Kako zmanjšati ping v "SAMPO": najbolj učinkovite metode

Igra "DTA" na "slabem" internetu je problematična. Če je velik ping, bodo številna dejanja za igralca blokirana. Vendar pa se lahko zmanjša na udobno vrednost. To je mogoče storiti s programom in povečati hitrost interneta.

Kaj določa hitrost

Če povezava uporablja modem ali internet do 2 Mb /s, bo njegov ping na območju dvesto. Zaradi tega bo hitrost signala predvajalnika nizka. Število pingov je lahko odvisno od priključenih uporabnikov interneta prek omrežja Wi-Fi ali kabla. Tudi nekateri ponudniki doživljajo izpad dela.
Najbolj optimalna rešitev v tem primeru bo sprememba ponudnika. Prav tako lahko igralec preklopi na hitrost pri višji hitrosti. Če pa nima te priložnosti, se mora naučiti vseh načinov, kako znižati ping v SAMPO. V nasprotnem primeru bo igralec izgubil številne prednosti v tekmi, saj bo njegov lik lažje ubiti zaradi interneta.


Najučinkovitejša metoda

Zlomi se lahko pojavijo pri vsaki nadgradnji odjemalca v programski opremi. To se odraža v močnem povečanju ping-a. Igranje s takšnimi vrednotami bo nemogoče, zato mora igralec vedeti, kako zmanjšati ping v "SAMPO". Da bi to naredil, potrebuje:
 • Prenesite "čisto" GTA San Andreas. Če igralec uporablja spremembe, potem njegov internet izkušnje obremenitev večkrat. Navsezadnje mora prenesti tretje osebeteksture in skripte.
 • Zaženite protivirusni program in dokončajte vse procese, ki delujejo na spletu. Nekateri programi lahko posodabljajo ali posredujejo informacije, zaradi katerih se vrednosti ping-a povečajo.
 • Kliknite na "Ktll" + "Alt" + "Divide". V meniju dokončajte vse uporabniške procese, ne da bi zaprli taskmdr.exe.
 • V upravitelju opravil kliknite na zavihek »Nova opravila, kjer morate aktivirati explorer.exe. To storite, če je predvajalnik izklopil internet na računalniku.
 • V upravitelju opravil podajte nizko prioriteto igre GTA, storite enako z odjemalcem za več igralcev.
 • Če je vse narejeno pravilno, se bo udobje igre uporabnika povečalo za 2-3 krat. To je ena izmed najučinkovitejših metod za zmanjšanje pinga v "SAMPO". Če želite zagnati aplikacije, morate v upravitelju opravil odpreti explorer.exe. Povratne informacije igralca kažejo, da ta metoda deluje. Imajo ping z vrednostjo 400-600 padel na 20-100 milisekund.


  Ping Downgrade program

  PingAmplifier za DTA bo pomagal igralcem pri tem problemu. Za neprekinjeno delovanje se mora izvajati v imenu skrbnika. Potem lahko odprete igro "SAMPO". Avtorji programa za boljše delovanje priporočajo zapiranje vseh drugih brskalnikov in zagonskih naprav. Tudi med igro morate dokončati vse uporabniške procese.

  Drugi načini

  Na računalnikih 2002–2007 lahko igra zaostaja zaradizastarelih parametrov. Navsezadnje so uporabniki običajni internet, vendar je kakovost komunikacije slaba. Takšni igralci morajo vnesti nastavitve igre, preden znižajo ping v "SAMPO". V tem meniju premaknite vse drsnike na minimalne vrednosti. Kakovost grafike se bo poslabšala, toda zmogljivost in ping sta lahko za igro udobna.
  V nekaterih primerih pomaga ponovna namestitev programa za več igralcev. Naložiti ga morate na uradni strani igre. Prav tako lahko pomaga posodobiti sistemske gonilnike, vključno z omrežnimi aplikacijami. Navsezadnje lahko postanejo zastareli, zato slabo delujejo. Z uporabo operacijskega sistema Windows lahko zmanjšate vrednosti pinga. Za to mora uporabnik odpreti upravitelja opravil, kjer je treba nastaviti "visoko" ali "nizko prioriteto", zato ga je treba eksperimentirati, saj se lahko vsak igralec različno odzove na različne spremembe.

  Sorodne publikacije