Kako pobegniti od zombijev: pregled iger zombi, mimo, skrivnosti in nasvetov

Zombi igre so bile vedno priljubljene igralke. Ti slavni človeški sovražniki so postali ključni junaki mnogih priljubljenih iger in se še vedno pojavljajo v številnih uspešnih projektih. Gre za zombije v video igrah, o katerih bomo razpravljali v našem današnjem gaydayu. Mi vam bomo povedali, ne samo o tem, kako pobegniti od zombijev v več priljubljenih projektih, ampak tudi govoriti o subagnery na splošno, spominjajo najboljše od najboljših.

Zaščita mrtvih v zadnjem dnevu na Zemlji: preživetje

Zadnji dan na Zemlji: dogodki preživetja se dogajajo v postapokaliptičnem svetu, ki ga poplavljajo mrtvi mrtvi. Boj z njimi mora biti vsak dan in hkrati skrbeti za vire, hrano in druge dragocene stvari. Kako pobegniti od zombijev v večno nevarnost? Seveda, da bi se skrili na dobro zaščiteni bazi, o tem, kakšno ureditev bomo z veseljem opisali v nadaljevanju.


 • Uporabili bomo biče. To preprosto orožje lahko postane dobra obramba pristopa do našega doma. Postavimo vložek v več vrstah in dobimo učinkovito ograjo! Omeniti je treba, da je z vsemi svojimi učinki pri tej zaščiti več pomanjkljivosti. Prvi - kopja ne izpolnjujejo vloge "zamika", ampak povzročajo trajno škodo. Množica mrtvih lahko še vedno doseže naša vrata. Druga šibka stran ostre ograje je, da lahko ne samo poškoduje zombi, ampak tudi protagonista, zato blokiranje prehoda zase ni priporočljivo.
 • Delimopo obodu pasti - to so lahko mine, strij, turretov ali navadne, vendar ne manj učinkovite pasti.
 • Poglejmo okrepitev zidov zavetišča. Najbolj varna in zanesljiva raven zidov je 3 ravni. Takšna zaščita bo lahko stala pod pritiskom katerekoli horde krvoločnih pošasti. Če se lahko stene spodnje ravni zlomijo v najbolj nepričakovanem trenutku, potem je največja škoda, ki jo stene ravni 3 med napadom - to so oznake prask in nekaj zataknjenih kandž.
 • Svetujemo vam, da svoj čas in trud porabite za črpanje, saj je način, kako pobegniti od zombijev na visoki ravni, veliko lažji. Igralci z nizko črpalno stopnjo bodo med prehodom doživeli vztrajne težave, saj nasprotniki dobesedno dušijo vse ovire na njihovi poti.


  Rešite se iz zombijev v Minecraftu

  Ko noč pade na kubični svet, se različne pošasti odpravijo na lov iz svojih skladišč: okostnjaki, pajki in seveda zombiji! Slednje so neke vrste sovražne mafije, ki napadajo igralca le v temi in gorijo med svetlobo dneva. Zombiji so precej preprosti in počasni sovražniki, zato jih je enostavno braniti. Kako pobegniti iz zombija v Minecraft? Prvi in ​​najučinkovitejši namig je skriti do jutra v katerem koli zavetišču. Lahko je hiša, jama (z nujno blokiranimi vhodi in izhodi) ali preprosto dobro izkopana. Mimogrede, neizkušeni igralci lahko pomagajo z različnimi video posnetki, kot je niz video posnetkov o tem, kako žuželka pobegne iz zombija v Minecraftu. Vredno je povedati o vaseh,ki pogosto postanejo tarče za zombi napade. Glavni pogoj za napad - v vasi naj bo 10 vrat in 20 prebivalcev. Če smo "srečni", da smo v vasi (ali nekje v bližini) ob polnoči, potem bomo videli, kako je na meji do 20 tolarjev. Primeri takšnih nočnih napadov lahko najdete v video seriji z naslovom "Nub in pobeg od zombijev".
  Med zombi obleganjem bo popolnoma prezreti raven osvetlitve mesta. Napad se dogaja v večini biomov. V tem primeru imamo dva izhoda: skriti ali se spet boriti.

  Kako se boriti z zombijem v Minecraftu?

  Če vanilija pobegne iz zombija, potem pro-igralec ugasne in se bori! Sledite naslednjemu akcijskemu načrtu:
 • Za začetek morate pritegniti pozornost zombija. Takoj, ko nas bo opazil, bo takoj začel pristopati. Ne izgubljajte časa in takoj udarite v mob s kritičnim udarcem, medtem ko je bolje skočiti. Po prvem udarcu lahko ostaneš na mestu, saj so zombiji zelo počasni in vedno bomo imeli čas za pobeg.
 • Sovražnika nadaljujemo s kritičnimi udari. Med napadi je pomembno pogledati okrog strani in se prepričati, da v bližini ni drugih nasprotnikov. Bodite pozorni, ker vsak nov udarec lahko povzroči pojav drugega zombija.
 • Če boj ne poteka proti enemu zombiju, ampak proti več, potem se lahko zatečete k naslednjemu triku: tečemo proti njim in kliknemo z levim gumbom miške. Z dano akcijo bomo lahko potisnili sovražne mobove nazaj v več blokov.
 • Zombies in Sims 3

  S prihodom "Supernatural", naslednjiRazburljivo DLC za Sims 3 v igri so se pojavile različne vrste mrtvih. Skoraj vse pošasti nadzoruje igralec, razen naših starih zombi prijateljev. Če onemogočite njihov nastop v igri, potem je zanka meseca prekinjena, in to je nezaželeno, da to storite v aplikaciji. Tako se zgodi, da zombiji ne prinašajo nobenih posebnih težav in ne preprečujejo, da bi se igralec ukvarjal z rutinskimi posli, včasih pa se zgodi, da se hiša likov začne neprestano množično napadati. Takrat se pojavi vprašanje: kako pobegniti od zombijev?

  Kako se spopasti z zombiji v Sims 3?

  Shranjevanje območja in najljubših likov iz napada mrtvih je naslednje:
 • Izkoristite goronistrel iz "Plants vs. Zombies". Topovi se lahko postavijo po obodu zaščitenega območja. Lupine arašidov potopijo zombije v spanec in so zelo učinkovite proti majhni množici.
 • Namestite gugalni stol. S takšnim predmetom na dvorišču lahko pozabite na težave, ki jih prinašajo zombiji, njihova pozornost pa se preusmeri na gugalni stol.
 • Namestite žarnico "Spectrum of Sentiment". Še en uporaben element s čarobnim učinkom.
 • Nanesite na cvetni prah zombi. Palec v vilah ima posebno zdravilno lastnost, ki lahko zombija spremeni v šiv.
 • Zajetje pokriti z ograjo. Dobra možnost za zaščito vrtnih ležišč ali majhnega zasebnega prostora. Če je parcela velika, potem bo zombi ignoriral ograjo in se pojavil tik ob hiši.
 • Druge priljubljene igre zombi. Project Zomboid

  Obstaja veliko drugih razburljivih igerteme, ki jih je vredno posvetiti temam zombi. Projekt Zomboid je prevračanje preživetja na samem vrhu zombi apokalipse. Igra nima specifičnega finala, vendar je celotna parcela vezana na čim daljše bivanje. Glavni junak ima lastno črpalko, ki odpira dostop do novih priložnosti.

  Left 4 Dead

  Serija priljubljenih iger Left 4 Dead je predstavljena v žanru sodelujočega strelca, kjer pobegniti od zombijev - nato pojdite naravnost. Koncept je precej preprost: štiri popolnoma različne znake, ki združujejo imuniteto proti zombi virusu, morajo priti iz točke A v točko B. Igra ima več razdelkov, na desetine edinstvenih in številnih zombijev!

  Walking Dead: The Game

  The Walking Dead: Igra je interaktivna drama, ki temelji na stripu Roberta Kirkmana. Protagonisti so preprosti ljudje, ki so se soočili z izbruhom zombi virusov. Igranje je enojni igralec z svobodo izbire. Med videoigrami The Walking Dead: The Game je znan tudi po svojem izvirnem slogu, ki spominja na stil grafičnih romanov.

  Svetloba zaradi umiranja

  In naš sedanji gej zaključi še en uspešen projekt, ki združuje hkrati najbolj kul stvari - zombiji in parkurji. Dogodki igre se odvijajo v izmišljeni metropoli Haran, v kateri je prišlo do sumljivega izbruha virusa. Glavni protagonist se bo moral pridružiti skupini, ki je preživela, da bi se uprla krvoločnim zombijem in lokalnim razbojnikom.

  Sorodne publikacije