbirka pa je izšla brez napak, škripanja in razpok v debelini prsta, ki je zadovoljila mnoge. Torej, pri nakupovanju, se lahko ravna po načelu "bolje od najhujšega". Prednosti modela:
 • odlična občutljivost modula GPS;
 • jasen in preprost vmesnik;
 • ni neprozorno telo in zaslon.
 • Cons:
 • zastareli protokoli detektorja (ne vidi LISD);
 • povprečen videoposnetek.
 • Približna cena - približno 9000 rubljev.

  Če povzamemo

  Hibridne naprave same po sebi niso najboljša kakovost vsake komponente njegovega pripomočka. Samo z redko izjemo lahko najdete resnično dostojne naprave. Najbolj živahni predstavniki so bili obravnavani v našem članku. Na splošno je treba pri izbiri naprav takega načrta posebno pozornost nameniti naslednjim točkam. Prvič, registrar mora imeti visoko kakovostno optiko in matrico z nizko stopnjo hrupa in visoko ločljivostjo. Na takšne zahteve lahko odgovori le segment premium. Drugič, detektormora imeti visoko občutljivost in biti sposoben prepoznati laserske sisteme razreda LISD. Toda s pretirano občutljivostjo ni treba pretiravati, ker vas bodo opozorili na vsa avtomatska vrata bank in trgovin, pa tudi na semaforje v okrožju, zato nobene konstante "nad". In zadnji je navigator. Če res potrebujete to možnost, to pomeni, da želite napravo 3 v 1 - bodite pozorni samo na modele z veliko diagonalo, drugače pa ne gledate vse te navigacije.

  Sorodne publikacije