Privoščite "Dum 3" ali Polo igralca, da se pripravite!

"Doom 3" - igra v žanru grozljivk, ki je spremenila svet groze. Težko je najti osebo, ki je nikoli ni igrala. Ta stari, vendar še vedno ustrezen projekt bo pomagal prebuditi začetnike in začeti z žganjem solz za "staromodne" igralce. Če želite igrati in se ne trudite - branje na "Duma 3" ne bo samo rešilo problema, ampak na splošno, bodo naredili igro bolj zabavno. Glavna stvar v tem primeru ni pretiravati.

Da se utrujeni igralec pripravi

Skoraj vedno, uporaba ukaznih ukazov takoj ubije celotno atmosfero igre. Groza ne preneha biti strašna in ne vzame toliko. Pravzaprav je tista, ki je strašljiva, ko je uporabnik napisal ukaz za nesmrtnost, neskončne kartuše in vse orožje, ki je v igri.


Na srečo goljufija na "Dum 3" ne razpusti igre takoj. To so isti ukazi, ki niso neprijetni za uporabo. Najpomembnejša stvar je ukrep. Če ne občudujete nepoštene igre, lahko spremenite igro. Bistvo igre ni, da bi zastrašili igralce, ampak se potopili v zaplet in dobili užitek iz barvitega uničenja vseh vrst pošasti. To vam bo pomagalo pri takšnih goljufijah z orožjem, kot so:
 • dajte orožje;
 • orožje_plazmagun;
 • dajte weapon_bfg.
 • Te kode dajejo puško, plazemsko pištolo in slavni BFG. Torej, brez prekinitve igranja, lahko igro naredite veliko bolj zabavno. Protagonist še vedno ni nesmrten, vendar so pošasti razpršene desetkrat svetlejše! Obstajajo še drugi ukazi ukazne mize.Na primer, Bog naredi igralca nesmrtnega. Uporaba tega ukaza preprosto ni priporočljiva. To je dovoljeno le, če obstaja nepremostljiva ovira, ki zaradi napake nenehno ubija protagonista. Če uporabljate to kodo tako, boste izgubili atmosfero igre.


  Prav tako lahko z ukazom Give All v konzoli dobite vse vrste orožja, kartuš, zdravstvenih enot in oklepov. Ne moti igre, je bolj raznolika, ampak skriva številne zanimive ploskve. Ni priporočljivo, da dobite vse vrste orožja z uporabo goljufij.

  Kam iti?

  Kako vstopiti v goljufijo "Dume 3"? Če želite začeti, odprite konzolo. To naredite z gumbom "~". Vse je zelo preprosto: odpremo konzolo, uvajamo kodeke goljufij in uživamo v procesu igre. Vnesite kode točno tako, kot so napisane. Napaka v ekipi ne bo pripeljala do nič slabega, vendar jo boste morali ponovno vnesti.

  Če se ne odpre?

  V nekaterih različicah igre je konzola privzeto onemogočena. Z drugimi besedami, ne odpira se. Če želite dostopati do njega, ga morate v nastavitvah predhodno aktivirati.

  Sorodne publikacije