MTS: gostovanje v Belorusiji. Tarife, povezava

gre za Belorusijo, da Rusi, je zelo primeren za komunikacijo z MTS. V nekaterih primerih, za uporabo storitve v Belorusiji, celo koristen, saj je gostovanje precej dražji zaradi njihove domovine. MTS ponuja pakete, s katerimi lahko pokličete domov in ne samo brskanje po internetu, pošiljanje redno SMS.

Za gostovanje na voljo?

Za uporabo gostovanja v MTS Belorusiji, morajo ruski državljani imajo običajno dve telefonsko tarifo. Ta "mednarodno in nacionalno gostovanje" in "International dostop." Ta zahteva se ne omejuje na MTS. Poveži se ti paketi lahko le ruski prebivalci, vključno s pravnimi subjekti.


"Mednarodno dostop" je poleg "International in nacionalnega gostovanja". Dejstvo, da je zavrnitev "International dostop" storitev klice izven uporablja samo v druge regije Rusije.

Kaj storiti pred odhodom v Belorusijo?

Če ne želite, da gredo na urad MTS gostovanja lahko povežete samostojno. V ta namen je tam toliko kot 3 načine: povezovanje s posebnim ukazom, ki mora biti vpisan na pametni telefon ali drugo imenika prek uradne spletne strani MTS osebnega računa za povezavo s storitvijo in pomoč kontaktni center. Če se želite povezati gostovanja preko USSD-ukaz, morate poklicati * 111 * 2192 #. Uporaba internetne povezave je narejen po enostavnem registracijo na uradni spletni strani MTS - www.mts.ru. Zaizbrati morate svojo regijo in uporabiti "stikalo".


Kontaktni center MTS ima široko paleto priložnosti, razen roaminga. Torej, če želite povezati gostovanje ali rešiti katero koli drugo težavo, lahko izkoristite več predlaganih načinov. Prvič, lahko pokličete kratko številko 0890 iz mobilnega telefona, in drugič, v mednarodnem in nacionalnem gostovanju, pokličite telefonsko številko +7495766 0166 (pazite, da jo začnete izbirati od +7) in, tretjič, pokličite iz domačega telefona ali od operaterjeve številke MTS ne na številko 8800250 0890.

Kdaj bo samostojno povezovanje v gostovanju delovalo?

Neodvisna povezava gostovanja MTS za Belorusijo in potovanje v druge države bo izvedena v dveh primerih. Prvi je, če je sedem-kartica, ki jo želite povezati z gostovanjem, veljavna manj kot 6 mesecev in ima stanje manj kot 600 rubljev. Drugi je sedem kartic manj kot 12 mesecev, in če je v tem obdobju zamudil vsaj en mesec, to je 0 rubljev.

Povezava gostovanja prek salona komunikacije ali urada MTS

Ne obupajte, če vaša številka MTS ne izpolnjuje pogojev za samo-povezavo. Gostovanje lahko povežete v servisnem centru MTS. Kaj potrebujete za to? Za to bo potrebno osebno priti v pisarno ali salon komunikacije MTS z potnim listom in na račun telefona imeti vsaj nekaj pozitivnega ravnotežja. Prav tako zaprosi za pomoč v servisni center bo uradni predstavnik naročnika. Pooblastilo v tem primeru se izda prek notarja.
Vendar ne bo vedno prišlo do izrazapovezavo z gostovanjem, tudi če ste obiskali urad MTS. Ampak ne obupajte.

"Enostavno gostovanje in mednarodni dostop"

V Belorusiji in nekaterih drugih državah lahko predhodno vzpostavite povezavo z "Enostavno gostovanje in mednarodni dostop". Ta storitev vključuje možnost klica in sprejemanja /pošiljanja SMS sporočil MTS v Belorusiji. Ta storitev vam omogoča tudi uporabo interneta s pametnim telefonom. Za uporabo interneta pa je potrebno povezati dodatne storitve, kot so: "BIT v tujino" in GPRS. Storitev "Enostavno gostovanje in mednarodni dostop" ne zahteva mesečnih odbitkov kot tudi plačila za povezavo ali prekinitev povezave.
Številke podjetij in VIP cene z mestnimi številkami žal ne bodo mogle uporabljati te storitve za uporabo MTS gostovanja v Belorusiji. Ne smemo pozabiti, da ta storitev ni na voljo z vsemi tarifnimi načrti, kar je zaželeno pojasniti v podporni službi ali v pisarni MTS. "Enostavno gostovanje in mednarodni dostop" ne moreta delovati v povezavi z "mednarodnim in nacionalnim gostovanjem". Medsebojno se odklopijo in če je treba ponovno preklopiti na enega od njih, bo treba ponovno povezati, kot prvič.

Stroški storitev v Belorusiji

Tarife MTS za gostovanje v Belorusiji so precej demokratične po ceni, zlasti ko gre za samo Belorusijo in tudi Rusijo. Tako bodo dohodni klici iz Rusije in vikendi v Rusijo stali gostovanje v Belorusiji v višini 70 rubljev na minuto. Enako so stroški klicev v Belorusijo. ČeKlic je narejen v eni od držav SND, Gruziji, Južni Osetiji ali Abhaziji, nato pa se njegova cena poveča na 109 rubljev. Druge države v MTS-gostovanju iz Belorusije pokličejo 135 rubljev na minuto pogovora. Vsa dohodna SMS sporočila v gostovanju v Belorusiji so brezplačna, vikend pa znaša 10 rubljev. Internet v primeru razpoložljivosti storitve BIT v tujini stane neomejeno 450 rubljev na dan in brez posebnih storitev - 10 rubljev za 40 KB vhodnih ali izhodnih informacij.

Storitve gostovanja

Najprimernejša številka za reševanje težav pri povezavi MTS v Belorusiji je 0890. Dejstvo je, da je Belorusija del tako imenovane skupine "držav prisotnosti". Zato lahko med bivanjem na ozemlju te države prejmete brezplačne nasvete in pomoč, pri čemer za večino držav ne uporabljate splošno sprejetih pravil na naslovu +7495766 0166.
Na ozemlju Belorusije se lahko težave, ki se lahko pojavijo, rešijo tudi v beloruskih trgovinah MTS. Poleg tega se lahko tudi gostovanje, če ni bilo povezano v Rusiji, poveže v beloruski kabini in izvede mednarodne klice z MTS. Vse informacije o gostovanju, njegovih tarifah in storitvah so na voljo v Belorusiji. To storite tako, da v telefon vnesete ukaz * 111 * 33 #. Že na ozemlju Belorusije mora telefon samodejno izbrati operaterja MTS-Belarus. Če se to ni zgodilo, potem samo stik z salon povezavo z vprašanjem, kako povezati gostovanje MTS v Belorusiji.

Plačilo

Plačilo za storitve MTS niozemlju Rusije ni težko. Obstaja veliko načinov. Kot ste rekli, izberite po svojih željah. Vaših sedem, pa tudi osebni račun druge osebe, medtem ko ste v tujini, lahko dopolnite s kartico MasterCard ali Visa. Za to morate poklicati številko +7495766 0166 in uporabiti navodila glasovnega menija. Manj kot 100 rubljev pri uporabi te storitve ni mogoče dopolniti. Na kartici lahko svoj račun ponovno napolnite z internetom v pametnem telefonu. Povezava za to manipulacijo je www.pda.mts.ru/online.
Denar lahko začasno dobite na telefonu na stroške podjetja upravljavca. Storitev »Obljubljeno plačilo« je tukaj za pomoč. V tem primeru se bo na račun MTS na telefonu pojavila od 50 do 800 rubljev. Iz bilance stanja bo podjetje umaknilo sredstva v 7 dneh. Cena te storitve je le 5 rubljev. V dajatev lahko vzamete tudi 1500 rubljev, vendar je to, če je skupno za zadnjih 180 dni, mobilni račun je bil obnovljen za najmanj 1.500 rubljev. Na splošno je razpoložljivi znesek, ki ga je mogoče izposoditi s pošiljanjem SMS sporočila MTS, odvisen od tega, kolikšen znesek je bil v zadnjem času dopolnjen. To razpoložljivo količino lahko ugotovite in uporabite storitev z ukazom USSD * 111 #. To bi bilo pametno, da prenesete "Easy plačilo" app na vaš pametni telefon pred odhodom v tujino. Od tega lahko zlahka dopolnite svoj telefonski račun ne samo v Belorusiji in drugih državah, ampak tudi v Rusiji, ne da bi zapustili svoj dom. Od svojih najbližjih lahko zahtevate, da izpolnijo račun z zahtevo »Izpolnite moj račun«. Ampak blizu tegamanipulacija lahko uporablja storitev "Direct Transfer". Tako lahko preostalo vsoto dopolnite s številke na številko MTS. Lahko vzamete denar na sedem kartico posojilo od MTS. V ta namen obstaja posebna storitev "Polno zaupanje". Vendar je treba spomniti, da v tem primeru, "obljubil plačilo" ne bo prišel za odplačilo posojila. No, najbolj priročen način za dopolnitev telefonskega računa za klice iz MTS v Belorusijo, Rusijo in druge države je uporaba storitve "AutoPayment". "AutoPayment" vam omogoča, da ne razmišljate o plačilu telefonskega računa. S to storitvijo iz kartice se avtomatično zaračuna denar in pride na račun telefonske številke. To se lahko uporablja na ozemlju Rusije.

Priporočila

Da ne bi prišlo do mednarodnih komunikacij med obiskom Belorusije s problemi komuniciranja in za delo s pomočjo MTS Seven, je bolje upoštevati nekaj preprostih priporočil.
  • Vnaprej naložite potrebno količino denarja na telefon.
  • Med bivanjem na ozemlju te države ugotovite tarife Belorusije. Navsezadnje jih lahko uporabite med potovanjem.
  • Za pogosta potovanja v Belorusijo je smiselno izvedeti o popustih v gostovanju od MTS in uporabiti gostovanje "MTS brez meja".
  • Ne smemo pozabiti, da se celo 1 sekunda v gostovanju šteje za polno minuto, kar pomeni, da se denar za ves čas, manj kot minuto, zabeleži kot cel minut. Tarifa za gostovanje na sekundo ni predvidena.
  • Obnovitev računa v Belorusiji je potrebna, vendar bolj zanesljivavsi imajo na telefonu storitev »Full Trust«. Razpoložljivost te storitve vam omogoča uporabo komunikacijskih storitev pri ničelni in minus bilanci.
  • Zato uporaba ruskega MTS v Belorusiji ni tako drago zadovoljstvo. Poleg tega je prijetno, da je za vse težave s povezavo MTS na ozemlju te države lahko povsem razumljivo. Toda kljub temu, da gremo v Republiko Belorusijo, je bolje, da znova pozavarovamo in vse storitve in pakete povežemo vnaprej in vedno ostanejo v stiku.

    Sorodne publikacije