Več načinov za izbiro vseh Cheat Engine: algoritem, pravila

Že dolgo nihče nima skrivnosti, da bi lahko hekiral različne računalniške igre. Navadni uporabniki lahko preprosto prilagajajo vrednost igre v korist tretjim osebam. Vendar pa je izbira in urejanje več vrednosti v takšnih programih precej problematična. Članek opisuje več načinov za izbiro vseh Cheat Engine.

Kaj je Cheat Engine?

Kot smo že omenili, obstajajo programi za hitro razbijanje različnih video iger. Z njihovo pomočjo lahko enostavno dodate denar, spremenite nekatere značilnosti junakov in olajšate prehod. Eden od teh pripomočkov je Cheat Engine. Sistem ukazov za izvajanje različnih dejanj je preprost za učenje. Učenje uporabe Cheat Enginea ni težko, in vsak igralec bo lahko v celoti delal v njej v nekaj minutah. Tukaj je, kako poudariti vse vrednosti v Cheat Engine.


Prvi način: alternativna izbira

Ta metoda je najpreprostejša, a hkrati najdaljša od vseh. Ko uporabnik najde potrebne vrednosti v igri, jih bo moral premakniti v sosednje okno programa, da bi podatke spremenil. To storite tako, da z enim samim klikom na levi gumb miške na prvi vrednosti držite tipko Ctrl in nadaljujete s klikom na naslednjo. Če so vrednosti malo, na primer petnajst, potem se težave ne pojavijo. Vendar pa bo v prisotnosti velikega števila vrednosti, na primer na tisoče, uporabnik moral porabitiveliko časa. In če želite igrati zdaj, ni želje, da bi to počeli. Za hitrejšo dodelitev uporabite naslednje metode.


Drugi način: zaporedna selekcija

Ta metoda je hitrejša in enostavnejša za izvajanje kot prva. Po zaznavi potrebnih vrednosti mora uporabnik z levo miškino tipko klikniti na prvo vrednost na seznamu. Nato držite tipko Shift na tipkovnici in pritisnite in držite puščico navzdol. Vrednote bodo izstopale same zase. Ko izberete vse, lahko sprostite obe tipki in začnete urejati vrednosti.

Tretji način: dvakratni izbor

Zadnji način je nekoliko podoben prvemu, le uporabniku ni treba držati puščice. Najprej morate zagnati program, izbrati igro in izvesti iskanje vrednosti. Po tem morate odpreti začetek seznama in enkrat klikniti prvo vrednost.
Nato se mora igralec spustiti na konec seznama tako, da drži tipko Shift in dvakrat klikne zadnjo vrednost na seznamu. Zdaj nihče ne bo imel nobenih vprašanj o tem, kako izbrati vse Cheat Engine.

Sorodne publikacije