Koda 996: Katero državo predstavlja ta mobilna koda?

Vsak mobilni operater ima svoj niz kod, ki jih uporablja v eni ali drugi državi ali regiji. In, na primer, lahko obstajajo takšni precedensi: en niz številk v MTS deluje na ozemlju Yaroslavl regiji, in v Yamalo-Nenets avtonomni District, lahko to kodo rezervirana, na primer, "MegaFon".

Koda 996: Katera država jih zastopajo?

Vprašanja so zanimiva za mnoge. Koda 996 - katera država? Ugotoviti, da je odgovor na to, je preprosto Rusija. Na ozemlju te kode uporabljajo vsaj trije operaterji: "Yota", "Tele 2" in "Sprint". In večina ga izkorišča "Yota".


Takšen začetek telefonske številke "Yote" pripada skoraj vsem evropskemu delu Ruske federacije do regij Kavkaza. Tukaj je odgovor za tiste, ki jih zanima vprašanje: koda 996 - katera država? Vendar pa v glavnem mestu Rusije in njeni regiji, to kodo upravlja LLC "Sprint", in na ozemlju Severne prestolnice in Leningrad regiji "996" pripada "Tele 2". Toda v tem primeru je treba upoštevati eni majhni odtenki. Podrobneje je treba razmisliti o naslednjem vprašanju: koda 996 - katera država in upravljavec sta jim predstavljena? Če se ukvarjamo z državo, potem operaterji niso tako enostavni.

Izključitev

Čeprav je odgovor na vprašanje "Koda 996 - katera država?" preprosto, pravzaprav noben operater nima izključne pravice, da uporablja ta nabor številk na začetku številke. Prvič, to je mogočeposkrbite, da zgornji primeri: "Yota" je enako uživajo "996" v Moskvi in ​​Moskvi regiji s Sprint, kot tudi iz Tele 2 na ozemlju St. Petersburg in Leningrad regiji, in to je samo najbolj očitnih primerih. V Rusiji, odpraviti tako imenovano "mobilno suženjstvo" - to je, lahko vsako številko ponovno izdajo drugemu operaterju.Če je uporabnik izdal številko na MTS, potem pa čez nekaj časa lahko prosto pusti isti niz številk, vendar preklopite na operaterja MegaFon. Poznaš odgovor na vprašanje: "koda 996 - kako Operater države, ki? "

Sorodne publikacije