"Tyndar Dating", mobilna različica: pregledi, funkcije in zanimivosti

Socialna omrežja in internet, ki so vključeni v življenje sedanjosti, so omogočili znatno poenostavitev medsebojnega poznavanja ljudi. Vendar pa so v zadnjem času novi modni trendi postali hitri zmenki - s pomočjo posebnih programov in storitev. Jezik v članku se bo nanašal na Tinder - kako deluje, kaj potrebujete, povratne informacije in kako ga uporabljati.

Opis

Tinder je mobilna aplikacija, izdelana posebej za datiranje. Prisotni na platformah Android in iOS. Prototip programa je služba za datiranje med predstavniki netradicionalne orientacije. Mimogrede, "tinder" v angleščini se prevede kot "vnemo".


Priljubljenost aplikacije je posledica dejstva, da uporablja geolokacijo za identifikacijo uporabnikov v neposredni bližini pametnega telefona, kakor tudi hiter način za izbiro prave možnosti. Cilji datiranja so dolgoročni odnosi in kratkoročni odnosi.

Algoritem dela

Načelo programa temelji na pripravi lastnega profila, ki navaja: spol, starost in ime. Glavni vir ocenjevanja potencialnih partnerjev so fotografije, ki jih je uporabnik naložil. Proces preverjanja kandidatov poteka v načinu presejanja iz vsega niza slik ljudi. Če mu je uporabnik všeč, se postavi ustrezna oznaka, če ne - fotografije so prikazane naslednji. Vsak udeleženec v službi to stori, in če je naključje, je par obveščen o tem. Od tega trenutka dalje lahko začnejo klepetati med seboj indogovor o osebnem srečanju in nadaljevanju komunikacije.


Razvoj projekta

Ustanovitelji Tinder - studio Hatch Labs. Program je prvič videl svet v letu 2012. Od leta 2014 je število ocen preseglo 400 milijonov na dan. V letu 2015 smo v studio vpeljali dodatne plačane funkcije, ki so bile potrebne za razširitev zmogljivosti in nadaljnji razvoj programa.
Do danes je Tyndar vodil pri prenosu v trgovinah aplikacij.

Kako spoznati mrežo Tinder?

Tekoča aplikacija, ki jo prenesete in namestite, vas bo pozvala, da se prijavite v profil. Za to je priročna priložnost, da se prijavite preko računa na Facebooku. Res je, da mora biti v vaši napravi prisotna tudi aplikacija Facebook. Vse osnovne informacije o starosti, spolu in imenu "zožijo" iz socialne mreže. Zato lahko pred uporabo orodja Tinder spremenite podatke na Facebooku, če je to potrebno.

Kako ustvariti profil?

Glavno merilo je fotografija. Zato mora biti jasno in zaželeno je, da je uporabnik prisoten. Več fotografij, bolj podrobno bo mogoče oceniti slabe in dobre strani osebe.
Če želite razširiti iskalno polje, morate to določiti v nastavitvah. To je posledica dejstva, da trenutno mesto ali kraj morda ne najde primernih možnosti. Če želite začeti iskati partnerja, morate določiti vrsto zanimanja za starost in spol. Potem bo aplikacija ponudila prvega kandidata. Na zaslonu bo prikazana njegova fotografija, ime in starost. Če želite navesti, kaj je uporabniku všeč, je dovoljPovlecite desno na zaslonu ali kliknite na srce. Potegnite "na levi ali križ kaže, da kandidat ni bil zainteresiran."
Takoj, ko se oblikuje par, sta dva moška, ​​ki se medsebojno pokažeta v profilih, ki jih zanimata datiranje, Tinder bo o tem obvestil, in zdaj lahko začnete govoriti s potencialnim drugim Uporaba vgrajenega klepeta

Mnenja o datiranju v mobilni različici "Tinder" in priporočila

Uporabniki, ki stalno uporabljajo Tinder, so razvili svoje strategije, ki temeljijo na pravilni metodi datiranja, ki se razlikujejo glede na to, kdo išče - fant ali dekle To je povsem naravno, saj se bolj pogosto zasledujejo različni cilji.
Tukaj je majhen nabor vzorcev za datiranje v mobilni različici "Tinder" za dekleta:
 • Ne objavljajte preveč odkritih fotografij, saj to kaže na razpoložljivost.
 • Če bi se par zbral in se mladenič navdušil nad veliko, mu ne bi smeli pisati prvega, pustiti, da pokaže svojo domišljijo in zanimanje za dekle.
 • V komunikaciji je treba uporabiti manj različne emoticons, simbole in "čustvene simbole", včasih pa banalno "zdravo" izgleda veliko bolj estetsko.
 • Ni smiselno objavljati fotografij z drugimi fanti, brati itd., Ker je to izrecen signal za moške - to je bodisi nekdanji ali aktivni fant in s tem ovira.
 • Mnenja o datiranju v mobilni različici "Tinder" od moških so nekoliko drugačna:
 • Vedno najprej pišite. Bilo je naključje - napisati, še eno - še vedno pisati.
 • Uporabi pozdrave z banalnim "Hi! Kakoposlovno? «in napisati nekaj o tem, kar je prikazano na fotografiji, in spodbujati poznavanje.
 • Pokažite čim več zanimanja za dekle.
 • Ne odlašajte z osebnim srečanjem. Prej, ko fant predlaga srečanje, bolje je.
 • Najboljše je, da se kraj sestanka izbere bližje kraju stalnega prebivališča partnerja. To bo povečalo možnosti za uspešen izid, saj ne bo morala iti skozi celotno mesto.
 • Pozne fotografije. Odlični posnetki iz telovadnice ali fitnesa.
 • Uspeh in neuspeh v Tinderi

  Odstotek uspešnih in neuspešnih zmenkov v Tinderju se spreminja. Nekateri uporabniki opozarjajo, da v resnici vse ni tako hitro, kot bi si želeli. Nekdo v svojih pregledih mobilne verzije Tyndarja pravi, da se je zelo malo partnerjev odzvalo, ko je poskušalo najti par. In za resnično srečanje in samo v enem primeru od desetih. Analizirajući situacijo, uporabnik piše, da je to mogoče v pristopu programa - traja nekaj sekund, da se oseba oceni samo na fotografiji, kar mu seveda ne omogoča, da bi popolnoma razumel svoj notranji svet.
  Številni pozitivni pregledi spletnega mesta Tiinder Dating izvirajo od ljudi, ki cenijo enostavnost postopka. Kaj bi lahko bilo lažje - sedenje, izbira, ljubezen ljudi - gugalnica na desno, ne kot - na levo. V primeru neuspeha vam ni treba trpeti zaradi močnih razočaranj, saj obstaja veliko možnosti, s katerimi se lahko vse razkrije. Tudi iz mnenj o strani "Tyndra" lahko razumete, da ima storitev zelo majhen odstotek ti"Metanje" in "vzreja", ki polni veliko spletnih storitev podobnih tem. Vendar pa ni vredno odrezati računov in uspešnih primerov datiranja in nadaljnjih odnosov. Med pričami o računalniškem programu Tinder si lahko ogledate veliko dobrih finalov, ko se ljudje resnično najdejo in so v istem odnosu do tega dne. V zvezi s samim programom je veliko pregledov namenjenih temu, kako hitro program "poje" baterijo.

  Splošni nasveti in priporočila za vse

  Ti mali nasveti vam bodo pomagali izboljšati vaše možnosti za uspeh. Med tistimi, ki jih je mogoče najti v aplikaciji datiranja iz Tindera, je večja verjetnost, da se bodo ljudje, ki se smejijo na svojih fotografijah, predali. Navsezadnje imajo pozitivno in dobro razpoloženje, kar pomeni, da imajo na razpolago.
  Domneva se, da je najbolj uspešna perspektiva za fotografijo pol-profil. To je trik pogosteje uporabiti, da bi povečali možnosti za uspešno spoznavanje. O svojih hobijih je enostavno povedati s pomočjo ustreznih fotografij. Ljudje, ki podpirajo isti življenjski slog in namen, bodo cenili in videli svojo "lastno" osebo. Ko komunicirate v klepetu, je zelo pomembno, da ostanete pismeni, da uporabljate neobičajne povratne povezave z govorom. Zdaj je to v trendu, pomanjkanje slovničnih in pravopisnih napak pa je velik korak k uspehu. Tudi če uporabnik išče partnerja za eno noč, je še vedno smiselno navesti širše možnosti. Kdo ve, kaj bo prvi dan? Morda bo to vodilo do resnih odnosov. Ni nujno, da takoj razjasnimo ljudistavki, kot so "ni sponzor" ali "strašna preteklost". Ne samo, da odvrača potencialno dobre kandidate, temveč govori tudi o pristranskosti. Humor, ironija in zmožnost, da bi se smejali, so pomembni dejavniki, ki so pomembni v vsakem okolju in času. Koristno jih je uporabiti za lastne namene.
  Da bi izvedli zanimiv pogovor, morate vedeti več o svojem sogovorniku. Če želite to narediti, lahko previdno preuči njegov profil v socialnih omrežjih in dvigne temo pogovorov do točke, da je bližje. Vašim fotografijam, še posebej intimni naravi, ni treba pošiljati neznanih ljudi. To bi se lahko izkazalo za izjemno negativno v prihodnosti. Če je srečanje še potekalo, je zaželeno, da se za to skrbno pripravimo. Za dečke, da bi presenetili, kolikor je mogoče, za dekleta - da se pokažejo v vsem svojem sijaju.

  Na koncu je treba upati, da se bodo nasveti iz članka ujemali s spletnim zmenkom. Nekdo za nekaj srečanj, drugi za resne odnose. Priloga še vedno pridobiva zagon v Rusiji in vsak dan se baza osvežuje z novimi in novimi "iskalci". Zato je vredno prenesti "Tinder", se prijaviti in videti, kdo je pripravljen na srečanje v svojem domačem kraju.

  Sorodne publikacije