Učinkoviti Tanks Goljufije

"World of Tanks" je najbolj priljubljen in uspešen simulator tankov v zgodovini, ki vam bo omogočil, da izberete enega od resnično obstoječih modelov in poskusite premagati nasprotnike na njem. Zdaj pa svet svetov tenkov igrajo milijoni ljudi in mnogi so bili strokovnjaki že vrsto let. Kako doseči impresivne rezultate, če začenjate? Za to obstajajo goljufije za tanke, ki jih lahko uporabite za močno poenostavitev življenja. Hkrati pa si morate vedno zapomniti, da so vse goljufije za to multiplayer igro nezakonite in prepovedane. Če se še vedno odločite za njihovo uporabo, bodite pozorni na to, kaj so na vašem strežniku posebej prepovedani. Če je tako, potem bodite pripravljeni preprečiti, da bi vam prepovedani skrbniki strežnikov prepovedali, ko zaznajo prepovedane goljufa, ki jih uporabljate. Ste pripravljeni na tveganje? Nato se naučite najbolj priljubljenih in uporabnih goljufij za tanke.

Barvni sledilnik

Če vas zanima goljufija Tanks, je ena izmed najbolj prepovedanih goljufij tista, ki naredi barvno sledilo. Tako boste lahko takoj zasledili, kje je bil posnet. Zato sovražnik ne bo več imel možnosti napada iz zasede, saj boste takoj vedeli, kje je. Ta goljufija je še posebej uporabna za tiste igralce, ki radi igrajo topništvo, saj lahko varno streljajo sovražnike tudi brez svetlobe, ker je pred njimi celotna kartica kotdlani Kot lahko vidite, je lahko goljufija Tanks zelo uporabna, vendar ni omejena na sledilne znake.

Wang's Sight

Ni skrivnost, da ima vsak rezervoar svoje močne in šibke cone, ki so odvisne od njegove zasnove, nagiba oklepa, lokacije spojev oklepnih plošč in tako naprej. V skladu s tem mora izkušen igralec razlikovati sovražne tanke od prvega pogleda, prav tako pa se mora hitro spomniti, kje ima slabe cone. Strinjam se, da je to ogromno delo, in ne more vsak igralec to opraviti. Posledično bo ustrelil naključno, ne bo vedno prišel tja, kam naj bi bil usmerjen, s čimer bo svojo ekipo dvignil. To lahko spremenite tako, da namestite ta goljufija. Če je aktiviran, potem, ko ciljate sovražnika, se bo samodejno premaknil v najšibkejšo cono določenega rezervoarja. Tako lahko dosežete največjo učinkovitost.

Časovnik za polnjenje

Še en čip, ki vam bo omogočil, da se s sovražniki ukvarjate veliko bolj učinkovito, bo postavil časovnik na stolp vsakega nasprotnikovega tanka, ki bo pokazal, koliko časa je potrebno, da se poseben rezervoar ponovno napolni po zagonu strel. To vam bo omogočilo, da se bolj pravilno borite, čim manj škode.

Čit na zlato in kristali

Posebej je vredno govoriti o goljufijah, ki vam omogočajo, da dobite zlato in kristale. Če si drznete prevarati kristale za "Rezervoarje", se izgubljate do največjeganevarnosti, saj uprava najbolj upošteva takšne vidike igre. In če nenadoma imate veliko zlata ali kristalov na vašem računu, lahko dobite kopel in ne boste mogli dokazati svoje. Zato morate zlato uporabiti za World of Tanks, na lastno odgovornost in strah, ob tem pa se zavedati, kakšne so posledice. Ampak skušnjava je seveda zelo velika. Ker si lahko takoj privoščite vrhunsko tehniko, lahko napolnite obstoječe rezervoarje in kupite popolnoma vse, kar potrebujete za njih. In ali je potrebno tvegati, je odvisno od vas, da se odločite.

Sorodne publikacije