Pregled Sven-SPS-704

Dolgo na policah trgovin najdete zanimive stolpce Sven SPS-704. Njihova cena variira do 2500 rubljev. Poglejmo v članku značilnosti naprave, njene prednosti, slabosti in povratne informacije potrošnikov.

Specifikacije

Skupna poraba energije je bila 50 W. Sven SPS-704 je izdelan iz fine disperzijske vezane plošče. Frekvenčno območje je od 45 do 25 tisoč GHz. Za priključitev slušalk je na voljo poseben priključek. Po želji lahko prilagodite nizke in visoke frekvence. Format sistema - 2.0.


Paket

Sistem zvočnikov Sven SPS-704 je na voljo v škatli iz kartona, ki je pobarvana belo in modro. Stebri so pakirani v polietilenske vrečke, lepljene s trakom. Tako lahko napravo zaščitite pred prahom in vlago. Zaradi prisotnosti penastih vložkov je sistem zaščiten pred mehanskimi vplivi. Zato ni potrebno skrbeti za varnost stebrov med prevozom. Paket vključuje naslednje komponente:
 • sami stolpci. Eden od njih je glavni, priključi se na vir zvoka, drugi - nima ojačevalnika in je na račun kabla priključen na drug zvočnik.
 • Vtič ima priključek mini-jack, "tj 3,5 mm. Omogoča vam, da se povežete ne le z računalniki, ampak tudi s telefoni, tablicami.
 • Kabel ni odstranljiv. Kratka je, kar lahko imenujemo pomemben minus. Povezovalni kabel je pritrjen na enega od zvočnikov.
 • Garancijski certifikat in servisna knjižica.
 • Videz

  Zvočniki Sven SPS-704 so izdelani v črni barvi. Imajo zaobljene oblike. Odstranljive sprednje plošče so videti zanimive. Sistem zvočnikov je precej majhen, zato se lahko enostavno prilega tudi na najmanjšo mizo. To lahko imenujemo prednost.


  Sven SPS-704 je izdelan iz fino razpršene vezane plošče, zato je kakovost na najvišji ravni. "Tovarniške" praske, sekanci in sledovi lepila na napravi niso zaznani. Sprednjo ploščo je treba odstraniti gladko in lepo, saj ima najbolj toge pritrdilne elemente, tako da jih je mogoče zlahka zlomiti. Izdelane so iz plastike. Pokrite plošče s posebnim materialom, ki ščiti zvočnike pred vlago, prahom in drugimi odpadki.

  Naprava

  Sven SPS-704, ki ga lahko preberete spodaj, ima nekatere značilnosti. Razmislite o njih. Pod ploščo si lahko ogledate dva zvočnika. Ena izmed njih - visokofrekvenčna - izdelana iz posebne svile. Drugi - nizka frekvenca - dobil premer 100 mm. Njen difuzor je izdelan iz debelega papirja velikosti 74 mm. Na sprednji strani plošče se nahaja indikator, ki določa pretok hrane. Sveti zeleno. Obstaja gumb za nastavljanje glasnosti in predvajanje nizkih /visokih frekvenc, kot tudi priključek za slušalke. Indikator napajanja sveti. Zato ni vredno skrbeti, da se bo vmešaval. Na zadnji plošči lahko vidite napajalni kabel, priključek za priključitev naprave na avdio vir, nadzor faze in tudina gumb za vklop /izklop.

  v napravi, pregledi

  Upoštevanje zvočniki Sven SPS-704 (pregled, da bi pomagali ugotoviti, ali bi jih kupili), moram reči, kako se kažejo pri delu. Ko se govorec občasno hum pri nizkih frekvencah, ki govori o tem, skoraj 90% potrošnikov. Ta problem je veliko proizvajalcev, tako da se šteje manj normalno. Ob poslušanju skladb slišen brenčanje ne bo - lahko prosto prezreti to pomanjkljivost. In to je treba omeniti, da bo proizvajalec najverjetneje podcenjena v značilnostih najnižje frekvence reprodukcijo. To potrjuje veliko poklicnih glasbenikov.

  Koristi

  V prednostni ponudnik opomba:
 • nizki stroški.
 • Majhna poraba energije.
 • Nica videz.
 • Pogosto Mnenja strank vslavlyayut kakovosti izdelave in materialov.

  Nima

  Od minuse mogoče ugotoviti le nekaj nianse. To je zvočnik ozadje stožci so, če so aktivni in igra se ustavi. Sprednji del je odstranjen je težko, zato je verjetno, da mount isto ploščo ali enostavno prekinil.

  Rezultati

  V stolpcu delovanje očitno sami več kot odlično. Tudi s prisotnostjo manjših pomanjkljivosti, še vedno ne dajejo zavezala obžalujem nakup. V svojem cenovnem razredu, je ta model velja za eno izmed najboljših. Vendar nakup, morate slišati, kako sistem zveni v trgovini, ne bo razočaran, ko je poskušalanjihov dom. Navsezadnje imajo vsi potrošniki svoje prednosti in zahteve za razmnoževanje. V primerjavi z drugimi napravami model tega proizvajalca, seveda, lahko zlahka vidite veliko bolj kakovostno in prijetno na zaslišanje zvočnikov. Ta model je bolj primeren za tiste, ki raje poslušajo glasbo, ne da bi prekinili svoje notranje zadeve. Strokovnjaki to tehniko uporabljajo le redko. Toda na splošno njegova cena upravičuje napravo za vse 100%.

  Sorodne publikacije