Chit on Just Cause 2: Glavni ukazi

na Goljufije Just Cause 2 je mogoče aktivirati le s trenerji - dodatnih služb, ki omogočajo njihovo vključitev. Ekipe so razdeljene v več vrst in jih lahko v vsakem trenutku uporabe. So veliko lažje prehod in da olajša nalogo.

kode bitke

Zadnje različice omogočajo trenerji za aktiviranje kode goljufija za Just Cause 2, so v veliki meri pomagajo pri bitkah z različnimi nasprotniki. To v prvi vrsti v lasti in pomanjkanje polnjenje neskončno število krogov. Uporabnik lahko ustreli brez prekinitve in ubil sovražnike hitreje. Možno je tudi, da granate v arzenalu nikoli končalo. V tem projektu je zbirka redkih orožja v delih. Te je mogoče dostopati s posebnim ukazom, da jih na kupu in dobil močnejši pištolo za prihodnje bitke.

Druge koristne ukaze

S trenerji vključujejo tudi druge uporabne goljufa za Just Cause 2. Če igralec želi nepomembno zgodbo in hitro šel skozi kampanjo, potem morate aktivirati ukaz za neskončno število življenj. Vsako nalogo lahko potekajo neposredno prekiniti in ne skrbi o izgubi.

Če s to kodo za deaktiviranje izbrano čas na misijo, potem nikoli ne ponovijo igro točk. Obstajajo tudi druge uporabne ukaze, da ne bo december tako enostavno. Ti vključujejo neskončno število zraka na morju, dobili določen znesek denarja ali pa prevozneprebojna Igralcu ni treba uporabiti vseh prisotnih ekip. V pomoč pri goljufijah za Just Cause 2 lahko aktivirate preveč zapleteno nalogo in jih nato preprosto izključite in nadaljujete z igranjem v normalnem načinu.

Namestitev in uporaba trenerja

Razvijalci niso zagotovili možnosti vnosa goljufije na Just Cause 2 preko konzole. Težavo so odpravili uporabniki, ustvarili trener in izboljšali ta pripomoček. Najnovejše različice omogočajo aktiviranje od 10 do 14 različnih kod. Za uporabo goljufij je dovolj, da prenesete program iz specializiranih virov in ga namestite v mapo z datotekami iger. Po tem lahko preberete priročnik, ki bo napisal ključe za aktiviranje pripomočka in uporabo ukazov. Vlaki so najbolje uporabljeni v originalni različici igre. Za stranke, ki temeljijo na piratstvu, šifre goljufij Just Cause 2 ne delujejo vedno. Na začetku se orodje zažene in po sami igri lahko vnesete ukaze.

Sorodne publikacije