Pregled aplikacij za firmware android prek računalnika

Trenutno obstaja veliko število programov, ki omogočajo obnovitev, ponovno zagon ali obnovitev prek računalnika. Če so vsi razstavljeni, potem bi skoraj vsak program, ki se brezplačno distribuira, lahko izvedel podobne uporabniške poizvedbe. Glavna stvar -, da bi našli na internetu, da je korist, ki je kot nalašč za določen telefon. Na splošno, firmware kitajski android in ameriški je podoben drug drugemu. V članku bomo preučili nekaj priljubljenih aplikacij, ki bodo funkcijo odlično izvajale.


Splošne informacije

Programska oprema na vašem računalniku vam omogoča, da kadarkoli prepišete napravo. Toda pogosteje se uporabniki zatekajo k podobnim, če je potrebno namestiti operacijske sisteme po meri, posodobitve, ki jih razvijalec ne podpira. Prav tako je pogosto s pomočjo programov za firmware android prek računalnika je obnova "opeke". To so naprave, ki so iz neznanega razloga zavrnile delovanje operacijskega sistema. Mnogi strokovnjaki priporočajo, da svojo napravo posodobite iz računalnika, tudi če deluje stabilno. Ker se lahko poškoduje s prekomernim utripanjem prek zagonskega nalagalnika - vendar je težko popraviti, vendar je to mogoče.

Najbolj priljubljeni programi

Pogosto se lastniki programske opreme android-5, ki se včasih zruši, postavljajo vprašanja o tem, kateri programi lahko spremenijo programsko opremo. Trenutno najbolj priljubljena orodja so:
 • SP FlashTool.
 • Pošiljatelj
 • FastBoot.
 • Odin.
 • KDZ Updater.
 • Sony PC Companion.
 • Zahvaljujoč tem pripomočkom lahko preprosto spremenite programsko opremo ali namestite posodobitve za telefon brez škode. Njihov vmesnik je čim bolj jasen, v samem pripomočku je "Pomoč" in "Pomoč". V članku opišite le nekatere od navedenih storitev. Vsi programi so varni in varni.  SP FlashTool

  Ta programska oprema za android prek računalnika je najboljša in najbolj priljubljena. To je posledica dejstva, da je primeren za skoraj vse pametne telefone in telefone. Lahko se uporablja tudi za druge operacijske sisteme, proizvajalec telefona pa ne igra nobene vloge. Poleg tega se pogosto uporablja pri delu s kitajskimi napravami, ki se v stabilnem delovanju operacijskega sistema nikoli niso razlikovale. Če želite delati s tem pripomočkom, boste morali prenesti SP MDT in neposredno gonilnik za telefon. Bistvo funkcionalnosti je, da lahko računalnik preko najnovejših datotek dostopa tudi do telefona v mirovanju. Program mora prenesti datoteko Scatter (naloženo z vdelano programsko opremo, če jo ne najdete na internetu). Zahvaljujoč njemu je vse kar se da preprosto. Intervencija uporabnika praktično ni potrebna - razen pritiska na nekaj gumbov na telefonu in v programu.

  Bootloader

  Ta pripomoček ni program za utripanje androida na računalniku. V telefonu morate odkleniti zagonski nalagalnik. Lastniki HTC se pogosto soočajo s tem problemom.Huawei, Motorola, Sony in tako naprej.
  Vsebina je omejena na dostop do sistema, spreminjanje vseh potrebnih podatkov. Zato bo enostavno namestiti tiste vdelane programske opreme, ki jih je blokiral pametni telefon.

  FastBoot

  Da bi spremenili firmware za android v Samsungu, mnogi uporabljajo ta program. Morda se zdi težko razumeti, vendar ni. Deluje preko konzole. Vdelana programska oprema je narejena samo prek računalniške linije, ki se imenuje neposredno na računalniku. Zato se lahko zdi, da je ta uporabnost težka za ljudi, ki tega niso nikoli srečali. Dejansko je vse zelo preprosto in razumljivo.

  Odin

  Še ena programska oprema za Android download preko računalnika, ki je povpraševanje med kupci Samsung. To je čim bolj preprosto. Vmesnik je priročen, obstajajo referenčni materiali. Na internetu lahko najdete veliko število poučnih lekcij, ki opisujejo, kako poteka ta proces. Nič zapletenega.

  Rezultati

  V članku so opisane najbolj priljubljene aplikacije za android z vdelano programsko opremo prek računalnika, ki se lahko varno uporablja za reprogramiranje. Najbolje je, da uporabite prvo, ker je preverjeno s časom in redko ne uspe. Po njenem posredovanju ste lahko prepričani, da telefon ne bo uspel. Zahvaljujoč temu se vsi uporabniki osredotočajo nanj.

  Sorodne publikacije