Pregled razredov WoW: Druidi

Druidi so bili in ostajajo branilci in varuhi sveta "Warkrafta". Poskušajo ohraniti ravnovesje in ravnotežje med vsemi oblikami življenja, zaščititi naravo in mučiti rane. Izkušeni predstavniki duo razreda iz WoW se borijo z nasprotniki s čisto energijo, ki lahko dobi obliko nebeške nevihte, vrtinca ali celo koreninskega sistema.

Nekaj ​​zgodovine

Domneva se, da so bili prvi druidi nočni vilini, ki so imeli najmočnejšo povezavo z zunanjim svetom. Sčasoma so podobne sposobnosti prejele tudi druge dirke.
Druidi so bili dolgo v hibernaciji, ki je trajala več generacij. Ko so se prebudili iz dolgega spanca, so se morali srečati z invazijo goreče legije. Po porazu Archimonteja so se Druidi odločili, da ne bodo zapustili svet bujenja in pomagali pri oživljanju uničenih dežel. Legiji je uspelo povzročiti veliko resnih poškodb naravi, zdaj pa morajo Druidi najti način, kako jih ozdraviti.


Slog igre

Igralci, ki so izbrali razred druidov (WoW 335 in nadaljnje posodobitve), lahko uporabljajo različne sloge. Običajna oblika daje liku sposobnost zdravljenja in sposobnost napada na sovražnika z uroki. Skozi medvedov videz junak postane bojevnik, zaradi mačjega videza - roparja. Takoj upoštevajte, da sposobnost druidov z WoW ni omejena na ti dve vrsti. Prehod igre za ta razred je lahko solo in ekipa. Na zalogi je solo druidŠiroka paleta različnih strategij, ki pomagajo v skoraj vsaki situaciji in proti vsemi pošasti. Kar zadeva zabavo-druid, so njegovi dobri navdušenci, zdravilčeve veščine in potencialna vloga rezervoarja dragocen dodatek vsaki ekipi.


Sposobnost, da se reinkarnira v živalskem druidu z WoW-jem, se ne da takoj - pojavila se bo čez nekaj časa. Priporočamo izvedbo unikatnih razrednih nalog, ki vam bodo pomagale pospešiti proces pridobivanja nove ravni. Skupaj je 6 vrst:
 • medved (cisterna);
 • mačka (blizu, fizična škoda);
 • leopard (povečana hitrost gibanja);
 • lunarnega Sovhoaha (oddaljena bitka, ki povzroča čarobno škodo);
 • ptica (znak je sposoben leteti);
 • drevo življenja (zdravilec).
 • WoW Vodnik za druid: Možnosti za razvoj

  Glavne razlike v razvoju tega razreda določajo veje talentov in sposobnosti, ki jih igralec izbere. Skupaj lahko ločite tri vrste:
 • Balance-druidi imajo učinkovite bojne uroke (tako škodljive kot tudi nastavljene kontrole nad nečim). Ta vrsta bo privlačna za solo lovce za elitne pošasti in ljubitelje masivnih PvP.
 • Feri Druidi imajo napredne sposobnosti, pridobljene v obliki mačk in medvedov. Gilcu Ferralov se bolje razvije za tiste, ki raje uporabljajo strategijo neprekinjenega ubijanja navadnih pošasti (mačji videz), zamenjajo bojevnika v temi (medvedje oblike) ali sodelujejo v solo PvP.
 • Rešeni druidiučinkovito zdravniško znanje. Ta razvoj je boljši za tiste, ki bodo igrali ekipo.
 • Sorodne publikacije