Prašičji zombi v Maincraft: majhen pregled

Prašičji zombi v Minecraftu je nevarna pošast, ki ima ne le povišano življenjsko dobo, ampak lahko uporablja tudi različna orožja. Boj proti njemu zgodaj v zgodnjih fazah je dovolj težak, zato je najbolje, da pobegnemo na sestanku. Lepo je spoznati, da se množica ne pojavi tako pogosto in v bistvu živi v oddaljenih deželah. Da bi izvedeli več o tem, najprej posvečamo pozornost njegovemu videzu in zmožnostim.

Kaj je to bitje?

Prašičji zombi v Minecraftu je videti kot normalno, oživljeno sanje z nekaterimi elementi prašiča. Kljub temu, da je videz zelo specifičen in včasih duhovit, boj z pošastjo ni tako preprost. V večini primerov se zabava z orožjem in je lahko zelo slab za vas in vaše strukture. Zato upoštevajte njegov videz vnaprej in se poskusite dobro pripraviti na to srečanje. Na srečo ni tako pogosto oživljen okoli glavnih stavb, saj je glavni kraj bivanja zunaj običajnega sveta.


Kraj prebivanja

Prašičji zombi v Minecraftu ima osebno lokacijo za drstenje. To je spodnji svet, ki ga lahko najdemo v lastnih prizadevanjih ali prek posebnega portala. V naglici je treba opozoriti, da se na teh področjih lahko takoj pojavi veliko število sovražnikov, zato je pred obiskom bolje pripraviti in pobrati močno opremo. Druga različica spanja mafije je navadni svet. Če stelastnik kmetije in vzreja prašičev, potem če eden od posameznikov udari v strelo, bo takoj postal zombi. Potem bo začela uničevati bitja, zgradbe in lov za vas. Zato so kmetije bolje braniti in se takoj odzvati na nastanek tako neprijetnega problema.


Še vedno je na nekaterih strežnikih na Minecraftu mod, ki dodaja kožo svinjskega prašiča. Novi grafični element vam omogoča, da skrijete videz lika in se pretvarjate, da ste redni mob. Prilagaja se avanturi in lahko služi kot dobra taktična prednost. Zato pred vstopom v igro na strežnikih preberite njihov opis in seznam razpoložljivih sprememb. In potem bomo govorili o plen, ki lahko pade iz teh pošasti.

Možen lut

Glede na to, da so prašičji zombiji v Minecraftu dokaj težak sovražnik, potem ne smete biti presenečeni nad dobrimi nagradami po njegovem uničenju. Če jo premagate, lahko dobite:
  • zlati bik;
  • zlato posrebren meč;
  • gnilo meso;
  • Vse druge stvari, ki so sovražnika pobral v času njihovega obstoja.
  • Za pošast je zelo zanimivo in dragoceno, zato je včasih smiselno aktivno loviti ta bitja. In če poskusite, lahko organizirate celo farmo svinjine v Minecraftu. Res je, da boste potrebovali močno ločenost, čarobnost strele in veliko časa. Namesto tega boste dobili dobre kmetijske vire in zlatnike, ki so potrebni za učinkovit razvoj. Zdaj imate vse informacije o prašičjih zombijah v Minecraftu. To je sovražnikdovolj močna in dragocena v smislu nagrad. To je enostavno najti in lahko celo ustvarite kmetijo s stalno micelij. Glavna stvar je, da se odločite, kaj točno želite dobiti od te pošasti in začnete igrati.

    Sorodne publikacije