JavaScript funkcija velikosti: string.length

javascript je jezik prvotne skladnje, logika katere vam omogoča, da dodate nad toge strukture dinamične podatkovne strukture, ki vam omogočajo, da optimalno rešite nalogo. Vrstice so najpomembnejša oblika predstavitve podatkov. JS ponuja programerju priročno funkcijo za delo z nizi in sposobnost ustvarjanja novih lastnosti nizov.

String - osnovni podatki

Podatki in njihove dimenzije so vedno pomembni. Osnovni podatki so niz. Številke, logične vrednosti, maske bitov, števci in drugi, verjetno zaželeni opisi spremenljivk imajo zasebno vrednost. Ampak glavna stvar - to je strune, natančneje predmetov na splošno in predmetov strune zlasti.
[thumb] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2018-07/funkcya-viznachennya-rozmru-javascript-stringlength_751.jpeg
Logično, javascript string in dolžina (kot lastnost niza) niso povezani. Vsak opis opisa je niz, čeprav s formalnim opisom:
 • var str_1;
 • var str_2 = ";
 • ni zagotovila, da je prva ali druga spremenljivka niz, tako da je v drugem primeru spremenljivki dejansko dodeljena vrednost niza, vendar glede na logiko stvari ni nobenega jamstva, da je v prvo srečanje str_2 bo igralo vlogo niza


  [thumb] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2018-07/funkcya-viznachennya-rozmru- javascript-stringlength_772.jpeg [/thumb]
  Naslednji primer prikazuje, kako enostavno je izračunati velikost vrstice: Operaterji:
 • str = 12345;
 • str = "+ str;
 • opozorilo (str.length) poda vrednost "6".
 • V tem primeru velikost števila vrstic javascript string.length ne dovoljuje neposredno. Potrebna je vmesna pretvorba. Problem jeda imajo številke v javascriptu častno vlogo, pod njimi so dodeljeni ustrezni funkcionalni in matematični objekti. Toda, kot splošno pravilo, se preoblikovanje podatkov opravi samodejno, vse na tem svetu pa so vrstice, vključno s številkami.

  Predmeti in godala

  Formalno je niz predmet, ki ima lastnosti. Dolžina vrstice je lastnost niza. Daleč ne vse naloge menijo, da je dolžina črte njen pravi pomen. Na primer, stavek naravnega jezika je sestavljen iz stavkov, besed in simbolov. Seveda, želja, da se določi velikost predlogov na ravni stavkov, besed in simbolov. Hkrati pa vrzeli nimajo nikakršne vloge.
  [thumb] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2018-07/funkcya-viznachennya-rozmru-javascript-stringlength_753.jpeg [/thumb]
  Napišite element vrstice (po vsebini - predmetu predloga) ni težko, potem pa je lastnostna dolžina na najnižji ravni število znakov brez presledkov. Na besedni ravni je število besed, na ravni stavkov - število stavkov. Če povzamemo podobne objekte v en sam sistem, pridemo do neke vrste dinamičnega imenika. javascript čez dolžino obesi skrito "oznako" o dodelitvi te lastnosti na raven gnezdenja in bo zagotovil točne podatke o pravilnem številu stavkov, besed in znakov.

  Sorodne publikacije