Config - kaj je? Kako ga namestiti in konfigurirati?

Če ste igralec, ste verjetno slišali za obstoj konfiguracije. Toda ali veš kaj je to? Kako ga uporabljati? Zakaj je to potrebno? Izkazalo se je, da je lahko zelo koristno, še posebej, če igrate online strelce. Brez konfiguracije verjetno ne boste uspeli na visoki ravni. Zato, če želite uspeti, morate razumeti to situacijo. Zdaj boste izvedeli, kaj je config, kako ga uporabljati in zakaj. Ko se boste seznanili s tem gradivom, boste razumeli, kako pomembno je to. Zato je čas, da ugotovite, kaj je config.

Splošne informacije

Prvo vprašanje, ki ga boste zdaj prejeli, je "Kaj je konfiguracija?". Če ste igrali več strelec za več igralcev vsaj nekajkrat, bi morali slišati o konfiguracijskih datotekah. Ampak, če ste prebrali ta članek, verjetno ne veste, kako je. V tem primeru je treba začeti od samih temeljev. Config je konfiguracijska datoteka za igro, ki vsebuje vse nastavitve, ki so naložene skupaj z igro. Konfiguracijska datoteka je v vsaki igri, vendar je na prvi pogled težko razumeti, kako vam lahko ta datoteka pomaga. Zato zdaj, ko veste, kaj je config, je čas, da se pogovorite o tem, kako je lahko.

Tipi konfiguracij

Ne, to ne pomeni, da obstaja konfiguracija "COP", config "Doti" in tako naprej. Dejstvo je, da za vsako igro obstaja več konfiguracijskih datotek, zato morate vedeti, katero datoteko morate dotakniti in katerebolje ga je ignorirati. Prva datoteka je autoexec.cfg, ki je primarni in ključ. Vsebuje osnovne informacije o igri in če želite spremeniti konfiguracijo, začnite s tem. Dejstvo je, da je to prva konfiguracijska datoteka, ki jo lahko prenesete skupaj z igro, zato morate tukaj določiti nastavitve, ki jih želite razdeliti na vse naslednje konfiguracije. Konfiguracije CS so lahko na primer številne, namenjene za različne namene, vendar imajo lahko skupne funkcije, ki jih je treba v tej datoteki podati.

Ločene konfiguracije

Kot smo že omenili, so lahko nastavitvene datoteke CS: GO na enem računalniku v velikih količinah. Prvi se imenuje config.cfg, ostalo pa lahko kličete tako, kot želite. Če želite aktivirati enega od njih, mu podajte ime config.cfg ali pa ga aktivirajte preko konzole v sami igri. Tako ali drugače imajo te datoteke lahko različne nastavitve, ki so primerne za različne načine igre, zato razmislite, katere nastavitvene datoteke želite ustvariti. Toda preden to storite, morate ugotoviti, na katere funkcije se lahko ročno naročite v teh datotekah. Naslednja tema tega članka je konfiguracijska konfiguracija za "COP: GO" in za katero koli drugo računalniško igro.

Kako nastaviti in nastaviti nastavitve?

No, zdaj imate osnovno idejo o tem, kaj je con fi gu, tako da lahko nadaljujete. Na primer, natančno morate vedeti, kako se nastavitve konfiguracijske datoteke pojavijo. Dva stanačine, ki jih lahko uporabite. Najprej lahko najdete to datoteko v mapi z igro, jo odprete v Beležnici, nato pa v sami datoteki predpišete potrebne ukaze. Drugič, med igro lahko urejate konfiguracijo, vendar je treba omeniti, da bodo vse spremembe pomembne samo med eno sejo igre. Zato je priporočljivo spremeniti konfiguracijo samo na prvi način. Če boste uporabili prvo metodo, potem morate ugotoviti, kako nastaviti konfiguracijo na drugem računalniku. Dejstvo je, da lahko vedno kopirate datoteko in jo nato prenesete v ločen medij. Potem boste lahko prenesli konfiguracijsko datoteko na kateri koli računalnik, kjer boste morali igrati "COP" ali kakšno drugo igro.

Omejitve FPS

Prva stvar, ki jo morate vedeti, ko začnete urejati konfiguracijo, je FPS. Kaj je to? FPS je število sličic, ki so prikazane na monitorju. Višji kot je ta indikator, boljša je slika na zaslonu, vendar povečuje zahteve za računalnik. Zato morate razmisliti o določitvi omejitve števila FPS, tudi če imate zelo zmogljiv računalnik. Manjše število FPS, manj verjetno je, da se pojavijo napake in zamiki. Poleg tega, če nastavite določeno vrednost FPS, bo to pomenilo, da se ne boste soočali z ostrimi skoki v hitrostih sličic, ki lahko povzročijo beleženje v igri.

Odstranitev nepotrebnih delov

Kaj še lahko ponudite konfiguracijski konfiguraciji? VelikoProfesionalni igralci računalniških iger prav tako nastavijo nastavitev, ki vam bo omogočila odstranitev neželenih delov iz igre. Za kaj gre? Dejstvo je, da igra ima veliko število okrasnih predmetov, pljuskanje krvi po napadu na sovražnika, telo mrtvih tovarišev in sovražnikov. Prenos vsakega od teh objektov zahteva vire računalnika, zato se nenehno nalaga več kot je potrebno, kar vodi do pojava napak in zamikov. Ko igrate singla, verjetno ne boste skrbeli za takšne trenutke in z veseljem boste občudovali grafične lepote, ki vam jih ponujajo razvijalci. Toda v omrežni igri lahko vse rešimo za del sekunde, zato morate paziti, da onemogočite čim več dodatnih elementov. Takoj boste opazili, koliko se bo zmogljivost vaše igre povečala.

Bindy

No, zadnja stvar, na katero bi morali biti pozorni, je bindy. Prav oni igrajo zelo pomembno vlogo, saj lahko z njihovo pomočjo prilagodite nastavitve vaše stranke. Kaj je bindy Ta koncept je zelo pogost pri spletnih igrah. Vezanje je vezava določene funkcije igre na tipko, ki jo izbere igralec ali kombinacija tipk. Boste morali porabiti veliko časa poskuša ugotoviti, katera konfiguracija je najboljša za vas, kateri gumbi so najbolj primerni za vas, potem pa jih lahko ujamete, kar lahko poveča vašo sposobnost igranja. Poleg tega boste lahko pripravili različne kombinacije različnih pogojev igranja. Na primer, če boste trenirali natančno metanje granatnega jabolka, boste lahko hitro dohitelinakupovanje in hitro metanje istih granat. Vendar upoštevajte, da so nekateri ukazi šifre. Razlikujejo jih lahko sv_cheats 1, kar pomeni, da vklopite način goljufanja. Takšni ukazi se lahko uporabljajo med vadbo, vendar je to strogo prepovedano, ko se igrate z drugimi igralci. Če zamenjate Config, potem ste takoj prepovedali. Zato je treba izbiro konfiguracije pristopiti zelo resno. Kot lahko vidite, lahko config zelo olajša igro in poveča vašo učinkovitost.

Sorodne publikacije