Geforce 7025 nforce 630a: funkcije, fotografije in ocene

Integrirani grafični procesorji, ki se nahajajo na matični plošči, so že dolgo zastareli. Trenutno je vgrajena grafična kartica lahko neposredno v procesorskem čipu, ne da bi zasedla prostor na splošni plošči. Spodaj je opis modela Geforce 7025 nforce 630a, funkcije in pregledi, o katerih bomo razpravljali spodaj.

Podprti procesorji

Matična plošča, ki vsebuje matično ploščo, lahko podpira samo procesorje Socket AM2:
 • Athlon 64 X2 je prvi tovrstni procesor z dvema jedroma, ki sta ustvarjena za namizja. Ta procesor je bil razvit in uveden leta 2005.
 • Athlon 64 ima podporo za pomnilnik procesorja DDR290-nanometrov in dvokanalni pomnilniški krmilnik.
 • Sempron je neposredni konkurent Intelu, ki je bil nekoč procesor, ki temelji na Celeronu. Ustvarjalci tega procesorja namigujejo, da je njegova naloga - to je vsakodnevno delo s preprostimi aplikacijami. Izdano za prodajo leta 2004.
 • Geforce 7025 nforce 630a: specifikacije

  Čip tega grafičnega procesorja ima kodno ime C68 in je bil izdan leta 2007. Ime naprave PCI je označeno kot 053E. Pri delu s tridimenzionalnimi funkcijami grafično jedro podpira frekvenco do 425 megahertzov. 90 nanometrski procesor. Ima dva transporterja za upodabljanje in en blok obdelave teksture. V en pristop lahko uporabite samo dve teksturi. Grafična kartica Geforce 7025 nforce 630a, katere značilnosti vključujejo prisotnost strojne enote TnL, ima dvetočkami shaderja. Top shaderji so predstavljeni v višini enega kosa.


  Podprti format pomnilnika UMA lahko obdeluje do 106 milijonov blokov geometrije. Piksli so filtrirani pri 425 slikovnih pik na sekundo, besedilo pa je napolnjeno do 850 milijonov tekstur na sekundo. Specifikacije Geforce 7025 nforce 630a označujejo količino podprtega pomnilnika, ki je do 256 megabajtov. Obstaja tudi možnost stiskanja informacij in hitrega čiščenja z-pufra. Podpora za vmesnik NT bus in točkovni shader različice 3.0. Obstaja podpora za algoritme teksturiranja in prisotnost tridimenzionalnih tekstur.
  Obstaja tudi podpora za absolutno glajenje, ki je nadgrajena na različico MSAA. Posebnost tega čipov je, da je asinhrona, kar pomeni, da je sposobna delati z računalniškimi nalogami. Podpira PCI-Ex različico 1.0a, kjer je vmesnik z režo 1-16x, preostale trije pa 1x.


  Specifikacije Geforce 7025 nforce 630a podpira deveto serijo DirectX in tretjo različico modelov senc. Videoposnetek je pomanjšan v osnovnem formatu 2h2. Podprto je največje število podprtih pogonov SATA-4 in PATA-2. Hitrost pogona SATA je 3 gigabiti na sekundo. Tu so značilnosti grafične kartice GeForce 7025 nforce 630a. Foto čip je predstavljen zgoraj.

  Matične plošče z vgrajeno grafično kartico

  Številna podjetja, ki so prejela lastno osnovno opremo, dodajo svoje izboljšave in spremembe izvornemu materialu, tako da je uporabnik lahko dobil najbolj funkcionalno napravo z dostojno kakovostjo dela.Specifikacije Geforce 7025 nforce 630a so tesno povezane z zmogljivostjo pomnilnika. Dejstvo je, da so integrirani zemljevidi zelo omejeni, zato ni kazalnikov, ki bi jih polnili z RAM-om.
  V modelu ASRock N68-S3 so se na primer odločili zamenjati vtičnico AM2 s tretjo različico, kar bi omogočilo uporabo procesorjev naslednje generacije z najboljšo zmogljivostjo. Matična plošča ima dve pomnilniški reži, ki ustreza dvokanalnemu pretoku. Frekvenca pomnilnika je od 800 do 1600 megahertzov. Podpira do 8 gigabajtov RAM-a. Naslednji model istega proizvajalca je označen z N68-GS4, kjer se uporablja tudi vtičnica AM3 +. Pomnilnik je podprt v formatu DDR3, število slotov pa je 2. Največji podprt RAM je 16 gigabajtov. Drugi proizvajalec, ki združuje to grafično kartico GeForce 7025 nForce 630a, je Gigabyte. Podpira procese AMD Athlon in Sempron. RAM z vmesnikom DDR2 ima frekvenco 800 megahertz.

  User Reviews

  Večina lastnikov grafičnih kartic GeForce 7025 nforce 630a pusti povprečja za ta grafični procesor in video kartico obravnava kot rezervno možnost. To pomeni, da igranje v nobenem primeru ne bo delovalo, toda začetek preproste programske ali pisarniške programske opreme je delo za njo. Nekateri menijo, da bo diskretna grafična kartica idealna zamenjava za vgrajeno. Večina uporabnikov misli, da je vloga integriranih zemljevidov prikazovanje slike, medtem ko so gonilniki nameščenidiskretna kartica.

  Sorodne publikacije